2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
O kanamanın olması gerekmiyo,herkeste olmayabiliyo,benim ilk gebeliğimde olmadı..

Canım benim durumumda bir sorun var ama sağlıklı bir çocuk olduğu için araştırma yapmanın gereksiz olduğunu söyledi drlar. Umudumu kaybetmemek zorundayım, evladım için dün akşam bile diyorki anne liseye bile gitsem, üniversiteye bile gitsem razıyım yeter ki olsun kardeşim Rabbim onun dualarını kabul etsin inşallah...

Benim döngüm 24 gün. o zaman benim bdt 4 gün geri geliyor. öyle mi hesaplasam ki?

kıyamam ben ona ya. inşallah kardeşi olur. bizim de iki sene olmadı çocuk.ondan sonra oldu. düşükten sonra hemen bir daha oldu. bize tüp bebekle bile zor demişlerdi ama 2 sene umut ettik sabrettik elimizden geleni yaptık doğal yolla iki kere üstüste hamile kaldım. belki benim çocuğumun da kardeşi olamayacak ama menopoza kadar elimden geleni yapıcam bi çocuğum bu dünyada tek olmasın.

Günaydin kizlar bugün dayanamadim idrar testi yaptim ama cizgide bi gariplik var yamuk duruyo :)
ben pek güvenemedim..resimde fazla belli olmuyo ama az görünüyo

Benim döngüm 24 gün. o zaman benim bdt 4 gün geri geliyor. öyle mi hesaplasam ki?

en saglami yumurtlama günü ama eger onu bilmiyorsan ve döngün hep 24 ise ozaman öylede yapabilirsin. fazla takip edemedim sen doktora gitdinmi? yani kac haftalik oldugunu ögrendinmi?

en saglami yumurtlama günü ama eger onu bilmiyorsan ve döngün hep 24 ise ozaman öylede yapabilirsin. fazla takip edemedim sen doktora gitdinmi? yani kac haftalik oldugunu ögrendinmi?
yumurtlama günümü biliyorum canım 12 ekimdi. ben pazartesi doktora gittim doktor bişey demedi ama sonra internetten araştırdım kese haftasıyla uyumlu çıktı 5,5 haftalık falan çıktı. zaten 5+3dü pazartesi. şimdilik sorun yok.

yani dedigim gibi yine cocugun ilerlemesi vs. hersey farkli ilerliyo. ama uyumlu ciktiysa zaten kafa yormaya gerek yok :) ben oldu bitdi böyle yapiyorum ama kimbilir bende nasil olur bilemiyorum hamile hic olmadim. doktorun dedigine bence yine herzaman güvenmek gerekir. ben testler yüzünden en saglami döllenme gününden yola cikiyorum.

anladım canım griyse çok umutlanma adet gününü bekle derim. bi de testi beklet yarın sabah bir daha bak. ben battan 4 gün önce öyle öğrenmiştim.

ya o cizgi aninda cikti. ama dedigini yapicam umudum yok gibi pembe olsaydi belki az ümitlenirdim.. ne güzel herkez erkenden ögreniyo ya :) olunca tabi erkende cikar

Mrb arkadaslar... umarim bende 9 gün sonra bu gruba dahil olabilirim bata 9 gün var. Pazar günü aksami ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladim. Pazar aksami pazartesi sabah ve aksam birde carsamba sabahi iliski oldu umarim tutturabilmisizdir bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde cift cizgiyi yakalamadan 4 gun once hic iliski olmadi.. bu yuzden ovulasyon günümü kacirmista olabilir miyim cok merak ediyorum

Amin canım, inşallah bir gün oğlumunda bir kardeşi olur.

herkese merhaba bende 2 yıl bekledikten sonra 2. aşılama ile bebişime kavuşmaya 1 adım yaklaştım... inş sağlıklı bir gebelik olur kalp atımlarını duyarım.. allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin... hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş....

Bende dun doktora gittim kasik agrim coktu hala da gun icinde biraz gezinyim agrim oluyor dusuk tehlikesi vardir agrin varsa dinlen dedi birda ultrasona girdim bana 5+4 dediler ultrasona gore bende anlamadim korktum da acaba gelisim geriligi felan mi var adete gore 6+1 ilk beta yaptirdigimda yuksek cikmisti erken yumurtlama gibi gozukuyodu ultrasonda bi yanlislik olabilirmi acaba cnm sen nasil hesapladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…