- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.981
Öyle dedi canım yarın alırız. Bir zararı yok umarım günde kaç defa kullanıyorsun neden olur peki yüzü de kızarık bunlar neden olur kiSerum fizyolojik alacaksin canim tuzlu su yani.bizede gecen gun doktorumuz soyledi ilk zamanlar oluyomus genelde.ben domtorum soylemeden baslamistim kullanmaya
Yok canim kimyasal olmasindan iyidir :) yani neden oldugunu bulmiyorum ama ilk zamanlar olur dedi doktorumuz.ee birde hergun banyo yaptiriyoruz onunda etkisi var.kutuyu actigin zaman bir gun icinde kullanman lazim.gerekliligine gore gunde 2 defada kullanabilirsin.2 3 damla sikarakÖyle dedi canım yarın alırız. Bir zararı yok umarım günde kaç defa kullanıyorsun neden olur peki yüzü de kızarık bunlar neden olur ki
Teşekkür ederim canım çok moralim bozuldu açıkçası geçer İnşallahYok canim kimyasal olmasindan iyidir :) yani neden oldugunu bulmiyorum ama ilk zamanlar olur dedi doktorumuz.ee birde hergun banyo yaptiriyoruz onunda etkisi var.kutuyu actigin zaman bir gun icinde kullanman lazim.gerekliligine gore gunde 2 defada kullanabilirsin.2 3 damla sikarak
Hayırlı olsun Can'ım Amin AminKızlar ben de bugün 39+4 te doğum yaptım çok şükür bebişime kavuştum öğlen saat 12.30 da çok tuhaf bi doğum hikayem oldu şuan hastanedeyiz hikayemi yazıcam en kısa zamanda bekleyenleri de allahım bir seste kurtarsın inşallah
Cok tatli bir bebegim oldu :) cok sukur darisi bekleyen tum annislere
Dereotu yiyorum canıö göğüslerim baya sertleşti ama ne kendi ucunu ne de silikonumtutamıyor ağlıyor çıldırıyor su gibi oluyorCanım hayırlı uğurlu olsun, hiç sıkma canını dediğim gibi yengemin normal doğum olmasına rağmen 10.gün geldi sütü... Bol bol dereotu, çörekotu, humana çay (günde 3 bardak diyor ama bende 5-6 bardakta etki etti) ve 3 litre su iç... Benimki 38.haftada doğdu inan 41.haftada memeyi kavradı o da göğsümü değil silikon ucu, 1 aylık olduk hala silikon uçla veriyorum ve 10 gündür düzene girdik daha emiyor.... Öğrenene kadar sabret; çok da zorlama ters etki yapıyor. Tavsiyem tutmuyorsa uyku-uyanıklık arası ver anlamasın çok benimki o şekilde tutuyordu sonra uyanınca anlayıp atıyordu ağzından :) zamanla tutuyor ama 3 hafta uğraştım ben en son açken bir gece soydum onu bezle kaldı, ben de üstümü çıakrdım yatakta koydum koynuma iyice kokumu aldı çekti oynadı sonra yatar pozisyonda memeyi dayadım uyudu öyle çekmedi bile ama ertesi gün tekrar normal pozisyonda verdiğimde en azından inat etmeden aldı.... İlk günler 1-2 dakika duruyordu ama inan her gün biraz daha duracak artık yarım saatt çekmesem bırakmıyor
Denedim canım o an tutuyo sonra yuöuşayınca bırakıyoCanim gazdan degilde acliktan agliyodur.ilk 20 gun bebeklerde gaz olmazmiz.anne sutunun gecis doneminde gaz baslarmis.hani ilk sut sari oluyo ya.20 gune beyazlasmaya basliyomus iste o donemde gaz sorunu basliyomus.senin memeni mi tutamiyo? Sagip ucunu cikarip arkasindan emzirmeyi denedin mi?
