- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
canim nasil düsük riski bnim implasyon kanamam oldu 12 gün sürdü adet dönemine rast geldi koyu kahverengi akintzim oldu bende adet sandim bitti süphe ettim gebelik ile ilgili pozitif ciktiMerhabalar bende 5+4 günlük gebeyim ama düşük riskim var progestan kullanıyorum inşaallah Rabbim bağışlar bebeğimi.
kasik agrisi normal cnm bel agrisida bol bol dinlen ve yaklarini yukari kaldirip yatBnm çok fazla ağrım var kasıklarımda adet olucam hissi var hep ve belim de çok ağrıyo sizde de var mı? Bu normal mi? Bnm ilk gebeliğim.
hayırlı olsun ınsallah tebrık ederım :)pazartesi günü gebelik testinde ögrendim hamile oldugumu bugun yeniledim testi cok sükür bin sükür ayin 6 sina ilk randevumuz var
niye decavit kullanma dedi canım. ben kullanıyorum.bugun doktora gıttım melegımı gordumm :) mercımek kadar 1 hafta once gıtmıstım ozmn tam secılmıyordu ama suan tam net gordum . o da ultrasonda kese bos gorundu ve cok korktum bos gebelık dıye . sonra doktor alttan bakayım dedı aklım cıktı resmen ama alttan baktıgında hersey cok net gorundu cok sukur . decavit vermıstı dıger doktorm kesınlıkle kullanma dedı ve folık asıt verdı bırde . kan testlerımı yaptırdım bakalım ne olacak .
masAllah size ha,isligin tadini cikarin insAllahbugun doktora gıttım melegımı gordumm :) mercımek kadar 1 hafta once gıtmıstım ozmn tam secılmıyordu ama suan tam net gordum . o da ultrasonda kese bos gorundu ve cok korktum bos gebelık dıye . sonra doktor alttan bakayım dedı aklım cıktı resmen ama alttan baktıgında hersey cok net gorundu cok sukur . decavit vermıstı dıger doktorm kesınlıkle kullanma dedı ve folık asıt verdı bırde . kan testlerımı yaptırdım bakalım ne olacak .
cnm sagol hepberaber insAllah Rabbime sigindim O ne derse basim gözüm üstünehayırlı olsun ınsallah tebrık ederım :)
masAllah dogum taihlerimiz ayniBende bugun gittim doktora 6 hafta 2 gunluk çıktı. Kalp atışlarınıda gordu ama dinleyemedik. Haftaya gel dinleyelim dedi. Hayırlısı olsun. Herkes inş saglıkla kucagına alur bebişleri...
ben planli gebelik olmadigi icin ögrenir ögrenmez folik asid almaya basladimbugun doktora gıttım melegımı gordumm :) mercımek kadar 1 hafta once gıtmıstım ozmn tam secılmıyordu ama suan tam net gordum . o da ultrasonda kese bos gorundu ve cok korktum bos gebelık dıye . sonra doktor alttan bakayım dedı aklım cıktı resmen ama alttan baktıgında hersey cok net gorundu cok sukur . decavit vermıstı dıger doktorm kesınlıkle kullanma dedı ve folık asıt verdı bırde . kan testlerımı yaptırdım bakalım ne olacak .
Bugün doktora gittim canım yerleşme kanaması olabilir dedi Dusuk tehlikesi gözükmüyo şuan dedi.Buyume normal gözüküyor dedi. Ama az önce lavaboya gittim çok hafif yine kahverengi akıntı geldi korkuyorum yine yaBenimde ilk gebeliğimde olmuştu. Yerleşme kanaması demişti doktorum. Düşük olsa çok daha fazla kanaman olur diye düşünüyorum. Ne durumdasın geceden beri bir değişiklik var mı?
Canim ben normalde 26 günde bir adet görürdümBugün doktora gittim canım yerleşme kanaması olabilir dedi Dusuk tehlikesi gözükmüyo şuan dedi.Buyume normal gözüküyor dedi. Ama az önce lavaboya gittim çok hafif yine kahverengi akıntı geldi korkuyorum yine ya
İnşaallah canim görünce telaş yaptım şimdide arada bi akinti goruyorum ama çok değil çamaşıra bulasmiyo yani acaba doktormu bilemedi diyorum eşim çok kızıyo evham yapıyosun diyo bazen biraz ağrı hissediyorum korkuyorum.Canim ben normalde 26 günde bir adet görürdüm
28. lekelenme basladi ben adet diye baktim 12 gün kahverengi leke geldi dedim adet olamadim
Adayaci ictim söksün die derken yumurtalik kisti olabilir die randevu aldim 6 temmuza pazartesi günü test yaptim pozitif cikti
Leke bitti 5+6 gösterio hesaplamalar 3 dsügüm var septum dan dolayi 2013 eylülde amaliyat olmustumvsz gecmistim bebek sevdasindan unuttugum zaman Rabbim yolladi basim gözüm üstüne cocuklar cok istedi ben istemiyordum nasip oldu ElhamdülillAllah
Korkma yerlesme kanamasi normal olmasi
Bu kadar stres bebege zarar verir, biraz daha sakin ol bence.. Agrin sizin bundan sonra cok olucak alistir kendini fasulye filizlenmiyor, bebek buyuyor neticede :))İnşaallah canim görünce telaş yaptım şimdide arada bi akinti goruyorum ama çok değil çamaşıra bulasmiyo yani acaba doktormu bilemedi diyorum eşim çok kızıyo evham yapıyosun diyo bazen biraz ağrı hissediyorum korkuyorum.
Cnm doktor çok erken dedi bu ilac icin 3. Aydan sonra veriyorum ben dedi. Offf biri ic diyor biri erken diyor valla insanin kafasi karisiyor yani .niye decavit kullanma dedi canım. ben kullanıyorum.
Olacaga care yok kuzum gunde bir seferde olsa kirli kahverengiye yakin leke gelio peceteyeİnşaallah canim görünce telaş yaptım şimdide arada bi akinti goruyorum ama çok değil çamaşıra bulasmiyo yani acaba doktormu bilemedi diyorum eşim çok kızıyo evham yapıyosun diyo bazen biraz ağrı hissediyorum korkuyorum.
Bugün doktora gittim canım yerleşme kanaması olabilir dedi Dusuk tehlikesi gözükmüyo şuan dedi.Buyume normal gözüküyor dedi. Ama az önce lavaboya gittim çok hafif yine kahverengi akıntı geldi korkuyorum yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?