2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Serum fizyolojik alacaksin canim tuzlu su yani.bizede gecen gun doktorumuz soyledi ilk zamanlar oluyomus genelde.ben domtorum soylemeden baslamistim kullanmaya
Öyle dedi canım yarın alırız. Bir zararı yok umarım günde kaç defa kullanıyorsun neden olur peki yüzü de kızarık bunlar neden olur ki

Öyle dedi canım yarın alırız. Bir zararı yok umarım günde kaç defa kullanıyorsun neden olur peki yüzü de kızarık bunlar neden olur ki
Yok canim kimyasal olmasindan iyidir :) yani neden oldugunu bulmiyorum ama ilk zamanlar olur dedi doktorumuz.ee birde hergun banyo yaptiriyoruz onunda etkisi var.kutuyu actigin zaman bir gun icinde kullanman lazim.gerekliligine gore gunde 2 defada kullanabilirsin.2 3 damla sikarak

Evet kızlar hastanede günümüz bitmek üzere bebegimle ilk günüm burun tıkanıklığı nöbeti yle geçti yani 0 uyku bakalım geçer İnşallah neden olduğunu bilmiyorum

Teşekkür ederim canım çok moralim bozuldu açıkçası geçer İnşallah

Hayırlı olsun Can'ım Amin Amin
Bizlere de kolaylık versin Allah ım
Hikayeni de bekleriz
Cok tatli bir bebegim oldu :) cok sukur darisi bekleyen tum annislere

Hayırlı olsun maşaallah

Dereotu yiyorum canıö göğüslerim baya sertleşti ama ne kendi ucunu ne de silikonumtutamıyor ağlıyor çıldırıyor su gibi oluyor

Denedim canım o an tutuyo sonra yuöuşayınca bırakıyo

Canim saat tut belirli araliklarla geliyor sancilar ve sureleri gittikce siklasmaya baslar. O sirada karnin filanda serlesir. Hadi hayirlisiyla insallah saglikla dogur benimkide bi gelmeye niyet etse iyi olacak

Artık hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yine geçti sancılarım, gece o kadar ümitlenmiştim ilk defa öyle şiddetli sancıyla karşılaşınca. Artık her gören sen doğum yapmadın mı diyor. Evde kv şimdi bile güya şaka yaparak bizi heyecanlandırdın doğuracağım diye bak olmadı diyor, karnın hala yukarıda diyor. Dün babamın yanında bile tembel çıktın sen doğurmadın diye "şaka yapıyor" gülerek. Rabbim zamanını bilir ama cidden çok yorulduğumu hissediyorum. Ben de bebeğime kavuşmak istiyorum artık.

Canım kesinlikle ablasının durumuyla alakali deil genel de erkek bebeklerin ciğeri geç gelisirmis onla alakali.bende 2. De sıkıntı olucakmi diye çok dert ettim o süreçte çarpinti ritim bozukluğu başladı ztn ayrintilida bişi çıkıcak mi diye.ama öyle bişi yokmuş kimi bünye yaparmis 2. De rahat ol kesinlikle olmicak Allah buyuk deniz inan küçükken ameliyat olmasi dağa kolay olucak bende çok direndim olmasın büyüsün diye ama o zman en uygun zamanmis sonradan anladım. Yaşayınca alicaksin ztn ben çok anlatmıyim ameliyat sonrası konusruz yine kesinlikle bana hak vericeksin.insan Kıyamio tabiki küçücük diye ama en iyi zman 6 aya kadar olan süre Allahın izniyle olucak biticek

Benim bebegim neden uyumuyor ya
Geceleri aralikli 4-5 saat uyuyor. Ama gunduzleri emerken uyuyor yerine koydugumda 5 dk sonra uyaniyor. 1 saat uyusa bari ev isleriyle biraz ilgilenirdim. 2 gundur banyo bile yapamadim. Surekli emmek istiyor baska bisey yapmiyor. Bu uyku duzeni ne zaman olusacak? Bebegim 25 gunluk oldu bugun.

Kizlar bebegim 5 gunluk kakasi sari siviyla beraber susam taneleri gbi :)) altini degistrrken sari suyu gorunce acaba ishal mi oldu diye kafama takildi

canım benim gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Can'ım yalancı sancı sanırım
İniaallah devamı gelir sağlıkla Can'ım
Milletin ağzı torba değil ki büzesin
Duymamak için elimizden geleni yapalım inşaallah

bizde acikmisiz uyandik.keske benimkide meme icin kalkmis olsa.imkani yok almiyor.sagip vermeye devam.kilosu icinde mama takviyesiyle destekliyoruM.yinede unutmasin diye sakin oldugu zamanlarda memede tutuyorum
Can'ım öncelikle sağlıkla büyüt Bebişini inş. Kilosu ne kadar doğdu ki, mama takviye ediyorum demişsin?

Ahh ahh ağzı olan konuşuyor işte kuzum oyle düşünmeye çalışıyorum zaten daha zamanımda dolmadı beye acele ediyorsam belki azcık daha buyur miniğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…