• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kizlar devlet haatanesinde diyetisyen oluyormu? Bileniniz varmi yoksa ozelemi gidecegiz?

Oiyyy.. Ben 65 le hamile kaldım 83 le dogum yaptım doğumun ertesi günü 73 düm.. Su an 75 :KK43: nerde o eski ben...
Ne giycez deniz kenarında ben kot elbisem var onu giyerim.veya tayitli mayolardan giyerim.. 2 hafta sonra balikesire gidicez inşallah orada bol yuruyus yapabilirim

Balıkesir'e nereye bizimde otelimiz var orda Akçay'da bende Bi kaçsam mı diyorum da kızla cesaret edemıyorum :)

Arkadaslar 3. ay kontrolünde boy kilo ve başı kaç çıktı bebek lerinizin bizim kafası 35 doğdu suan 39 küçük gibi dedi doktor aklım karıştı ebe normal diyor lütfen okuyup geçmeyin yazın teşekkür

Arkadaslar 3. ay kontrolünde boy kilo ve başı kaç çıktı bebek lerinizin bizim kafası 35 doğdu suan 39 küçük gibi dedi doktor aklım karıştı ebe normal diyor lütfen okuyup geçmeyin yazın teşekkür
Canım şimdi karnemize baktım 35 haftalık prematüre doğdu benimkiler doğdugunda 34 3. 38 miş ama dediğinm gibi benimki erken doğum belki kıyaslamak yanlış olur panik olma lütfen bebeğin etkilenmesin

bskn bskn bize su diyetini anlatsana xanm
Oglum 36,5 dogdu suan 41,5 canim.

TIRMIK TIRMIK canim bende griptim ogluma gecti doktora goturduk atesimiz yoktu burnumuzda tikaliydi otri bebe acmadi doktora soyledm rhinfant damlla verdi bruno okyanus suyu aldik onde rhinfant i skıoruz 3 dk beklioruz sonra sag yatirip okyanus suyunu sonra sola yatirip okayun suyunu skıorz tek fıs 3 dk daha bekletip cekioruz burnunda ne varsa cikiyor. Rhinfant damlayi 3 gun kullanabiliosunuz sonrasnda sorun kalmiyor okyanus suyuyla dvm ediosunuz.
Okyanus suyunun açtığı yok burnunu zaten yavrum hiril hiril, eşime soyliyimde alsin canim çok sağol

Canım şimdi karnemize baktım 35 haftalık prematüre doğdu benimkiler doğdugunda 34 3. 38 miş ama dediğinm gibi benimki erken doğum belki kıyaslamak yanlış olur panik olma lütfen bebeğin etkilenmesin
teşekür diğer bebekler nasıl acaba benim kızım gülüyor ağluluyor bence sorun yok ama doktorum çok pimpirikli ilk bebeği mide kafası büyük bunun diye sıkıntıya sokmustu annelik zor ya.

bskn bskn bize su diyetini anlatsana xanm

Oglum 36,5 dogdu suan 41,5 canim.

4. Ay aşı sonrası 24. Saat kan verdik haftaya sonuçlar çıkacak tani ben ruhumu teslim etmesem:ruh:
İnşallah temiz öıkar onundışında birinin koşuyolunda kalp kontrolu vardı iyi gibi geçti 5 ay sonra tekrar
İşitme ve göz için 2. Basamak testler bekliyor bu ay bizi:KK57:
İnşallah güzel çıkacak sonuclar canim, içini ferah tut :dua:

Benimde kayınpeder yazlığa gider altınoluk a güzel yer yaaa

Sizin otel nirdeee:dondurma:

Akçay da canım kordona gittin mi hiç orda hemen merkezde cok bunaldım dunde annemle babam gitti bende gitmek istiyorum annemsiz ben bir hiçim ama kv kp görümce orda yasıyor onları görmek istemedıgımden gidemıyorum

oy maşallah kuzuya canım kg si gayet iyi sutun bayagi besleyici sanırım nazar değmesin. 4. ayda 600 gr alması gayet iyi. son olarak 3. Aya girdiğimizde dr götürmüştüm artık ay başına 400 ile 600 alacak dedı . ilk 3 ay gibi 600 ile 800 arası değil. Bunu baz alırsak seninki üst limitte. neden uyarmamani söyledi canım. Benim dr uyar dedi 5 günüde gecirmesin dedi. bugun 6. Günümüz ben gene de belki kendi yapar diye bekliyorum. verdiği ilaca peki hala devam ediyor musun canım.
amin canım kuzucuklarimiz sağlıklı olsunlar biz mutlu olalım:)

Valla uyarma dedi yakarmış özellikle zeytinyağ ile yapıldığında..evet devam ediyorum..ay başında bu kabızlığı için gitcez doktora o zamana kadar devam..

Ayrıca böyle ilaçlar 1 hafta 10 günde anca kendisini gösterirmiş..

Bakalım inşallah düzene girerler..allah başka dah ia kötü sağlık sorunu vermesin..

Su içmekle olmuyor olasısı ben de tığ gibi olurdum.yememek lazım biliyorum ama dünyaları yiyorum acayip iştahım açık.

Ben varim.ya buraya da yazdiydim yoldas olup verelm kilolari.bende cok tombili olmuşum.hicbisey olmuyo bana.bi yere gidecksem kirk takla atyorum dolaptan biseyler uydurmaya.bende alisvers yapmk istemiyorum.off ya cidden kilo dert

Suyu baklavanin ustune icme aman:hamarat:

Ay baklava deme Suan fıstıklı baklavaya neler verirdm :D

ahhh ahhhh pek bi muzdaribiz sanırsam..eaki pantolonlarımı oetadan keaip bacaklarını birleştirsem ancak bir bacağıma girer..
hamilelikten önce yavaş yavaş şişmiştim zaten..80 ile hamile kalıp 100 le doğuma girsim..şuan 92 kiloyum..eşimle aramda 8 kilo varEn Büyük KK
emzirmek zayıflatır diyenler napıup merak ediyorum..sınava hiç çalışmadım diyip 100 alan öğrenci gibi görüyorum onları:eğlence:

haftaya diyetisyene gideceğim:KK14:

biri bana seslenmiş :KK70: ama hamilikte amaaaan hamilesin ye gitsin modu güzeldi şimdi diyet yapmak epey zor :KK70:
hamile kaldığım kilodayım amaaaaaaaa bir göbek kalmış bende maşAllah :KK43:

biz bandigo aldık piyanolu memnunuz tekmeledikce müzik sesleri cıkıyor
gaz cıkarmaya, yorulmaya birebir :KK70:

eline dokunduğum an kendini öne atıyor eşek ama dokturumuz 4cü aydan itibarek hafif hafif oturt 6 aydan sonra desteksız oturur dedi bizde şimdilik 45 derecelik açıyla oturturuyoruz

canım bizimde ishalde reflor verdi ben anne sütü sağıp içine koyup karıştırıyordum ya da mamasına koyuyordum

Haydin başlayalım Bi topik acalım şöyle agustosa kadar Hıc degılse Bi 10 kılo versek fena mı olur :)

Güzel anneler öncelikle kandilimiz mübarek olsun. Şimdi face de okudum sütün bol bol olması için kuru maya içiyorlarmış ve bunu yapanlar çok memnun. Hanımlardan biri sormuş emzirirken diğer göğsümden de akıyor diye bu mayayı kullanıyormuş. Ben diyet yaptığım için zararı olur mu bilemedim ama bebeği rahat olanlar belki denerler. Hem cilde ve saça da faydası çok :super:
Süt alerjisine zarar-ı olur mu ki ya ????

Back
X