2016 Şubat Anneleri :)

Kızlar acil cevap verin nolur kahverengi akintim olmuş iç çamaşırım lekelenmis düşükmu oluyo acaba off yarın olsun hemen doktora gideyim

Kızlar acil cevap verin nolur kahverengi akintim olmuş iç çamaşırım lekelenmis düşükmu oluyo acaba off yarın olsun hemen doktora gideyim
Canim endiselenme kanama yada akinti bir cok farkli sebepten olabilir, annem bana hamile oldugunu 3. Ayda farketmis cunku iki ay boyunca regl olmaya devam etmis.. sen dusun

Kızlar günaydın,

Ben bu sitenin eskilerinden 2009 Mayıs annesiyim. Bu ay kısmetse bebek çalışmalarına başladık. 25 Mayıs son regli tarihim. Bugün regli olmam lazım. Sabah test yaptım. Böyle çıktı sonuç. Eğer kısmet olduysa Şubat 2016 annesi olacağım bende :) Kızıma evlendiğim ay hamile kaldım, birde 2012'de spiralle hamile kalıp enfeksiyon nedeniyle oğlumu 5 aylıkken erken doğumla kaybettim.

Yani bugüne kadar hiç test tecrübem yok. Siz ne dersiniz hamilelik var gibi değil mi?

Canım düşük riskinin nedenini söyledimi? Benim kese etrafında kanama varmış. ben ilaçları iki gündür kullanıyorum,her tuvalete girince peçeteye silince gelirdi kahverengi lekelenme gibi,bugun daha olmadı,sanırım kesilicek. Canım o kaşıntı mantar. Gebelikte mantar ve idrar yolu iltihabı olurmuş genellikle öyle okumuştum. Kaşıntı için krem verdimi sana?

Canım hayırlısı olsun hamilesin :) benimde böyleydi hatta daha silikti ilk yaptığım test

Canım hayırlısı olsun hamilesin :) benimde böyleydi hatta daha silikti ilk yaptığım test

Ay çok teşekkür ederim canım ya Allah'ım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)

Bu arada birkaç tane şubat annesi başlığı var. En tepedekine yazıyorum. Orası daha yoğun sanırım?

Amin canım inşallah Evet canım bir kaç tane var bende hepsini takip ediyorum ara ara ama o çok yoğun olanı takip etmek zor

Selamlar Bende 2012 Ekim annesiyim..İlk gebeliğim İstanbul'da oldu.Normal Epidüral ile..Haziran 2014'de İzmir'e taşındık.Ve kardeş zamanı dedik :) Şimdi de 2. bebeğime hamileyim..
Son adet tarihim 06 Mayıs adet düzensizliğimden biraz geriden geliyorum yani muhtemlen doğum tarihimiz 18 Şubat falan..

Ama ilk doğumun 37 Hafta +3'de geldi.Bakalım kısmet.. Her şekilde Kova burcu olacak ve kış bebeği :)

Herkese sağlıklı doğumlar olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Benimde ilk gebeliğimde olmuştu. Yerleşme kanaması demişti doktorum. Düşük olsa çok daha fazla kanaman olur diye düşünüyorum. Ne durumdasın geceden beri bir değişiklik var mı?

Merhabalar dün keselerimizi gördük ama daha bebek görünmedi dedi dr o ne demek? İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi

Merhabalar dün keselerimizi gördük ama daha bebek görünmedi dedi dr o ne demek? İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi

Zaten bebek gozukmuyor, kucuk bir nokta gozukuyor.. kalp atisi olustugunda daha buyumus olucak.. belki de onu kastetmistir, aksi taktirde zaten riskleri vs anlatirdi diye dusunuyorum..

kızlar yarını bekleyemedim özel dr. umda randevum yarındı. bugün bir araştırma hastanesine gittim. yarın nasılsa gidicem kendi dr.uma diye. bugün 6+3 tük evet kalp atışlarını duyduk kese etrafıda güzel dedi. ama kalp atışlarını daha hızlı olmasını beklerdim dedi. usg çok kötüydü gerçekten ne elime doğru düzgün değer nede usg çıktısı verdi. sadece bebek crl 3 mm çok korkuyorum keşke gitmeseydim oaraya. iğne dozu mu az acaba neden yavaş dedi. bebek crl si kaç tı sizlerde kızlar ödüm kopuyor

arkadaşlar 2 tane şubat anneleri var.neden özel bir sebebi var mı? yoksa hepimiz bir yerde toplansak daha iyi olmaz mı?

selam arkadaslar öncelikle saglikli bir gebelik ardindan herkese saglikli hayirli evlatlar diliyorum
2012 de subat annesi olacakken Rabbim insAllah 2016 subat annesi olmayi nasip eder
3 düsük bir kimyasal gebelik hikayem var Rabbim annelik duygusunu herkese tattirsin 5+5 deyiz insAllah

merhaba.bende geçen cuma gittim kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi.cuma günü gidiceem
merhaba.bende geçen hafta gittim kese görünüyor zaten ilk başta normal o.cuma günü gidicem işte kalp atışı için.

pazartesi günü gebelik testinde ögrendim hamile oldugumu bugun yeniledim testi cok sükür bin sükür ayin 6 sina ilk randevumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…