ÖZellikle bebek oynadıkça rahimde kasılma hissim var. Ama akşam ara ara ilk kez öyle şiddetli adet sancısına benzet ama daha beter acı hissettim. Hangisini baz almak gerekiyor doktoru aramak için acaba?? Hala devam ediyor bu durumlar galiba cidden geliyor bebek bu sefer, iki saat oldu
Canım kesinlikle ablasının durumuyla alakali deil genel de erkek bebeklerin ciğeri geç gelisirmis onla alakali.bende 2. De sıkıntı olucakmi diye çok dert ettim o süreçte çarpinti ritim bozukluğu başladı ztn ayrintilida bişi çıkıcak mi diye.ama öyle bişi yokmuş kimi bünye yaparmis 2. De rahat ol kesinlikle olmicak Allah buyuk deniz inan küçükken ameliyat olmasi dağa kolay olucak bende çok direndim olmasın büyüsün diye ama o zman en uygun zamanmis sonradan anladım. Yaşayınca alicaksin ztn ben çok anlatmıyim ameliyat sonrası konusruz yine kesinlikle bana hak vericeksin.insan Kıyamio tabiki küçücük diye ama en iyi zman 6 aya kadar olan süre Allahın izniyle olucak biticekçok geçmiş olsun canım şuan o sıvıyı atmış ve gayet iyi anladığım kadarıyla. peki ablasının durumuyla alakası var mı bunun? ne bileyim şimdi ben de ikinci çocuğu düşünsem onun ciğerinde de sıkıntı olur mu acaba? nüvit beye biz de senin tavsiyenle gittik çok tatlı bi amca çok memnun kaldık acil bi durumda ona gidecektik neyse ki gerek kalmadı. denizim iyi gayet. hatta biz bilmesek hiçbi sıkıntısı yok ama röntgene bakılırsa kist büyükmüş ve 3-6 ay arası ameliyat olacakmışben biraz daja büyüsün öyle ameliyat olsun istiyodum ama olmayacak üzgünüm
canım benim gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben de bugün 39+4 te doğum yaptım çok şükür bebişime kavuştum öğlen saat 12.30 da çok tuhaf bi doğum hikayem oldu şuan hastanedeyiz hikayemi yazıcam en kısa zamanda bekleyenleri de allahım bir seste kurtarsın inşallah
Artık hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yine geçti sancılarım, gece o kadar ümitlenmiştim ilk defa öyle şiddetli sancıyla karşılaşınca. Artık her gören sen doğum yapmadın mı diyor. Evde kv şimdi bile güya şaka yaparak bizi heyecanlandırdın doğuracağım diye bak olmadı diyor, karnın hala yukarıda diyor. Dün babamın yanında bile tembel çıktın sen doğurmadın diye "şaka yapıyor" gülerek. Rabbim zamanını bilir ama cidden çok yorulduğumu hissediyorum. Ben de bebeğime kavuşmak istiyorum artık.
Can'ım öncelikle sağlıkla büyüt Bebişini inş. Kilosu ne kadar doğdu ki, mama takviye ediyorum demişsin?bizde acikmisiz uyandik.keske benimkide meme icin kalkmis olsa.imkani yok almiyor.sagip vermeye devam.kilosu icinde mama takviyesiyle destekliyoruM.yinede unutmasin diye sakin oldugu zamanlarda memede tutuyorum
Ahh ahh ağzı olan konuşuyor işte kuzumAy bana da millet çok yaptı biliyosun kaynanam doğuma giderken o bilmiyo sancı değildir sancı olsa böyle duramaz diyo du 5 cm açıklık varmış sen bakma onlara herşeyi bildiklerini sanyorlar her doğum kendine özeldir benim bebek aşağıda bile değil di yok inmemiş doğuramaZsın dien çok oldu onlara inat doğurdm onun bi zamanı var strese sorma bebeğini boşver sen onu içinde kaldıkça geliştiğini düşün
Oy benim prensesim uyuyamadı mı geceValla uyu dün kakasını yapamadığı için hiç uyumadık Kızımla.öyle gözlerim yatakta kaldı o öyle kıvranurken ben nasıl uyuym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?