2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@kayacans cnm maalesef pelviks dar olduğu için kanala inemiyor. Yani bastırılarak doğar. Ee hatırlarsan benim ilk doğumum 12 yıl önce ne kadar zor olmuştu 2 gün sürmüştü.
Doktorda bu yüzden seni zorlamayalaim dedi bizde tamam dedik nemelazim kakasını falan yapar yer. Çünkü bebekler strese girip yapabiliyomus.

Herkese merhaba :) biz 1 aylık olduk, sağlık ocağındaki hemşiremiz kalça usg ve göz taraması yaptırmamızı söyledi. Yaptıran var mı aranızda? Direkt hastaneden usg ve göz doktoru muayenesi alarak mı yapılıyor yoksa çocuk doktoruna gidiyoruz o mu sevk ediyor?

Bebeğim sabahtan bu yana karnımda çırpınma hareketleri yapıyor. Bir sıkıntı mı var anlayamıyorum. Aksine doğuma yakın bebek hareketleri yavaşlıyordu değil mi arkadaşlar? Sanırım doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur çünkü çok tuhaf hareketleri bugün

Maşaallah annesi çok güzelmiş kilosu
Sağlıklı olsunlar da
Bekliyoruz
Ben de bugün ütü felan yaptım yoruldum
Çömelme hareketi yaptım çokça
Hayırlısı bakalım
Böyle yorulmak zarar vermez inşaallah bize dı öı
Vermez allahın izniyle haftaları müsait bende yarın 39 haftalık olcam doktor 40. Haftada cAgirdi inşallah kilosu müsaittir de normal dogum ederiz yesekayrı yemesek ayrı dert

Bebeğim sabahtan bu yana karnımda çırpınma hareketleri yapıyor. Bir sıkıntı mı var anlayamıyorum. Aksine doğuma yakın bebek hareketleri yavaşlıyordu değil mi arkadaşlar? Sanırım doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur çünkü çok tuhaf hareketleri bugün

Cnm benim oğluşun da hareketleri bi ara yavaşlamısı şimdi tekrar sert sert vuruyor bi sağa bi sola gidiyo .

Kızlar selam sıra bende galiba doğum tecrübesi anlatmak normal doğum diye sayiklarken mecburi sezaryan olacam diye üzülüyordum şimdi korkulacak bir şey yokmuş diyorum hatta günü geçiyor diye tuvaletini yapmış biraz elleri kırışık iyi ki daha fazla beklememisim dedim kendi kendime doktor ve ailem de öyle dedi son gün pazartesiydi beklese m mi diyordum korkulacak birsey yokmus şimdi biraz ağrım dikiş yerinde bebeğimde iyi benim ağrım da geçer İnşallah

Kızlar selam sıra bende galiba doğum tecrübesi anlatmak normal doğum diye sayiklarken mecburi sezaryan olacam diye üzülüyordum şimdi korkulacak bir şey yokmuş diyorum hatta günü geçiyor diye tuvaletini yapmış biraz elleri kırışık iyi ki daha fazla beklememisim dedim kendi kendime doktor ve ailem de öyle dedi son gün pazartesiydi beklese m mi diyordum korkulacak birsey yokmus şimdi biraz ağrım dikiş yerinde bebeğimde iyi benim ağrım da geçer İnşallah
Canım benim çok ama çok sevindim Allah sizi hayırlısı ile kavuşturdu nihayetinde... Sana ve bebeğine beraber çok güzel günler diliyorum. Darısı bana hadi inşallah...

Herkese merhaba :) biz 1 aylık olduk, sağlık ocağındaki hemşiremiz kalça usg ve göz taraması yaptırmamızı söyledi. Yaptıran var mı aranızda? Direkt hastaneden usg ve göz doktoru muayenesi alarak mı yapılıyor yoksa çocuk doktoruna gidiyoruz o mu sevk ediyor?
Canim kalca ultrasonu icin devlete gittim yaptirdim sonucuda kendi doktorumuza gosterdik

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlara bi sorum olacak dün geceden beri sancım var ne azalıyo ne artıyo bazen on dakkada bazen 15 dkda bir geliyor, sabah nişan da geldi ama sancı bi türlü artmadı... Nişan geldikten ne kadar sonra doğum gerçekleşir ki dün geceden beri uykusuzum

Canim kalca ultrasonu icin devlete gittim yaptirdim sonucuda kendi doktorumuza gosterdik

Devlete randevu alıp mı gittin? Hangi bölümde yaptırdın? Bir de sonuçlar iyi çıkmıştır inşallah :)

Back