• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar daha önce de sormuştum cinsel hayatınız nasıl diye bitti mi die? Ne yalan söyliyim takıntılı bir insanım o yuzden içten içe geçiriyordum eşim acaba beni arzulamıyor mu felan die ki (ki öyle bir insan olmadığını olmayacağını da biliyorum) ama işte düşünüyor üzülüyordum.. Bugun o uzanırken üzerine ağırlığımı verdim böyle tıslayarak ağırlığımla dalga geçerek normalde her zaman yaparım oda nefes alamıyor eziliyor gibi yapar bayadır yapmıyorum demekki bugun bir panik oldu yazık ezilecek bişey olacak diye güldüm şaka yapıyor sandım bişey olmaz dedim( ki öyle zaten o ciddi bir koruma içinde istekte dışarıdan zarar görmesi cok zor Allah ına göre koruyor onu ..) yazık kıkırdak daha o diyo bide dr bilmesi lazım.. Bi tuhaf oldum ne cıkaracagımı bilemedim :/

Aynen canim ben de surekli tatli yiyirum hayatimda bu kadar cikolata yemedim ben ve benimki de kiz:KK48: demek ki sonraki hamileliklerde canimiz eksi istese bizimki erkek olacak insallah:anneadayı:
Ben baska hamilelik dusunemiyorum:eek: :KK35: 1kizim var simdi ikizler dogacak ins.uc cocugumuzolacak ben hakkimi astim bile darisi basiniza :anneadayı:

doğum vesvelerini kovun kızlaaaaaarr
5-6 tane doğuma girdim hiç zorlanan görmedim, maşallah çatır çatır doğuruyorlar :D
biri zorlandı o da aşırı pimpirikliydi sürekli bi olumsuzluk arayandı
bence sizde olumlu bakın doğuma kesinlikle olumlu doğuma etkisi olacaktır

Bir deli ben miyim tam gününü beklesin diye dua eden bakıyorum millet erkenden doğurmak istiyo:eek:36-37 de falan cok erken yaa en azından 38 i tamamlayalım kg.larıda artar hem bebişlerin. Benim de erkek inşallah zamanını bekler canım oğlum:KK200::anneadayı:
canim bende haftasini doldursun istiyorum... cunku anne karninda 1 gun disarda 1 haftaya denk geliyormus... bebekler ne kadar cok 40 hafta kalirsa o kadar iyi ancak ikiz oldugu icin en gec 37 dedi doktor... ama tek bebeklerde 40 olmasi iyiymis

Bn doğum yapar yapmaz eşime kocaman pasta al gel dedim hepsini yiyeceğim dedim.
:KK48::KK48::KK48:
ben su konuyu anlamıyorum yaa. 9 ay degılmı hamılelık ama 9 ay 36 hafta eder:KK53: 40 hafta oldugunu dusunursek de 10.5 ay eder haksızmıyım:eek:
Canım aylar tam 4 hafta degilki ondan kayıyor biraz. Ben 26 haftalık kontrole gittiğimde artık 6. Ayını doldurmuşsun hayırlı olsun dedi. :anneadayı:
Aahhahah çok enteresanmış yaaa :KK70: :KK70: :KK70:

aman az vaktimiz kalmış zaten şu kolu ayağı görünecek dışarda belli olcak hareketleri diyorlar yaa o kısma ne zaman gelcek çok merak ediyorum o günleri iple çekiyorum şuan tekleliyor başka bşy yok onu ne zamn görcem acaba kaçıncı haftada ?
Öyle kolu bacagı gözüküyor derken karnın yamuk yumuk hareket ediyor canım. Benim gayet net gözüküyor tekme degilde itiklerken çok komik oluyor karnının bir tarafı yamuluyor dışa doğru çıkıyor düzeliyor. Birde poposunu ittirdiği zaman karnın komple yamuk duruyor :KK70::KK70:

Bugün Kargolar bana çalıştı :) ptt aras yurtiçi hepsinde birer kargom vardı :)
Webanne den aldığım pamuklar kremler falan geldi.
hastane çıkışımız geldi çok şükür :) malı çok güzel. Aldığım en kaliteli ürün diyebilirim.
Tobby markası. Eki Görüntüle 1690797
benimde webanne urunlerim geldi cumartesi siparis vermistim... gogus kalkani sikon uc gogus kremi gogus pedi sut poseti sebamed ve mustela sampuan dalin bebek yumusaticisi sudocrem...

Slm anneler
İki haftadır tansiyonla başım dertte.
140_100 civarı çıkıyor sürekli.
Ama daha kötüsü nabız atış sayımın fazla olması. En iyi oldugum zamanlarda bile 100ün üstünde. 130larda halsizlik, nefes alamama hissi oluyor. Drum tuzu kes, suyu bol iç, yorma kendini demekten başka bişey önermedi.
Akşamları nar suyu içiyorum, büyük tansiyonum 120lere düştü ama hala küçük tansiyonum 95_100 altına inmedi.
Forumlarda preeklamsi olabilir yazıyor. Pimpirikleniyorum ama protein kaçağım yok şükür.
Bu tansiyon neyin ne si?
Normal de hiç tansiyon problemim yoktu.
Sizler ne durumdasınız? Nabzı kontrol altına almak için önereceğiniz birşey olabilir mi?
Pfffff doğum öncesi depresyona girdim galiba kendimi dinlemekten:KK17:

