2016 Şubat Anneleri :)

Merhabaa bende kismetse 11 subatta ikinci bebisi kucagima alicam insallah..2012 mart annesiydim ..oglum 3.5 yasinda suan..5hafta+6 gunluk suan.yalniz idrar yolu enfeksiyonum var bol su iciyorum gecer insallah.doktora gittim ama pek suratsizdi yeni bi doktor bulmam lzm bakalim..herkese saglikli gunler...hee bide enfeksiyonum gecsin oruc tutmak istiyorum.sizler ne yapiyorsunuz
ben tutmuyorum canım. öneceden 2 kaybım var benim. kan pıhtılaşması var. her gün coraspirin içiyorum ve iğne oluyorum. ve kanım sulansın diye bol sıvı tüketiyorum. Allha korusun yine aynı acıları yaşamaktan ödüm kopuyor.

Selam arkadaslar.21 aylik bir kizim var.ve 5 haftalik hamileyim.benim icin buyuk supriz cunku bu ay yumurtlamadim saniyirdum hatta sadece 1 kere denemistik.henuz doktora gitmedim.c.tesi gitmeyi dusunuyorum.biraz kasik ve bel agrim var.normal midir acaba.2 gun oruc tuttum.skintim olmadi.ama esim sonrasinda izin vermedi.tutasim da var.siz nasil yapiyorsunuz bu durumu..Rabbim hepimize saglikli hayirli istahli uysal sevecen ici disi cok guzel evlatlar nasip etsin insallah.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım:) benim ilk anneligim çok heyecanlıyım bebeğim daha 5 haftalik neler yapmam gerektiği konularda yardiminiza ihtiyacım var:))))

merhaba ben oruç tutuyorum ama zorlanıyorum tansiyonum düşüyor. Doktora gidince sormayı düşünüyorum bebeğe zararı olur mu diye. Ama tutmaya devam etmeyi çok istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba bayanlar benimde 2.hamileligim sukurler olsun Rabbime dunya tatlisi bir kizim var (herkesin evladini kendine bagislasin Allahim) bu bebiste subatin ilk haftasinda gelicekmis kismetse hepinize hayirli saglikli hamilelik dilerim umarim hersey gonlumuzce olur. Amin.

merhaba ben oruç tutuyorum ama zorlanıyorum tansiyonum düşüyor. Doktora gidince sormayı düşünüyorum bebeğe zararı olur mu diye. Ama tutmaya devam etmeyi çok istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.
merhaba bende tutmak istemiştim ama doktorum izin vermedi. günler çok uzun olduğu ve bebeğin suya çok fazla ihtiyacı olduğu için tutturmadı.

Herkese selamlar gelecegin guzel anneleri . Bende 37 gunluk hamileymisim :) 1 hafta once ogrendim adet oldugumu saniyirdum meger kanamam varmis hamile oldugumu bilmiyordum bile :KK43: dusuk tehlikem oldugu icin progestan kullaniyorum dualarinizi bekliyorum .yarin kan testlerimi yaptiracagim . Tahmini subatin 21 inde dogum :) sizleri gorunce cok mutlu oldum beni anlayanlarin olmasi cok guzel

Selam arkadaslar.21 aylik bir kizim var.ve 5 haftalik hamileyim.benim icin buyuk supriz cunku bu ay yumurtlamadim saniyirdum hatta sadece 1 kere denemistik.henuz doktora gitmedim.c.tesi gitmeyi dusunuyorum.biraz kasik ve bel agrim var.normal midir acaba.2 gun oruc tuttum.skintim olmadi.ama esim sonrasinda izin vermedi.tutasim da var.siz nasil yapiyorsunuz bu durumu..Rabbim hepimize saglikli hayirli istahli uysal sevecen ici disi cok guzel evlatlar nasip etsin insallah.
Bende tutmuyorum cunku dusuk tehlikem var progestan kullaniyorum doktor kesinlikle aksatmamalisin dedi bakalim nolacak insallah bu durum gecer Allahim saglik versin bebeklerimize

Selam kızlar 6 haftalık hamileyim hafif lekelenmem oluyor doktor kese etrafında kanama var dedi,düşük riskin var dedi,progestan kullanıyorum günde 2 tane iki tanede iğnesini yazdı biri bugun vuruldum diğeri haftaya bugun vurulacak..böyle şeyler yasayan varmı kızlar lütfen yardımcı olun çok korkuyorum..

Kizlar iki tane grupmu var bana oyle geldi 2016 subat anneleri diye.diger tarafa yazmisim orasi daha yogunmus..bugun doktora gittim.hrnuz kesenin icinde bi baloncuk var dedi.rahim v seklinde ve bebek sol alta dar alana yerlesmis dusuk veya erken dogum olabilir dedi canim skildi

Selam kızlar 6 haftalık hamileyim hafif lekelenmem oluyor doktor kese etrafında kanama var dedi,düşük riskin var dedi,progestan kullanıyorum günde 2 tane iki tanede iğnesini yazdı biri bugun vuruldum diğeri haftaya bugun vurulacak..böyle şeyler yasayan varmı kızlar lütfen yardımcı olun çok korkuyorum..
Benim de aynen canim gunde 3 defa progestan kullaniyorum ben geçen hafta ogrendim hamile oldugumu. Doktor dusuk riski var defi ilaclarimi duzenli kullaniyorum ama bazen bndede kahverengi lekelenme oluyor .yrn doktora gidicem sorucam iyice . Bide soylemesi ayip hamile oldugumu ogrendigim gunden beri genital bolgemde inanilmaz kasinti var

Benim de aynen canim gunde 3 defa progestan kullaniyorum ben geçen hafta ogrendim hamile oldugumu. Doktor dusuk riski var defi ilaclarimi duzenli kullaniyorum ama bazen bndede kahverengi lekelenme oluyor .yrn doktora gidicem sorucam iyice . Bide soylemesi ayip hamile oldugumu ogrendigim gunden beri genital bolgemde inanilmaz kasinti var
Mutlaka kasintiyi doktora söyleyin. Benimde mantar oldu hamileligimi ögrenmemle birlikte. Tedavi edilmesi sart.

Mutlaka kasintiyi doktora söyleyin. Benimde mantar oldu hamileligimi ögrenmemle birlikte. Tedavi edilmesi sart.
yarın doktora gıdecegım inanılmaz bir kasıntı ılk defa basıma gelıyor bu kasıntı ılk hamılelıgım cok heyecanlıyım ve tecrubesızım :)
ne testleri yaptırmam gerektıgını bılmıyorum dırdırcı bır hasta gbı de gorunmek ıstemıyorum doktorumun gozune
misal ben gecen hafta gıttım hıc test yapmadı ultrasonla baktı bır aylık dedı progestan verdı dusuk tehlıkesı oldugu ıcın
ama ben hala merak edıyorum cunku ultrasondan bıse anlamadım :) cok heyecan yapıyorum

X