• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

Merhaba arkadaşlar ben de hesaplamalara göre Rabbim nasip ederse 13 Şubat 2016'da bebeğimi kucağıma alacağım
Dün doktora gittin 6+3 müş minnoşum ☺️ Bin şükür kalp atışlarını da gördük ☺️
Ama benim hamileliğim eminim hepinizden çok çok farklı çünkü ben 118 kg ile hamile kaldım kilo vermeye çok çabaladım ama kısmet böyleymiş.
Allahım hepimize kolay bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin ☺️
Rabbım saglıcakla kucagınıa almak nasıp etsın
Bı arkadas 100 kılo ıle hamıle kaldı be sadece 3 kılo aldı korkma cnm saglıcakla al bebegını kucagına

Rabbım saglıcakla kucagınıa almak nasıp etsın
Bı arkadas 100 kılo ıle hamıle kaldı be sadece 3 kılo aldı korkma cnm saglıcakla al bebegını kucagına

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Benim de amacım az kilo ile tamamlamak inşallah ☺️ Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ☺️

Cnm doktor çok erken dedi bu ilac icin 3. Aydan sonra veriyorum ben dedi. Offf biri ic diyor biri erken diyor valla insanin kafasi karisiyor yani .
sorma bende bugün başka dr. dan geldim banad içme dedi. hatta folbiol bile haftada 2 tane 5 mg al dedi. beni delirtecek bu dr. lar.

Bugün bende kontrole gittim..kan testi yaptırmıştım..tshlar yüksek çıktı..Doktor Dahiliye ye yönlendir.Ultrason falan çekildi yine bir kan test yapıldı..Sonuçlar yarın öğlenden sonra çıkacak benim de doktor a gitmem yine pazartesiyi bulur..
Kalp atışlarını dinleyemedik daha çok küçük ama kese büyümüştü :) bir sonraki kontrolum 1 ay sonra..

Şuan herşey yolunda herhalde TSHlar da hamilelik oldugu için yuksek çıktı diye düşünüyorum cnk en son 5 mayısta yapmıştım normaldi :)

Bugün bende kontrole gittim..kan testi yaptırmıştım..tshlar yüksek çıktı..Doktor Dahiliye ye yönlendir.Ultrason falan çekildi yine bir kan test yapıldı..Sonuçlar yarın öğlenden sonra çıkacak benim de doktor a gitmem yine pazartesiyi bulur..
Kalp atışlarını dinleyemedik daha çok küçük ama kese büyümüştü :) bir sonraki kontrolum 1 ay sonra..

Şuan herşey yolunda herhalde TSHlar da hamilelik oldugu için yuksek çıktı diye düşünüyorum cnk en son 5 mayısta yapmıştım normaldi :)
Bizim tarihlerimiz ayniymiss :) Allah bebislerimize ve bizlere saglik versin

Merhaba arkadaşlar ben de hesaplamalara göre Rabbim nasip ederse 13 Şubat 2016'da bebeğimi kucağıma alacağım
Dün doktora gittin 6+3 müş minnoşum ☺️ Bin şükür kalp atışlarını da gördük ☺️
Ama benim hamileliğim eminim hepinizden çok çok farklı çünkü ben 118 kg ile hamile kaldım kilo vermeye çok çabaladım ama kısmet böyleymiş.
Allahım hepimize kolay bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin ☺️
Bende az sayılmam 85 ike hamile kaldım. İnş sendede bendede bir problem çıkmaz canım

Merhaba kızlar, ben de kısmet Şubat annesi olucam. 7 yaşında oğlum var. Fakat bu ikinci hamileliğimde çok endişeliyim. Sat a göre 6+1 haftalık hamileyim, beta-hcg değerim 16385. Ama benim göğüs ağrım, kasıklarımın ve belimin ağrısı bir türlü geçmedi. İlk hamileliğimde bunları hiç yaşamadım ben. Kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum :KK43: sizce normal mi bu yaşadıklarım

Merhaba kızlar, ben de kısmet Şubat annesi olucam. 7 yaşında oğlum var. Fakat bu ikinci hamileliğimde çok endişeliyim. Sat a göre 6+1 haftalık hamileyim, beta-hcg değerim 16385. Ama benim göğüs ağrım, kasıklarımın ve belimin ağrısı bir türlü geçmedi. İlk hamileliğimde bunları hiç yaşamadım ben. Kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum :KK43: sizce normal mi bu yaşadıklarım
Normal cnm hayirli olsun

Merhaba canım hamileliğn hayırlı olsun bende aynı durumdayım ikinci hamileligim ve nitmek bilmeyen bel ve karın agrılarım var sanırım normalbi şey

Ikinci hamilelik daha cok hissediliyor derler zaten..

canim bnm her seferinde düsük oldu alistim rabbim hakkimda hayirli olani nasip et diyorum
bakalim biz acil kuluz ondan gelene raziyiz Rabbim sana emanet sen nasil istiyorsan öle olsun diyorum
Sen gönlünü ferah tut. O bebeğin doğacağı varsa nolursa olsun doğacak. O yüzden Allaha tevekkül etmek durumundayız canım. Rabbime emanet bebişlerimiz

selam kızlarrr bende hamileyim gerçi daha doktora gidemedim ama test yaptım çift çizgi çıktı :)

cumartesi doktora gidicem ama içimde pek ısınmıyor hastaneye bakalım tavsiye üzerine gidicem :)

Back