2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım iki saatte bir uyandır emzir sonra mama ver. memeden geliyomuş gibi olsun diye emerken yandan şırıngayla veriyoduk biz mamayı. mama için de üzülme mama hiç almamış bebek yok nerdeyse şu dönemde. iki saatte bir beslersen sarılık da geçer
Canim zaten ilk doğduğu günden beri böyle yapıyoruz ama gene de sarilik oldu

ÖZellikle bebek oynadıkça rahimde kasılma hissim var. Ama akşam ara ara ilk kez öyle şiddetli adet sancısına benzet ama daha beter acı hissettim. Hangisini baz almak gerekiyor doktoru aramak için acaba?? Hala devam ediyor bu durumlar galiba cidden geliyor bebek bu sefer, iki saat oldu

Kızlar bildiğiniz üzere bugün doğum yaptım hastanedeyiz kızımda nefes alırken bir hırıltılı var burundan gelen tıkalı olduğunu düşünüyorum doktor tuzlu su sıktı burnuna devam ederse eczaneden alın dedi tuzlu su zarar değil mi bilemedim

ÖZellikle bebek oynadıkça rahimde kasılma hissim var. Ama akşam ara ara ilk kez öyle şiddetli adet sancısına benzet ama daha beter acı hissettim. Hangisini baz almak gerekiyor doktoru aramak için acaba?? Hala devam ediyor bu durumlar galiba cidden geliyor bebek bu sefer, iki saat oldu

Canim, benim doktorum acildeki doktora dogumun basladigini teyit ettirmeden hastaneye gelmiyordu. Sen de istersen git bir kontrol ettie. Acil doktoru daha iyi yonlendirir :)

Bu arada guzelce karnini doyur, enerjiye ihtiyacin olacak. Dusunu al son hazirliklarini tamamla. İnsallah saglikla sihhatle kavusursunuz bebisinle

Bebeğim sabahtan bu yana karnımda çırpınma hareketleri yapıyor. Bir sıkıntı mı var anlayamıyorum. Aksine doğuma yakın bebek hareketleri yavaşlıyordu değil mi arkadaşlar? Sanırım doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur çünkü çok tuhaf hareketleri bugün
Benim doğum anında bile hareketliydi aşağı inmediği için yani illa yavaslar die bişey yok bende öyle düşünmştm ama yanlış herkes aynı değil

Kızlaaar dua edin bana doğurayım yaa şu kvye inat :KK43: daha doğurmıcan doğuramazsın çok var diye diye başımı yedi yaa :KK43:
Ay bana da millet çok yaptı biliyosun kaynanam doğuma giderken o bilmiyo sancı değildir sancı olsa böyle duramaz diyo du 5 cm açıklık varmış sen bakma onlara herşeyi bildiklerini sanyorlar her doğum kendine özeldir benim bebek aşağıda bile değil di yok inmemiş doğuramaZsın dien çok oldu onlara inat doğurdm onun bi zamanı var strese sorma bebeğini boşver sen onu içinde kaldıkça geliştiğini düşün

Canım benim çok teşekkür ederim çokta doğru söylüyorsun:) uyuyabiliyorum çok şükür yaa oğluşum rahatsız etmiyor annesini :KK66: sizin yerinize de uyurum ben kızz ❤
Valla uyu dün kakasını yapamadığı için hiç uyumadık Kızımla.öyle gözlerim yatakta kaldı o öyle kıvranurken ben nasıl uyuym

Ben en son sabah 10a geliyodu sanirim hadi uyu artik diye yalvariyodum acincak haldeydim :)) ama deger kuzucuklar icin koskoca omrumde bi kac ayim uykusuz gecse nolcak buyusun beraber sekerleme yapariz :KK70:
Ben okula gidince nolck ondan korkmaya başladım allah bi kolaylık verir inş ama baktığımız şey bi can ve illa sorunları oluyo inş rahat bi bebek olurda okulumu etkilenmek

Evet bambaşka bi şeymiş bugün yine kontrole gittik %8 kilo kaybı doğumdan sonra %10 u geçince tehlikeliymis kilo almaya bi baslasaydi yavrum :KK43: canım benim kilon la sütün bi alakası yok sanırım. Bol bol su iç en az 3 litre içmeye çalış en fazla süt yapan şey şu deniyor Hangi doktara gitsem şu iç diyolar kıloyu önemseme sen suya devam :KK66:
Ben zaten çok su içmekten yemek yiyemyrm günlük en az 4 litre.her emzirdikten sonra 2 bardak su içiyrm şeker mi var diye düşünyrm bazen. Iyi bari

Kizlar ya acil yardım edin oturdum ağlıyorum bebeğimin göbek kordonunda bugün yeşil bir akıntı olmuş şimdi de hafif kanamis internette saçma sapan şeyler yazıyor başına gelen var mı iltihap oldu galiba

Kizlar ya acil yardım edin oturdum ağlıyorum bebeğimin göbek kordonunda bugün yeşil bir akıntı olmuş şimdi de hafif kanamis internette saçma sapan şeyler yazıyor başına gelen var mı iltihap oldu galiba

Benim oldu. Doktora gittik fucidin krem yazdi 2 gun sabah aksam kullandim gecti. İnternette her okuduguna inanma canim ya

Maşallahhhh:) nasıl aldırdın o kiloyu banada bi de hele:) sadece anne sütüylemi yoksa mamada veriyomusum?benim kızım çok yavaş kilo alıyor :KK43:
Canim ilk 2 hafta mama takviyeli gittik ama gece gunduz toplam bir iki kez veriyoduk.2 hafta sonra beni emmeye baslayinca mamayi hemen biraktim.tek yaptigim surekli emzirmer.yarim saat oncede emzirmis olsam mizirdaninca yine emziriyorum.gecede 3 saati gecirmiyorum hic

Kızlar bildiğiniz üzere bugün doğum yaptım hastanedeyiz kızımda nefes alırken bir hırıltılı var burundan gelen tıkalı olduğunu düşünüyorum doktor tuzlu su sıktı burnuna devam ederse eczaneden alın dedi tuzlu su zarar değil mi bilemedim
Serum fizyolojik alacaksin canim tuzlu su yani.bizede gecen gun doktorumuz soyledi ilk zamanlar oluyomus genelde.ben domtorum soylemeden baslamistim kullanmaya

Back