• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

selam kızlarrr bende hamileyim gerçi daha doktora gidemedim ama test yaptım çift çizgi çıktı :)

cumartesi doktora gidicem ama içimde pek ısınmıyor hastaneye bakalım tavsiye üzerine gidicem :)
hosgeldiniz safa getirdiniz

Merhaba kizlar
Bende gebelikte 5.haftanın içerisindeyim.Bacak ve gövdede ısı yükseliyor.Diğer kollarimda yüzümde ateş yok.Bunun için doktora gitmeli miyim sizce

Merhaba kizlar
Bende gebelikte 5.haftanın içerisindeyim.Bacak ve gövdede ısı yükseliyor.Diğer kollarimda yüzümde ateş yok.Bunun için doktora gitmeli miyim sizce
Yok guzelim bunlar gebelik belirtileri
Akdine bende üsüyorum

Bayanlar bnm simdiden goguslerim cok aciyor yaniyor resmen bi caresi varmidir bu kadar erken etkisini gosterir mi hamilelik :/ gece uyku uyuyamadim acisindan

Herkese merhaba..kolayca ve saglicakla gecirelim insallah bu donemi..bu arada iki haftadir idrar yolu enfeksiyonu cekiyorum.6.haftadayim ilacda alamiyorum.soguk soguk terliyorum bazen usuyorum .ne yapsam bilemedim su iciyorum ama bazigunler cok kotu oluyorum ya.

Bayanlar bnm simdiden goguslerim cok aciyor yaniyor resmen bi caresi varmidir bu kadar erken etkisini gosterir mi hamilelik :/ gece uyku uyuyamadim acisindan
ilk dönemlerde haftalarda agri olur sonra gecer meraklanmayin
Herkese merhaba..kolayca ve saglicakla gecirelim insallah bu donemi..bu arada iki haftadir idrar yolu enfeksiyonu cekiyorum.6.haftadayim ilacda alamiyorum.soguk soguk terliyorum bazen usuyorum .ne yapsam bilemedim su iciyorum ama bazigunler cok kotu oluyorum ya.
cnm nasil anladin ole oldugunu cok su ic üsüme bendede var isinincada terliyorum

cnm nasil anladin ole oldugunu cok su ic üsüme bendede var isinincada terliyorum[/QUOTE]

Tahlil yaptirmistim idrarda enfeksiyon vardi cnm..aynen bi terliyorum sonra usuyorum ama yanmam arttigi vakit daha cok oluyor bu..gecmesini bekliyorum

benim
Merhaba kızlar, ben de kısmet Şubat annesi olucam. 7 yaşında oğlum var. Fakat bu ikinci hamileliğimde çok endişeliyim. Sat a göre 6+1 haftalık hamileyim, beta-hcg değerim 16385. Ama benim göğüs ağrım, kasıklarımın ve belimin ağrısı bir türlü geçmedi. İlk hamileliğimde bunları hiç yaşamadım ben. Kendimi hamile gibi bile hissedemiyorum :KK43: sizce normal mi bu yaşadıklarım
Benimde adet dönemimde çok ağrım oldu 14 haziranda olmam gerekiyodu 6 gün sürüyordu adetim ve ben o 6 gün boyunca şiddetli adet sancısı çektim. 6gün sonra geçti : ) Göğüslerim benmimde çok acıyo, hızlı yürüsem bile sızlıyolar, yüzüstü uyumak hayal... :) Benim ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum sizlerden öğrenmeye çalııyorum.

Benim çok bulantım var, hiçbirşey yiyemiyorum, sadece tost iyi geliyo, doktor emedur verdi onu içersem biraz rahatlıyorum, yemek bile çok zor pişiriyorum . Herkes bunlar için çok erken diyo, senn aşermen olacak demek ki diyolar aşeröek ne demek :110:.İlk hamileliğim çok acemiyim bulantı için bi tavsiyeniz var mı? Emedur bebeği etkiliyo diyo biliyorum .

