- Emoji Skoru
- 11.375
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #67.681
canımmm çok şükür kavuşmussun minnoşaaa :) çok geçmiş olsunnnÇok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün aldık yavrumu evdeyiz annesinin kelebeği çok yorulmuş uyuyo uyandırır emziriyorum aç kalmasın diye Şükürler olsun Rabbime:) ben yokken doğum yapanlar olduysa hayırlı ugurlu olsun doğan bebetoş lari mız da iyidirler inşAllah. Tuz fazlasını nasıl öğrendiğimj sormuş sunuz tesadüf oldu 3. Gününde normal.kontrole gittik hiçbi şey yoktu doktor baktı göbeğinde kan var dedi koku yoksa vitamin eksiği dedi koku yoktu dogumda yapılan vitaminlerdennyapilsin devlet hastanesi onerdi acile gittik vitamini yaptı tahlil de yapalım dedi tahlilde suyu az tuzu yüksek çıktı hemen yatırım ileride böbrek beyin sarılık vs sorunlar çıkar dedi Şükürler olsun o gün yatırabildik aç kalmış dedi doktor aslında 2 saat bile.beklemedim emzirmek.için sürekli emzirdim ama su vermedim.hiç tabi ben İzmir deyim çok sıcak burası suya ihtiyaç duymuş siz siz olur bi çay kaşığı verin her gün hepinize cook çok teşekkür ediyorum Allah hepinize arazi olsun :)