2016 Şubat Anneleri

Aa canim sen de hamileymissin hayirli olsun yeniymis ama nasil gidiyor :) ben cok fenayim ya ilkinden beter bu kusmaktan bulantidan oldum gunde 2bulanti ilaci iciyorum ancak oyle kusmam 2 3 e dustu istah sifir
Sağol canım daha çok yeni benim ilk kontrolüme bile gitmedim kasıktaki batma aşamasındayım. O mide bulantılarını bilirim çok fena oluyor insan çabucak geçer inş.

Sağol canım daha çok yeni benim ilk kontrolüme bile gitmedim kasıktaki batma aşamasındayım. O mide bulantılarını bilirim çok fena oluyor insan çabucak geçer inş.
Insallah canim ,senin hamileligin de cok rahat gecer insallah saglikla kucagimiza aliriz minnaklari

Mrb anneler ben de hamilelik takvimle geldim:anneadayı: bugün beklenen adet günüm. Adete 4 gün kala testle öğrendim bu sabah koyu kırmızıyı gördüm. Tam 4 hafta şuan. Daha kan testi kese vs bişey yok ortada ama sizle paylaşmak istedim:KK16: tahmini doğum 1 mart görünüyor belki yine şubat annesi olurum kısmet :emir_bebek:
Sende mi canım:)) şimdiden Allah sağlıkla kavuştursun : )

Sağol canım amin inş sen de sağlıkla kucağına alırsın :KK200: maşallah baya büyümüş seninki:nazar:
Evet cok sukur büyüdük teyzesi. Bulantilari, ikili testi, dörtlüyü, ayrintiliyi, seker yuklemesini atlattim cok sukur. Hatta artik biraz zorlanmaya bile basladim. Hakkimizda hayirlisi hepimizin de insallah.

Evet cok sukur büyüdük teyzesi. Bulantilari, ikili testi, dörtlüyü, ayrintiliyi, seker yuklemesini atlattim cok sukur. Hatta artik biraz zorlanmaya bile basladim. Hakkimizda hayirlisi hepimizin de insallah.
Ohh ne güzel darısı bize inş. Allah sağlıkla kavuştursun canım

Merhaba arkadaşlar ben de 2016 şubay annesiyim ve ikinci bebeğimi de istemeye başladım. Hatta çalışmalar geçen ay başladı. Bu ay da adetim 6 gün gecikti ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. 2-3 gündür de tansiyonum oldukça düşük 8,5 a 5,5 gibi. Ümitlensem mi bilemiyorum. Birçok kişi de ikinci bebekleri bekliyor galiba ne güzel.

Merhaba arkadaşlar ben de 2016 şubay annesiyim ve ikinci bebeğimi de istemeye başladım. Hatta çalışmalar geçen ay başladı. Bu ay da adetim 6 gün gecikti ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. 2-3 gündür de tansiyonum oldukça düşük 8,5 a 5,5 gibi. Ümitlensem mi bilemiyorum. Birçok kişi de ikinci bebekleri bekliyor galiba ne güzel.
Allah gönlüne göre versin canım inş vardır. Kan tahlili yaptırmadın mı?

Allah gönlüne göre versin canım inş vardır. Kan tahlili yaptırmadın mı?
Canım tatildeyim ve buralarda test yaptırabileceğim bir yer yok. Biraz mahrumiyet bölgesi diyebilirim. 15 Temmuz’dan sonra eve döneceğim ancak o zaman yaptırabileceğin. İnşallah olmuştur ama idrar testi de bu kadar zamanda pozitif sonuç vermeliydi. Gebelik oluşabilecek son ilişki üzerinden de 18 gün geçti. Bilemiyorum ki kafayı taktım diye mi bu kadar gecikti diyorum.
Seninki ikinci mi geliyor? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

X