Canim endiselenme kanama yada akinti bir cok farkli sebepten olabilir, annem bana hamile oldugunu 3. Ayda farketmis cunku iki ay boyunca regl olmaya devam etmis.. sen dusunKızlar acil cevap verin nolur kahverengi akintim olmuş iç çamaşırım lekelenmis düşükmu oluyo acaba off yarın olsun hemen doktora gideyim
Benim de aynen canim gunde 3 defa progestan kullaniyorum ben geçen hafta ogrendim hamile oldugumu. Doktor dusuk riski var defi ilaclarimi duzenli kullaniyorum ama bazen bndede kahverengi lekelenme oluyor .yrn doktora gidicem sorucam iyice . Bide soylemesi ayip hamile oldugumu ogrendigim gunden beri genital bolgemde inanilmaz kasinti var
Eki Görüntüle 1564150 Kızlar günaydın,
Ben bu sitenin eskilerinden 2009 Mayıs annesiyim. Bu ay kısmetse bebek çalışmalarına başladık. 25 Mayıs son regli tarihim. Bugün regli olmam lazım. Sabah test yaptım. Böyle çıktı sonuç. Eğer kısmet olduysa Şubat 2016 annesi olacağım bende :) Kızıma evlendiğim ay hamile kaldım, birde 2012'de spiralle hamile kalıp enfeksiyon nedeniyle oğlumu 5 aylıkken erken doğumla kaybettim.
Yani bugüne kadar hiç test tecrübem yok. Siz ne dersiniz hamilelik var gibi değil mi?
Canım hayırlısı olsun hamilesin :) benimde böyleydi hatta daha silikti ilk yaptığım test
Ay çok teşekkür ederim canım ya Allah'ım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Bu arada birkaç tane şubat annesi başlığı var. En tepedekine yazıyorum. Orası daha yoğun sanırım?
Kızlar acil cevap verin nolur kahverengi akintim olmuş iç çamaşırım lekelenmis düşükmu oluyo acaba off yarın olsun hemen doktora gideyim
Amin canım inşallahEvet canım bir kaç tane var bende hepsini takip ediyorum ara ara ama o çok yoğun olanı takip etmek zor
Allahım bu be güzel bir mutlulukmuş. Sürekli hafta hafta gelişimi okuyup sana şükrediyorum.
Merhabalar dün keselerimizi gördük ama daha bebek görünmedi dedi dr o ne demek? İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
İnşallah bi sıkıntı olmazZaten bebek gozukmuyor, kucuk bir nokta gozukuyor.. kalp atisi olustugunda daha buyumus olucak.. belki de onu kastetmistir, aksi taktirde zaten riskleri vs anlatirdi diye dusunuyorum..
merhaba.bende geçen cuma gittim kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi.cuma günü gidiceemMerhabalar dün keselerimizi gördük ama daha bebek görünmedi dedi dr o ne demek? İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
merhaba.bende geçen hafta gittim kese görünüyor zaten ilk başta normal o.cuma günü gidicem işte kalp atışı için.Merhabalar dün keselerimizi gördük ama daha bebek görünmedi dedi dr o ne demek? İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?