- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞEHİT HABERLERİ İLE ÜZGÜNÜM BEN .PEK İYİ DEĞİLİM.Merhaba arkadaşlar Nasılsınız
Aynen bende öyleyimŞEHİT HABERLERİ İLE ÜZGÜNÜM BEN .PEK İYİ DEĞİLİM.
Herkesin oğlu oluyoooooo. Kızlar 15 haftayız adet tarihine göre 16 ben Dr.ların işini anlamadım. Cinsiyetimiz belli değil haftaya 3 lü tarama için gidicez inş öğrenirim. Meraktan çatlıcam. Antalyada misafirim şuan hangi has. Gidecemide bilmiorum ayrıca Şubat anneleri nerelerde doğum yapacaksınız? benimde şubatta kısmetse oğlum olacak :)
Herkesin oğlu oluyoooooo. Kızlar 15 haftayız adet tarihine göre 16 ben Dr.ların işini anlamadım. Cinsiyetimiz belli değil haftaya 3 lü tarama için gidicez inş öğrenirim. Meraktan çatlıcam. Antalyada misafirim şuan hangi has. Gidecemide bilmiorum ayrıca 
bnm de oğluşum olucak inşallah cnm bu sene oğlan senesi diyorlar hep erkek ....bnd 16.haftada öğrendim randevuyu ona göre almıştım hemde gitmişken 3 lü testi vermiştim cnm hatta doktor 17 haftalık önden gidiyo demiştiHerkesin oğlu oluyoooooo. Kızlar 15 haftayız adet tarihine göre 16 ben Dr.ların işini anlamadım. Cinsiyetimiz belli değil haftaya 3 lü tarama için gidicez inş öğrenirim. Meraktan çatlıcam. Antalyada misafirim şuan hangi has. Gidecemide bilmiorum ayrıca 
İnş haftaya öğreniriz. İlk bebeğim çok heyecanlı ve meraklıyım. Mustafam olur inş benimde kız olursada çok mutlu olurum aslında sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz.bnm de oğluşum olucak inşallah cnm bu sene oğlan senesi diyorlar hep erkek ....bnd 16.haftada öğrendim randevuyu ona göre almıştım hemde gitmişken 3 lü testi vermiştim cnm hatta doktor 17 haftalık önden gidiyo demişti
bzm de ilk bebeğimiz yaa bzd çok heyecanlıyız...ve adıda eşim muhammet musatafa istiyo bnd muhammed erdem istiyorum daha karar veremedikİnş haftaya öğreniriz. İlk bebeğim çok heyecanlı ve meraklıyım. Mustafam olur inş benimde kız olursada çok mutlu olurum aslında sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz.
Mustafa ismini çok severim iki isimde çok güzel canım.bzm de ilk bebeğimiz yaa bzd çok heyecanlıyız...ve adıda eşim muhammet musatafa istiyo bnd muhammed erdem istiyorum daha karar veremedik
İki gündür cinsiyet tahmini için okumadığım şey kalmadı. Herkes erkek dio rahat bi hamilelik geçiriyorum die. Benim hiç bi fikrim yokbzm de ilk bebeğimiz yaa bzd çok heyecanlıyız...ve adıda eşim muhammet musatafa istiyo bnd muhammed erdem istiyorum daha karar veremedik
Bazen sızı gibi pırpır eder gibi bişeler hissediyorum acaba bebekmi bilemiyorum.Merhaba arkadaşlar bebeğinin hareketlerini hisseden var mı
Aynen bende öyleyim ama emin değilimBazen sızı gibi pırpır eder gibi bişeler hissediyorum acaba bebekmi bilemiyorum.
Mustafa ismini çok severim iki isimde çok güzel canım.
İki gündür cinsiyet tahmini için okumadığım şey kalmadı. Herkes erkek dio rahat bi hamilelik geçiriyorum die. Benim hiç bi fikrim yok
Rabbim bu devletin yardımcısı olsun.Askerimizin ,polisimizin yanından koruyucu meleklerini eksik etmesin.Aynen bende öyleyim
Rahtsan o zaman erkektir. Bene o kadar rahat hamilelik geçirdim ki. Kız bebis bekleyen annelere nazaran çok rahattim. Mide bulantısı falan çok yasamadim. Sadece halsizlik ve uyku biraz koku hassasiyeti çektim. Bi çok kişi bi lokma ekmek yiyememis ben baya yedim :) hatta eşim hep uğraşırdı sen bildiğin evi yemisssin diyerek :)İki gündür cinsiyet tahmini için okumadığım şey kalmadı. Herkes erkek dio rahat bi hamilelik geçiriyorum die. Benim hiç bi fikrim yok
İns hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın canim.merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve amniyon sıvısı azalmış ve bebeğimi kaybedebilirmişim bu durumu yaşayıp sağ salim bebeğini kucağına alan var mı ?
Bol bol su iç canım... 3 litrenin altına düşme doktorumun her muayenede bana bıkmadan söylediği tek şey...merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve amniyon sıvısı azalmış ve bebeğimi kaybedebilirmişim bu durumu yaşayıp sağ salim bebeğini kucağına alan var mı ?