• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm o kadar ucuzmu burda bilmiyorum. Bi arkadaşım tanesini 100 liraya almış . Ben üç tanesini 120 tl ye gelmişti dolar ile gelmişti amerikadan. Üzerinde 90 drops 90 Day yaziyo
burdakiler sahte olmasın bilmiyorum anlamadım bu işi. internette baktım amazonda yışlık olan 7 dolar yazıyo sen baya pahalıya almışson.

Kızımı kucağıma aldım kızlar 3140 gr 50 cm cik gece ani sezeryan olunca çocuk dr gelmedi henüz... Hiç ememiyor meme ucum yok süt yok çok sıkıntı alıyorum bebeğime sütüm gelmeyecekmi diye düşünüyorum 10 dan beri deniyorum ne o emebiliyor ne süt var sağma işe denedik gene yok
Ağrım çok çok fazla gaz da çok ve yapamıyorum

Can'ım hayırlı olaun gözün aydın
Çok sevindim
İniaallah sütün tez Zaman'da gelir bebişin emer güzelce
Gazını da yürümelere geçince çıkarır rahatlarsın

Kızlar monovit d3 konusunda herkes aynı şeyi mi düşünüyor, bebeğe iyi gelmiyormu? Bugün 10.günü daha kullanmaya cesaret edemedim, kafamda deli sorular:KK17::KK17:
canım 15. gün başlayın diyolar bir kere kullan dene sorun olmazsa devam edersin her bebeğin bünyesi hassas olmuyo benim kız bana çekmiş hassaslık konusunda malesef

D vitamini hic verilmese ne olur ki zaten gunesten almiyor mudur? Ben hic vermemeyi dusunuyorum, sirf sağlık ocağındaki hemşire sorarsa yalan olmasın diye 2-3 gün verdim :KK70:
canım o iş o kadar basit değil bi araştır istersen. hem ne kadar güneş alıyo ki oğlun?

Kızlar bu arada normal doğumu tetikler diye merdiven in-cık yapacam diyordum ya 24 kat in çık yaptım şimdilik bebeği değil de beni tetikliyor du nefesim daraldı kalbim falan sıkıştı bebiste tepki yok
Ah bebeğim naptın sen
Azıcık yavaştan başlayandın ya
Şimdi nasılsın peki
Bende yürüyüş sonrası merdiven indim çıktım ama 6 kat felan
Dusta bele sicak su tutmak acilmayi sagliyormus diye duymustum..

@asososos dikkat et kendine canim yaa cok da yuklenme

Nereye tutacak suyu Can'ım
Vajinaya mı karna mı

Perşembe gününden bu yana nst de düzensiz kalp atışları vardı. Bugün çatı muayenemde acilmanin 4 cm olduğu söylenince çocuğun daha fazla strese girmesini istemedim . Suni sancı ile 2 saat sürdü doğumun. Açıkligin hızlanması için bir kadın doğum asistanı elini içeri sokarak ittirmemi istedi. Rahmimi açti. Ben de nefes egzersizleri ile acimi hafiflettim 10 cm ye kadar güle oynaya geçti diyebilirim dogum masasına geçtiğimizde son ıkınmalarda su koyverdim tuvaletim var yaparım diye kendimi kastim doktorum ve ekip motivasyonu ve son olarak karnima bastırılması biraz da kesi ile atlattım çok sukur Allah sizi daha kolayı ile kurtarsın oğlum 52 cm ve 3500 gr dogdu

Hayırlı olsun ne güzel kavuştun sağsalim
Bakalım bizler Nasıl Bi doğum hikayesi anlatacağız

Bugün de doğum yapamadım... Son 3 gün kaldı günün dolmasına ama ne belirti var ne bir şey. Bebek aşağıda değil, sancı yok, ağrı yok, midem cayır cayır yanıyor...
Hep beklenti içine girmişim kızlar erken gelir dediği için sağ sol, kul plan yapar kader gülermiş yine karşımızda en doğru haliyle.
Önceden bebeğimin gelişimi ile ilgili bilgi ararken şimdi sürmatüre olması durumunda suni sancı mı sezaryen mi diye araştırıyorum. Allahım bizi de hayırlısı ile kavuştursun. Dualarınızda biz doğum bekleyenleri de bulundurun inşallah arkadaşlar...

Can'ım benim bizlerde bekliyoruz dediğin gibi beklemek bazen zor gelse de hayırlısını dileyelim
Benim de önceleri düşük sonra da erken doğum tehlikem vardı
Aman 37 olalım diye dua ediyorduk
Şimdi bin şükür 39, hafta bitecek şimdide gelsin diye bekleriz

Aynen ya o kadar erken başladım ki beklemeye yavrumun beşiğin deki nevresim takımı toz tutmuştu bugün bi daha yıkadım:KK48: ne olacağı hakkında en ufak bi fikrim yok.. başa gelen çekilir deyip bekliyoruz artık.. herkes sabırsız Çıkar diyorlar artık sanki benim elimde:kızgın: bugün de dedim yok kendime saklayacam kızımı sevmeyi siz diye çıkarmıyorum:kahve: ayyy bu insanlar:işsiz: sanki kendilerinin içinde 9 aydır bebek:sinirli:

İyi laf ben de öyle deyim
Arayanlar arttı iyice
Sezeryan ol kurtul diyenleri hiç saymıyorum
Hayırlısı ile gelsin yavrular

