2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bebiş gelmişşşşşşşşşşşş hoşgelmiş... Sıkma canını gelir sütün.. Tecrübeli değilim pek yorum yapamayacağım sadeve gözün aydın canım.. darısı başımıza

Oyy tum denizler bizim annesi alin nolcak sanki :) yerim prensesini
Gecemiz iyiydi coook sukur. Normalde geceleri daha cok uyanik oluyo yine oyleydi.gaz cikarip kaka yaptikca havalara uctuk

Can'ım hayırlı olsun
Kuzun zorluklar içinde dünyaya gelmiş
Çok güçlü bir çocuk olacak
Ulturasyon ölçüm farkı epey fazla imiş maşaallah
Ama kilosu çöm şükür iyi
Epidural felan olmadan mı doğum yaptın Can'ım

Anannemiz 10 dakika mesafede oturuyor sık sık ziyarete gidiyoruz :)

Bu arada biz bugün 1 aylık olduk, sağlık ocağında 1 aylık aşısını yaptırdık. 4700 kg olmuşuz boyumuz da 50,5cm

Bn de dun ilk defa bebegime d vitamini damlasi verdim. Gece hep agladi. Damladan mi olmustur.
Benimkinin markasi devit d3

Klima kaç derecede acaba

Ben yarın sabah yatidtayim 40+4 olarak hiç bir belirti yok bakalım aşamalar neyi gösterecek suni sancı olsun istiyorum son çare sezaryan

@Nurmuratkf çok geçmiş olsun çok giremyrm cnmmm ya göremedim. Allah acil şifalar versin.şunan ne durumdasınız
Şükür dün öğleden sonra çıktı hastaneden yanımda şimdi Şükürler olsun :) sağ ol canım benim sen nasılsın bebegin nasıl? Rabbim bebeklerimize sağlik sıhhat versin onları korusun

Kızlar sezaryen den sonra dr unuz sizi kntrole çağır di mi çağırdıysa ne zaman çağırdı

Kızlar ana kucağını ne zaman kullanabilirim evde ? daha 1 haftalık diye korkuyorum.

Ah keşke önceden bilseydim ben çok zorlandım dikişlerim açısından ama şükür iyiyim sen söyledikten sonra dün takmaya başladım hiç çıkarmıyorum göbeğim düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…