2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Almadan gittim canim.cocuk bolumune gidiyosun doktor muayene edip istek yapiyo oyle cektiriyosun.cok sukur sikinti cikmadi :)

Elhamdulillah canim sagolasin. Bu arada sizin bebise basketbol filan mi oynatiyorsunuz masallah 8 cm nasil uzadi benimki 2bucuk cm uzamis 1 ayda..

Aa ne demek oyaliyo hayret birsey.canim kayinvaliden sana niye geldi? Yardimci olmak icin degil mi? Madem yemek isleriyle ev isleriyle sen ugrasiyosun ne diye kaliyo anlamiyorum.bazen destek olmak yerine kostek oluyolar

Evet bambaşka bi şeymiş bugün yine kontrole gittik %8 kilo kaybı doğumdan sonra %10 u geçince tehlikeliymis kilo almaya bi baslasaydi yavrum canım benim kilon la sütün bi alakası yok sanırım. Bol bol su iç en az 3 litre içmeye çalış en fazla süt yapan şey şu deniyor Hangi doktara gitsem şu iç diyolar kıloyu önemseme sen suya devam

Elhamdulillah canim sagolasin. Bu arada sizin bebise basketbol filan mi oynatiyorsunuz masallah 8 cm nasil uzadi benimki 2bucuk cm uzamis 1 ayda..
Kuzum bizim kontrollerde doktorumuz hep uzun bi kiz olacak diyodu.perinatolog da oo masallah kemik yapisi baya uzun anneye babaya cekmis demisti.47 cm dogunca dedim tutmadi demekki doktorlarin dedigi :) ama masallah o kadar hizli uzadiki sastim bende

Zamanla gaz yapan şey ne canım damla mı ben sap simplex diye bir damla kullanmaya başladım ama kullanmak da istemiyorum
Canim cevreden gaz damlasinin zaman gectikce bazi bebeklerde kabizlik yaptigini duydum.suan rezene yeterli geldigi icin almiyorum gaz damlasi.elimden geldigi kadar ertelicem.zaten 3 aydan sonra gaz sorunu kalmiyomus.2 aya yakin daha dayansak tamamdir :)

Canim kacinci gununuz ve kactan kaca dustu bebegin?

Taze anneleeer,bebişlerini dört gözle bekleyenler. ❤ oğluşumun geçen hafta fl :6.98 di bu hafta 6.70 anlamadım ben küçüldü mu benim oğlum
Canim yanlış olcuyolar ya bana geçen hafta 50 cm dedi dün gittim 47 diyo mılim kaysa fark ediyo ölçümü takma kafana

Canim yanlış olcuyolar ya bana geçen hafta 50 cm dedi dün gittim 47 diyo mılim kaysa fark ediyo ölçümü takma kafana
Doğru dedin canım benim hareket edince yanlışlık oluyordur illaki bende acaba gelişim geriliği olabilir mi dedim durup durup kafamı takacak bir şey buluyorum işte

Tamam canım sagol

canım ben normalde 36 small beden giyiyordum şuan 5-6 kilo fazlam var ben o yüzden s-m aldım... Eğer aşırı kilo almadıysan zaten normal bedenin şuan 1 üsttür 36 isen 38 gibi o yüzden eski bedenini al

Hamile kalmadan önce belediyede müdürlüğüm değişmişti orda isim yoktu hep oturuyordum sıkıntıdan yedim oturdum hep. 5 kilo almıştım hareketsizlikten. 58 ile hamile kaldım 38 bedendim. 12 kiloda şimdi aldım. Doğumdan sonra hareketti emzirmeydi derken hangi kiloma düşerim bilmiyorumki. Şu halime bakarsam 42 yim doğum yaparsam m nin icine giremem galiBa dimi

[QYanlış ölçtüyorkcanım y_suyu, post: 47337769, member: 764072"]Doğru dedin canim hareket edince yanlışlık oluyordur illaki bende acaba gelişim geriliği olabilir mi dedim durup durup kafamı takacak bir şey buluyorum işte [/QUOTE]
Yanliş ölçüyorlar canim ya.bende dün geldim kontrolden 2 hafta önceki kilosuna yakin söyledi

Yanliş ölçüyorlar canim ya.bende dün geldim kontrolden 2 hafta önceki kilosuna yakin söyledi[/QUOTE]
Amann hayırlısıyla doğsunlarda sağlıklı şekilde boyuda uzar kiloda alır Allahın izniyle dimi canım :)

Taze anneleeer,bebişlerini dört gözle bekleyenler. ❤ oğluşumun geçen hafta fl :6.98 di bu hafta 6.70 anlamadım ben küçüldü mu benim oğlum

Her zaman düzgün ölçüm yapılamıyor maalesef cnm. Ben aynı hastanede aynı makinalar acile gittim iki hafta üst üste kanama ve suyum geldiği için. Acilde iki kere aynı doktora denk geldim. O zaman 3.100 olcmustü benim kendi doktorum bi hafta sonra 2900 olcmüstü. Sonra ki hafta acildeki aynı doktor 3300 ölçtü kendi doktorum bi hafta sonra 3050 olcmustü. Düşün aynı hastane aynı makina. Doktorum olcer ken min tarafından tutarken acildeki en dış çizgisinden ölçuyordu. Bugün kendi doktorum 3500 ölçtü kesin diğer o kadına gitsem 3800 olcer di. Bakalım hangisi daha doğru bilgi vermiş 2 gün sonra öğreneceğim inşallah malum cuma günü inşallah 12:45 te sezeryan olacağım.

Yanliş ölçüyorlar canim ya.bende dün geldim kontrolden 2 hafta önceki kilosuna yakin söyledi
Amann hayırlısıyla doğsunlarda sağlıklı şekilde boyuda uzar kiloda alır Allahın izniyle dimi canım :)[/QUOTE]
Aynen bi doğursak artık iyi olacak.boyu 52cm olmuş düşün 2 haftada 3cm uzamış karnimda okadar büyüdü bana kilosunu hala eski kilosunu söylüyor.sonrada yanılma payı yüksek çok hareketli diyor

Aa ne demek oyaliyo hayret birsey.canim kayinvaliden sana niye geldi? Yardimci olmak icin degil mi? Madem yemek isleriyle ev isleriyle sen ugrasiyosun ne diye kaliyo anlamiyorum.bazen destek olmak yerine kostek oluyolar
canım sorma ya tamam kendi de iş yapıyo ama yaptığından çok iş çıkıyo bana. üç kişilik sofra ona göre yemek hazırlanıyo temizliği de fazladan yapıyoruz ev kalabalık diye

Benim oglumda surekli sancisi oluyo bu ara kivraniyodr iki damla verdi bugun basladik sanci gelince yavrum cok zorlaniyo benimde yuregim el vermiyo boyle gormeye damlalari verip rahatlamasini umuyorum baska carem yok

Evet canım senin takip ediyorum senii güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle cuma günü ❤ sen kavuş miniğine sağlıkla hayırla...

Amann hayırlısıyla doğsunlarda sağlıklı şekilde boyuda uzar kiloda alır Allahın izniyle dimi canım :)
Aynen bi doğursak artık iyi olacak.boyu 52cm olmuş düşün 2 haftada 3cm uzamış karnimda okadar büyüdü bana kilosunu hala eski kilosunu söylüyor.sonrada yanılma payı yüksek çok hareketli diyor[/QUOTE]
Doğmadan bilemicez kuzum minikler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…