Gogus acısı bende de var sutyeni bike çıkaramıyordum. Ama bugun çok iyiyim şukur.. zaten hamileliğin erken belirtilerinden biri goğus acısı inş hemen geçer yoksa 9 ay ne yaoarız bilmem :KK43::KK43:

Gogus acısı bende de var sutyeni bike çıkaramıyordum. Ama bugun çok iyiyim şukur.. zaten hamileliğin erken belirtilerinden biri goğus acısı inş hemen geçer yoksa 9 ay ne yaoarız bilmem :KK43::KK43:
Dun gece uyuyamadim resmen acisindan cidden gecmesini umuyorum sizliyo uclari resmen krem fln sudum ama yok yani bana misin demedi :((

Benim çok bulantım var, hiçbirşey yiyemiyorum, sadece tost iyi geliyo, doktor emedur verdi onu içersem biraz rahatlıyorum, yemek bile çok zor pişiriyorum . Herkes bunlar için çok erken diyo, senn aşermen olacak demek ki diyolar aşeröek ne demek :110:.İlk hamileliğim çok acemiyim bulantı için bi tavsiyeniz var mı? Emedur bebeği etkiliyo diyo biliyorum .
Bendede mide bulantısı var canım bişey istiyor yapıp tabaga koyuyorum yiyemiyorum. Gorunce bile midemi bulandırıyor. Geçici bunlar merak etme.. birçok kişide uzun surmuyor inş. Bizimde kusa surede biter. Bende şu ince galetalar varya onlardan ve peynir yiyebiliyorum sadece

Doktor benden tam kan tahlili istedi yaptırdım 3 deger dūşük çıktı. FERRİTİN - KAN üRESİ- KREATİNİN..Acaba bunlar ne demek?? bakalım doktor ne diyecek başka tahlil yaptıran varmı?

selam kızlar,bir gün böyle bir konuya yazabileceğimin hayalini kurdum yıllardır,ama şimdi gerçekten de buraya yazıyorum,Rabbim mucizesin gönderdi,sanırım ben de şubat annesi olacağım.

Son adet tarihim 15 mayıs,kan testinde 4400 çıktı,ama dün keseyi göremedi haftaya gel dedi,acaba geç döllenme olmuş olabilir mi,çünkü hesaplamalarıma göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama kan tahlilinde 3 4 haftalık yazıyor,siz hepinizi gördünüz mü keseyi.

selam kızlar,bir gün böyle bir konuya yazabileceğimin hayalini kurdum yıllardır,ama şimdi gerçekten de buraya yazıyorum,Rabbim mucizesin gönderdi,sanırım ben de şubat annesi olacağım.

Son adet tarihim 15 mayıs,kan testinde 4400 çıktı,ama dün keseyi göremedi haftaya gel dedi,acaba geç döllenme olmuş olabilir mi,çünkü hesaplamalarıma göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama kan tahlilinde 3 4 haftalık yazıyor,siz hepinizi gördünüz mü keseyi.
Benim tarihimde 13 mayıs. Benim kesede kalp atışıda gorundu canım ama senin geç dollenme olmuştur. Merak etme kan tahlilini ne zaman yaptırdın

Benim tarihimde 13 mayıs. Benim kesede kalp atışıda gorundu canım ama senin geç dollenme olmuştur. Merak etme kan tahlilini ne zaman yaptırdın

kan tahlilini perşembe akşam yaptırdım,zaten o gün öğrenmiştim,bugün tekrar yaptıracağım galiba,dün dr'a gittim hiçbir şey görmedi ama üstten muayene etti,moralim bozuldu biraz.

kan tahlilini perşembe akşam yaptırdım,zaten o gün öğrenmiştim,bugün tekrar yaptıracağım galiba,dün dr'a gittim hiçbir şey görmedi ama üstten muayene etti,moralim bozuldu biraz.
İnş yerindedir canım. Kafanı takma bol bol dua et bu mubarek gunlerde..

Back