Monoviti karalama kampanyasi baslaticam bu gidisle :KK70: oglumu 2gunde mahvetti ilac ve matsiyahoje matsiyahoje soylemese gunde 17-18saat aglamalarin kasilmarin nedenini anlamazdim kolik galiba deyip eziyet ederdim bebegime :KK43:
Ama bugun ilaci kullanmadim normale dondu ediz pasam :)
Zaten en erken 15.gun baslayin diyolar biz daha 5.gundeydik basladgmzda. Bugun 1haftalik olduk ♡ 1hafta daha beklicem ben.
Deniz nasil hersey yolundadir umarim.
çok şükür deniz iyi canım monoviti de ben kendime kullancam artık :) malum hep evdeyim benim de d vitaminim eksilmiştir. aynı şeyleri düşünmüşüz kızım kolik oldu diye düşünmeye başlamıştım artık.biz 4 gün üstüste yaşadık aynı sıkıntıları sebebini bulana kadar 4 gün kıvrandı yavrum:KK43:
ediz paşa gece naptı yazmamışsın

not: deniz deyince üstüme alındım D Daisymom a demişsin sen :)))

matsiyahoje matsiyahoje tas catlasa 3 gunde 1 muhakkak gunduz vakti evden cikmamiz gerektigi icin gunes goruyoruz, D vitamini aliyordur insallah... yavrucak vitamin icsin fayda gorsun derken daha cok zarar veriyoruz belki, saglik bakanligina bile guvenemeyeceksek neye guvenecegiz anlamadim...

Kızımı kucağıma aldım kızlar 3140 gr 50 cm cik gece ani sezeryan olunca çocuk dr gelmedi henüz... Hiç ememiyor meme ucum yok süt yok çok sıkıntı alıyorum bebeğime sütüm gelmeyecekmi diye düşünüyorum 10 dan beri deniyorum ne o emebiliyor ne süt var sağma işe denedik gene yok
Ağrım çok çok fazla gaz da çok ve yapamıyorum
Canim sakin sakin strese girme.sutun gelecek bebeginde emecek.dus alman cok etkili olur ve inanman.sutun gelecegine inan.bebek hemsirelerinden emzirmek icin yardim al.sagmayi denedim dedin.o esnada bebegin agzina ver memeni.ucu belirginlesmis oldugu icin daha cabuk kavrar.en onemlisi bu surecte sakin ac birakmayin sarilik olmasin.hayirli olsun :)

matsiyahoje matsiyahoje tas catlasa 3 gunde 1 muhakkak gunduz vakti evden cikmamiz gerektigi icin gunes goruyoruz, D vitamini aliyordur insallah... yavrucak vitamin icsin fayda gorsun derken daha cok zarar veriyoruz belki, saglik bakanligina bile guvenemeyeceksek neye guvenecegiz anlamadim...
nereye gidiyorsunuz ki canım? biz evden çıkamıyoz deniz hanımın keyfi kaçıyor evden çıkınca :)
açıkçası verilen vitaminde sorun olduğunu düşünmüyorum bazı hassas bünyelere birçok şey dokunuyo zaten. ama kanserojen madde var diyorlar onu bilemem içeriğinde yazmıyor

Eklentiler

• IMG-20160718-WA0004.jpg
    IMG-20160718-WA0004.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 29
burdakiler sahte olmasın bilmiyorum anlamadım bu işi. internette baktım amazonda yışlık olan 7 dolar yazıyo sen baya pahalıya almışson.

Arkadaşım direk kendi aldı satılan yerden. Tam 120 tutmuyordu. Ben arkadaşım old. İcin düz verdim. Amazon sitesinde satılıyor muş benimkinin aynısını 13.59 dolar mı ne galiba cnm. Ben 3 kutuya 120 tl odedim

Ya benim dikişlerim ağrıyordu yeni toparladım bugün taktım acaba etkisi olur mu kıyafetlerim olmuyo çok sinir bozucu :KK43:

olur canım niye olmasın , hemen kullanmaya başla... Ben çok faydasını gördüm hem toparlaması açısından, hem de bele destek olduğu için oturup kalkmam da hiç ağrı dikiş ağrısı vs hissetmedim

Doktorum sezaryan sonrası kuralları söylemiş eşime çarşamba yatis kaydı yapmaya gittiğinde korse 15 fun kullanmasin demiş öf ya neden ya neden

Her doktorun görüşü farklı demek ki , benim ki hemen kullanabilirsin dedi ama dikişle de alakalıdır canım, mesela benim hiç dışarıda dikişim yoktu, yapıştırma gibi müdahale edildi sonrasında hiç ağrı sızı vs de olmadı bende. 4.günde kontrole gittiğimde baktı gayet iyi dedi, ben sorunca korse olayını tabi kullanabilirsin bir sakınca yok dedi hatta baskı kurduğu için rahmin toparlanmasına da yardımcı dedi...

Sezeryandan hemen somra bişey yiyip içebiliyor muyuz ?

Tam süresini hatırlamıyorum ama sanırım 4-5 saat birşey yedirmiyorlar ama inan o heyecanla aklına bil gelmiyor, sonrasında çorba getiriyorlar... Ben çorbandan sonra yanımda kayısı kompostosu götürmüştüm onu da içtim, çörekotu kaynatmıştım onu içtim hemen gazımı çıkardım.... Sonrasında akşam yemeği vs normaldi sadece ekmek, baharatlı şeyler, makarna, pilav vs yemiyorsun ilk gün gaz yapar diye....

Kızlar merhaba.15 temmuz akşamı o olaylı gecede ankarada bomba sesleri arasında kızımı doğrudum.yaşadıklarımı yazsam roman olur.hastanemizin yakınları hep bombalandı.korkudan sancılarım bir anda arttı.akarada sokağa çıkma yasağı vardı.doktorum zor geldi.anestezi doktorum gelemedi.ama herşeye rağmen sağlıkla doğurdum yavrumu.41+0 da suyum geldi.bebek ultrasonda 4000 kg idi fakat 3280 doğdu.çok şaşırdım.allah isteyen herkese nasip etsin.

Back