Kızlar daha önce de sormuştum cinsel hayatınız nasıl diye bitti mi die? Ne yalan söyliyim takıntılı bir insanım o yuzden içten içe geçiriyordum eşim acaba beni arzulamıyor mu felan die ki (ki öyle bir insan olmadığını olmayacağını da biliyorum) ama işte düşünüyor üzülüyordum.. Bugun o uzanırken üzerine ağırlığımı verdim böyle tıslayarak ağırlığımla dalga geçerek normalde her zaman yaparım oda nefes alamıyor eziliyor gibi yapar bayadır yapmıyorum demekki bugun bir panik oldu yazık ezilecek bişey olacak diye güldüm şaka yapıyor sandım bişey olmaz dedim( ki öyle zaten o ciddi bir koruma içinde istekte dışarıdan zarar görmesi cok zor Allah ına göre koruyor onu ..) yazık kıkırdak daha o diyo bide dr bilmesi lazım.. Bi tuhaf oldum ne cıkaracagımı bilemedim :/

Hihihi. Bizim içimzde yaşadığı için bize normal geliyor. Ve zarar görmeyeceğini biliyoruz. Onlar en ufak dokunmadan bile etkileniyorlar, demek bu doktor olsa da böyle ;)
Cinsellik de aynı. Eşim sürekli ya bir şey olursa diye soruyor. Hatta bu soru yüzünden adapte olamıyoruz :D
Normal seyrinde gebeliğim, sonuçta doktor her seferinde soruyorum ve söylüyor sıkıntı yok cinselliğe devam edebilirsiniz diye. Ama gene de insan pimpirikli davranıyor ve acaba birşey olur mu oluyor.
Bence seni çekici bulmadığından veya farklı bir durumdan sebep değil :) genel erkeklerin tavırları bu şekilde ;)
Hee bizde bitmedi ama göreceli, ben isteyince o o isteyince ben istemiyorum :D

Hihihi. Bizim içimzde yaşadığı için bize normal geliyor. Ve zarar görmeyeceğini biliyoruz. Onlar en ufak dokunmadan bile etkileniyorlar, demek bu doktor olsa da böyle :KK66:
Cinsellik de aynı. Eşim sürekli ya bir şey olursa diye soruyor. Hatta bu soru yüzünden adapte olamıyoruz :KK70:
Normal seyrinde gebeliğim, sonuçta doktor her seferinde soruyorum ve söylüyor sıkıntı yok cinselliğe devam edebilirsiniz diye. Ama gene de insan pimpirikli davranıyor ve acaba birşey olur mu oluyor.
Bence seni çekici bulmadığından veya farklı bir durumdan sebep değil :) genel erkeklerin tavırları bu şekilde :KK66:
Hee bizde bitmedi ama göreceli, ben isteyince o o isteyince ben istemiyorum :KK70:
Bizde eşim sağolsun bitirdi :( kötü hissediyorum kendimi ya :( hani o istese istermiyim bilmiyorum hani çok istekli değilim ama eşim direk bitirdi

kızlar a101 de aldığınız bebek küvetlere file bulabildiniz mi , ben bulamadım yaa
Ben civilden sevi bebenin normal filesini aldım oldu cnm fiyatı 8.90 tl idi
Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum :KK43:

Ben de duşta artık çok zorlanıyorum yakında eşimden beni yıkamasını isticem, artık çorap ve ayakkabı giyerken de zorlanıyorum :(

sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende acayip sıkıldım ya tv de bişe yok... Gündüz tansiyonum düştü eşim gönderdi eve cıktı uyudum akşama kadar uykum da yok yapacak bişe görüşecek insan da yok.. Maddi sıkıntılı bi süreçteyiz alışverişe de bakmıyorum herşeyi ertelemek zorunda kaldım zaten köyde yaşıyorum öyle yani :( :(

Bende acayip sıkıldım ya tv de bişe yok... Gündüz tansiyonum düştü eşim gönderdi eve cıktı uyudum akşama kadar uykum da yok yapacak bişe görüşecek insan da yok.. Maddi sıkıntılı bi süreçteyiz alışverişe de bakmıyorum herşeyi ertelemek zorunda kaldım zaten köyde yaşıyorum öyle yani :KK43: :KK43:
bende çok sıkıldım canım. geçmiş olsun canım şimi tansiyonun nasıl. gerçekten birşey yok tv de. bnde boş boş nete bakıyorum

Topitikk Topitikk canım benim eşim de kızımıza bişey olur diye son zamanlarda ilişki olayını bitirme taraftarıydı ancak benim azgınlığım, doyumsuzluğum ve kudurukluğum neticesinde devam ediyo:KK70::KK71:
Ayy o iş olmazsa ben ne yaparım daha bunun lohusalığı filan var, çok uzun sürer, dayanamam:rolleyes:
Kızımızı taşıyan benim, koruyan Allah dedim, dr yasaklamadı, atla yatağa dedim, zorla şaaptırttım:KK73::confused:

Bizim de bitti gibi. Ben korkuyorum bir şey olacak diye :(

doğum vesvelerini kovun kızlaaaaaarr
5-6 tane doğuma girdim hiç zorlanan görmedim, maşallah çatır çatır doğuruyorlar :KK70:
biri zorlandı o da aşırı pimpirikliydi sürekli bi olumsuzluk arayandı
bence sizde olumlu bakın doğuma kesinlikle olumlu doğuma etkisi olacaktır

İşte ben o pimpirikli olandanim :( o yüzden korkuyorum.

Back
X