2016 Şubat Anneleri :)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım ..eğer bir problem olmazsa ikinci çocugum olucak...ilk bebeğim 6aylık doğdu Allaha çok şükür çok sağlıklı ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kendimide hiç hazır hissetmiyordum(tam oğlumu büyütmüşken )ama oldu ilerde iyiki diyeceğimi biliyorum inşallah bir problem olmazda şubat ayında doğar ...oğlum ekimde doğacaktı temmuz sonunda doğdu...desteğinize ihtiyacım var oğlumda yaşayamadıgım herşeyi bu bebekte yaşamak istiyorum tek temennım bu...hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum
korkma canm allahın izniyle saglıksa alırsın bebişini kucagına bende hiç hazır degildim daha alısamadım bile ama insan ancak bebeginin varlıgını ögrenince hazır hissediyor insan bu arada oglun kac yasında

korkma canm allahın izniyle saglıksa alırsın bebişini kucagına bende hiç hazır degildim daha alısamadım bile ama insan ancak bebeginin varlıgını ögrenince hazır hissediyor insan bu arada oglun kac yasında
Oğlum 6 yaşına basıcak 31temmuzda ...oğlumda hiçbirşey yokken 26.haftada erken doğuma aldılar bütün herşey kursağımda kaldı...1ay küvözde kalmasıda ayrı etkiledi beni..şimdi hamilelikten ötürü ayrıca asabi ve sinirliyim ...daha önceden erken doğum yaptıgım için üstüme düşülsün hatta biraz alttan alınıyım istiyorum...ama aksine sanki hamile olan ben değilim gibi davranılıyor...esim zaten çok duyarsız anlayışsız hata mı yapıyorum bilmiyorum Allah affetsin ama

Merhaba.Benim adet tarihimi 6 gün geçti.test yapmadım.Dr gitsem yarın kese görünür mü.Yoksa test mi yaptırayım.Teste vaktim olmamıştı.

Merhaba.Benim adet tarihimi 6 gün geçti.test yapmadım.Dr gitsem yarın kese görünür mü.Yoksa test mi yaptırayım.Teste vaktim olmamıştı.
Canım bence eczaneden bir test alıp bak eğer gebelik varsa yarın doktora gidersin inşallah hamişsindir ama sabredemiyor doktora gitmek istiyorsanda kese muhtemelen görünür zamanı gelmiş

Kizlar merhaba nasil gidiyor hamilelik benim bulantilarim basladi simdiden kotu hissedyrum yemekte problem yok yiyiyorum ama sonradan migdem bulaniyor insallah bir an ince gecer bu bulantiii sanirim bzim hamileligin ilk aylari yaza denk geldi bunaltici gecicek kalp atislarinizi duydunuz mu ?

sadece 15.06.2015 tarihinde beta hcg 310 çıkmıştı 17.06.2015 tarihinde beta hcg 1198 çıktı, artış fazla mı sizce bir buçuk günde?

kızlar malum 15 aylık bi kızım var ve fazla vakit bulamoyorum sobet için 5+3de dr gittim sadece kese göründü bebek yok 2 hsfa sonra gel kalp atosına bakalım dedi degerlerim 2000 altımda cıktı bos gebelikde olanbilir dedi :KK43:2 hafta sonra tekrsr gidecm insallh bebekde görünr

Merhabaa bende kismetse 11 subatta ikinci bebisi kucagima alicam insallah..2012 mart annesiydim ..oglum 3.5 yasinda suan..5hafta+6 gunluk suan.yalniz idrar yolu enfeksiyonum var bol su iciyorum gecer insallah.doktora gittim ama pek suratsizdi yeni bi doktor bulmam lzm bakalim..herkese saglikli gunler...hee bide enfeksiyonum gecsin oruc tutmak istiyorum.sizler ne yapiyorsunuz

X