2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hamile kalmadan önce belediyede müdürlüğüm değişmişti orda isim yoktu hep oturuyordum sıkıntıdan yedim oturdum hep. 5 kilo almıştım hareketsizlikten. 58 ile hamile kaldım 38 bedendim. 12 kiloda şimdi aldım. Doğumdan sonra hareketti emzirmeydi derken hangi kiloma düşerim bilmiyorumki. Şu halime bakarsam 42 yim :KK43: doğum yaparsam m nin icine giremem galiBa dimi

canım doğumda 7-8 kilo gidiyor dediğine göre şuan 70 kilo olman lazım sen m al bence doğumdan sonra 7-8 kilo zaten vereceksin yine M-L arası olursun. Korsede bir beden küçük almak gerekiyor sana M olur bence, L bir süre sonra toparlayınca etki etmez diye düşünüyorum ama içine sinmezse çamaşırcıya vs sor ya da sordur birine. Benim şuan bedenim M ama korsede S takıyorum

canım sorma ya tamam kendi de iş yapıyo ama yaptığından çok iş çıkıyo bana. üç kişilik sofra ona göre yemek hazırlanıyo temizliği de fazladan yapıyoruz ev kalabalık diye

canım bence yorma kendini, zaten bundan sonra herşeyi sen yapacaksın kimse kusura bakmasın bırak yapma. Benim doğumdan beri annem yanımda inan sadece çocuk emziriyorum zaten kendi kaldırmıyor beni çocuğa odaklan sen diye artık sıkıntıdan işe geri döndüm düşün :) Ama araştırdığım kadarı ile olması gereken de o, şuan bizim sadece bebeğe odaklanmamız lazım. Annem gidip kayınvalidem gelecek inan onda da kalkmayacağım yerimden eğer yapmazsa da yapmaz yumurta kırar yeriz, eşim de görür ne yapayım kimse için artık uğraşmayacağım

sevigili anneler. bir sorum olacak. hani bebeği beslemek için 2 saatte bir uyandırıyoruz ya... bu ne zamana kadar devam edicek bilgisi olan var mı??

sevigili anneler. bir sorum olacak. hani bebeği beslemek için 2 saatte bir uyandırıyoruz ya... bu ne zamana kadar devam edicek bilgisi olan var mı??

Canım ben sarılığı düşene kadar kendim uyandırdım. Şimdi kendi kendine uyanıyor ağlıyor öyle emziriyorum. Bazen 1buçuk bazen de 2 saat arayla uyanıyor.

Kızlar sanırım sancılar yoklamaya başladı. Ama su veya nişan gelmesi yok. Sancı sıklığı ne zaman olunca doktoru aramam lazımdı 5 dk mı

Kızlar sanırım sancılar yoklamaya başladı. Ama su veya nişan gelmesi yok. Sancı sıklığı ne zaman olunca doktoru aramam lazımdı 5 dk mı
Ayy canım benim hadi bakalım güzel haberler ver bize gelsin artık miniğin ben 5 dakikadan daha sık olunca diye biliyorum ama yaşayanlar daha iyi bilir tabi

image.jpg
Kizlar d vitamini damlamiz geldi gunde 1 damla monoviti kullanmicam B bebegim seni bekliyorum

Gunaydin teyzeler biz 34 gunluk olduk :)
Dun kontrolumuz vardi.1300 kg almis kizim ve 8 cm uzamis:sus: doktorumuz cok iyi dedi kucuk bebeklere kilo aldirmak daha zordur.3 kiloluk bebegi 5 kilo yapmissiniz gibi dusun dedi.2540 a dusmustuk cunku.simdi 3890 olmusuz cok sukur.47 cm den 55 e de uzamisiz:KK70:
Maşallahhhh:) nasıl aldırdın o kiloyu banada bi de hele:) sadece anne sütüylemi yoksa mamada veriyomusum?benim kızım çok yavaş kilo alıyor :(

canım doğumda 7-8 kilo gidiyor dediğine göre şuan 70 kilo olman lazım sen m al bence doğumdan sonra 7-8 kilo zaten vereceksin yine M-L arası olursun. Korsede bir beden küçük almak gerekiyor sana M olur bence, L bir süre sonra toparlayınca etki etmez diye düşünüyorum ama içine sinmezse çamaşırcıya vs sor ya da sordur birine. Benim şuan bedenim M ama korsede S takıyorum

Tamam cnm çok teşekkür ederim ;)

Back