Canım hayırlı uğurlu olsun, hiç sıkma canını dediğim gibi yengemin normal doğum olmasına rağmen 10.gün geldi sütü... Bol bol dereotu, çörekotu, humana çay (günde 3 bardak diyor ama bende 5-6 bardakta etki etti) ve 3 litre su iç... Benimki 38.haftada doğdu inan 41.haftada memeyi kavradı o da göğsümü değil silikon ucu, 1 aylık olduk hala silikon uçla veriyorum ve 10 gündür düzene girdik daha emiyor.... Öğrenene kadar sabret; çok da zorlama ters etki yapıyor. Tavsiyem tutmuyorsa uyku-uyanıklık arası ver anlamasın çok benimki o şekilde tutuyordu sonra uyanınca anlayıp atıyordu ağzından :) zamanla tutuyor ama 3 hafta uğraştım ben en son açken bir gece soydum onu bezle kaldı, ben de üstümü çıakrdım yatakta koydum koynuma iyice kokumu aldı çekti oynadı sonra yatar pozisyonda memeyi dayadım uyudu öyle çekmedi bile ama ertesi gün tekrar normal pozisyonda verdiğimde en azından inat etmeden aldı.... İlk günler 1-2 dakika duruyordu ama inan her gün biraz daha duracak artık yarım saatt çekmesem bırakmıyor