2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bide minik bişey gözüküyo amaa belli degıl dedi ne oldugu .. ay kafayı yıcem nolur kötğ bişey cıkmasınnn
Canim dur hemen panik yapma boyle.birsey olmucak Allahin izniyle.kac haftaliksin tam olarak? Bak ben 5+0 ken kesemi tam gorememistim.minicik birseydi yani.ama burda 4 haftalikken kese gorenler de var.anlicagin herkesinki bir degil.stres yapip kotuyu cagirma.guzel haberler alicaksindir insallah

En son cuma b hcg 500 dü smdi verdm sonuc cıkmadı belki 900 belki 1000 anca olmustr dıye tahmin ediyorm

Kızlar iyi geceler
Artık aranızda olamayacağım çünkü regl oldum 2 gün erken geldi üstelik :KK43: Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki :KK43: belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki :KK43: Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş :KK43:
Canim hayirli bi zamani bekliyodur emin ol.dusunme kafandan at diyemem.bunu hic anlamamisimdir simdiye kadar.bebek isteyipte dusunmemek elde degil.kendini baska alanlara cekmeye calis.bol bol dua et.hakkinda hayirlisi

En son cuma b hcg 500 dü smdi verdm sonuc cıkmadı belki 900 belki 1000 anca olmustr dıye tahmin ediyorm
Canim binden fazla olmustur diye tahmin ediyorum takma kafana.benim 6200 ken gorunmedi kesem.aklima kotu seyler getirmedim hic.biraz doktordan da kaynaklaniyo seni cok panikletmis.genelde 5 bjnlerde karindan anca gorunur diyolar.vajinal muayeneden de 2 binleri asmasi gerekiyomus.o yuzden gorunmemistir yani canim :) sonucun cikinca anlariz zaten

Kızlar iyi geceler
Artık aranızda olamayacağım çünkü regl oldum 2 gün erken geldi üstelik :KK43: Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki :KK43: belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki :KK43: Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş :KK43:
Canim hayirlisi bende gecen 2-3 ay aşıri zorladim bu ay yumurtlama falan takip etmedim hatta sadece 1 kez le hamile kalmisim çok özenirdim aklindan cikarip hamile kalanlara :) oldu bence dagıt kafani sal gitsin gelecek o zaman

Bu hesaplamayı anlamis değilim ya regli tarihe gore 4+3bugun ama henüz bsey gremiuoz dedi pzt cagrdi kese anca ozamn gözükür dedi. Sizce bir haftada ne kadar artar pzt 250.6 idi.ne kadar olck merak ediyorm
Canım bak ben pazartesi yaptım 228.68 çıktı iki gün sonra dün yani gittim 552.78 olmuş doktor sağlıklı ilerliyor şuanda dedi p.tesi gününe kadar çok fazla artar

kızlar çalışıyorum o yüzden çok fazla katılamıyorum muhabbetlere fırsat buldukça alıntıları cevaplıyorum
kendimi anlatıyım biraz sizlerde bana yardımcı olun
bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 3 aylıkken kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı fazlasıyla etkilendim çok zor günler yaşadım ama nedense bu gebelikte heyecanımı kaybettim 7h olmama rağmen 1 defa dr gittim diğer gebelikteki gibi beslenmeme dikkat edemiyorum sadece sigarayı bıraktım sanki bu gebelikte olumsuz sonuçlanacakmış gibi geliyo bana ve kendimi hiç kasmıyorum iş de yapıyorum koşuyorum da yaptığım doğru değil ama elimde değil işte :KK43:
dr gidenler en azından basit bilgileri benimle paylaşırlar mı..? Hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağına alacağı bebekleri olsun inş :KK68:
Canım niye kendine bunu yapıyosun bende üzücü seyler yaşadım bende pek sevinemiyorum ama yememe içmeme dikkat ediyorum lütfen sende dikkat et kendine dr verdiği tavsiyelere uy ve kötüyü çağırma lütfen rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin

X