2016 Şubat Anneleri :)

Şubat anneleri nerelerde doğum yapacaksınız? benimde şubatta kısmetse oğlum olacak :)
Herkesin oğlu oluyoooooo. Kızlar 15 haftayız adet tarihine göre 16 ben Dr.ların işini anlamadım. Cinsiyetimiz belli değil haftaya 3 lü tarama için gidicez inş öğrenirim. Meraktan çatlıcam. Antalyada misafirim şuan hangi has. Gidecemide bilmiorum ayrıca 

Herkesin oğlu oluyoooooo. Kızlar 15 haftayız adet tarihine göre 16 ben Dr.ların işini anlamadım. Cinsiyetimiz belli değil haftaya 3 lü tarama için gidicez inş öğrenirim. Meraktan çatlıcam. Antalyada misafirim şuan hangi has. Gidecemide bilmiorum ayrıca 

Aslında belli oluyor da söylemiyorlar canım... Benm de daha belli değil. Bayram arefesinde gidicm bende iyice belli olur artık.. 15. hftada belli oluyor aslında neden öyle demiş sana anlamadım. Neyse canım çok takma bak ben takmıyorum =)

bnm de oğluşum olucak inşallah cnm bu sene oğlan senesi diyorlar hep erkek ....bnd 16.haftada öğrendim randevuyu ona göre almıştım hemde gitmişken 3 lü testi vermiştim cnm hatta doktor 17 haftalık önden gidiyo demişti

bnm de oğluşum olucak inşallah cnm bu sene oğlan senesi diyorlar hep erkek ....bnd 16.haftada öğrendim randevuyu ona göre almıştım hemde gitmişken 3 lü testi vermiştim cnm hatta doktor 17 haftalık önden gidiyo demişti
İnş haftaya öğreniriz. İlk bebeğim çok heyecanlı ve meraklıyım. Mustafam olur inş benimde kız olursada çok mutlu olurum aslında sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz.

İnş haftaya öğreniriz. İlk bebeğim çok heyecanlı ve meraklıyım. Mustafam olur inş benimde kız olursada çok mutlu olurum aslında sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz.
bzm de ilk bebeğimiz yaa bzd çok heyecanlıyız...ve adıda eşim muhammet musatafa istiyo bnd muhammed erdem istiyorum daha karar veremedik

Mustafa ismini çok severim iki isimde çok güzel canım.

İki gündür cinsiyet tahmini için okumadığım şey kalmadı. Herkes erkek dio rahat bi hamilelik geçiriyorum die. Benim hiç bi fikrim yok

bakalım hangisi olacak bi o günleride görelimde doğuma yakın belli olur ismi...banada herkes erkek diyodu dedikleri çıktı sağlıklı olsunda farketmiyo aslında

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve amniyon sıvısı azalmış ve bebeğimi kaybedebilirmişim bu durumu yaşayıp sağ salim bebeğini kucağına alan var mı ?

İki gündür cinsiyet tahmini için okumadığım şey kalmadı. Herkes erkek dio rahat bi hamilelik geçiriyorum die. Benim hiç bi fikrim yok
Rahtsan o zaman erkektir. Bene o kadar rahat hamilelik geçirdim ki. Kız bebis bekleyen annelere nazaran çok rahattim. Mide bulantısı falan çok yasamadim. Sadece halsizlik ve uyku biraz koku hassasiyeti çektim. Bi çok kişi bi lokma ekmek yiyememis ben baya yedim :) hatta eşim hep uğraşırdı sen bildiğin evi yemisssin diyerek :)

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve amniyon sıvısı azalmış ve bebeğimi kaybedebilirmişim bu durumu yaşayıp sağ salim bebeğini kucağına alan var mı ?
İns hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın canim.

Bol bol su iç canım... 3 litrenin altına düşme doktorumun her muayenede bana bıkmadan söylediği tek şey...

X