2016 Şubat Anneleri

Valla aynı ben. Lazımlık, alıştırma külodu vs var ama gel gör ki bende başlamaya cesaret yok

lazımlığa oturuyor denk getirirsem minnacıkj çişte yapıyor ama tüm gün deneeye kalktığım zaman inadına söylemiyor
ıslak ıslak geziyor

Allah yardımcın olsun canım inş halledersiniz
allah razı olsun canım ya inşAllah

merhabalar kizlar bikaç gündür ogkymda fark ettimiz bi cilt sorunuyla ilgileniyoruz karninda para gibi asimetrik bir ten acikligi vardi sizin bebeklerde var mi böyle bisey doktorlar önemli degil beyaz ben falan dediler inşallah bisey çıkmaz kafama takilan bisey de yüzünde egzama vardi küçük doktor krem verdi kullandim sanki onu kullandiktan sonra egzamanin etrafi teninden daha acik bir hal aldı kalici olmaz inşallah ama cok tedirgin olduk böyle bişey yasayan var mi inşallah gecer o ten açıklığı doktorlarin verdigi ilaca da guvenemeyeceksek bilmiyorum napcaz ya cok canim sıkıldı
Merhaba benim bebeğim 4 aylık bikac gündür farkettim kulağının arkasında beyaz büyük lekeler var.siz yazınca farkettim ki bizde geçen ay egzema olmustu biseyler sürdük o mu yaptı acaba sizde gelişme var mı vitiligodan korkuyorum karnimdada gordum lekeden ama

Merhaba benim bebeğim 4 aylık bikac gündür farkettim kulağının arkasında beyaz büyük lekeler var.siz yazınca farkettim ki bizde geçen ay egzema olmustu biseyler sürdük o mu yaptı acaba sizde gelişme var mı vitiligodan korkuyorum karnimdada gordum lekeden ama
Bizimki vitiligo degilmis sukur egzama kremleri ten rengini aciyor olabilir karnindaki de bi cesit ben dediler bize ins sizinki de vitiligo degildir insallah gecmis olsun

Bizimki vitiligo degilmis sukur egzama kremleri ten rengini aciyor olabilir karnindaki de bi cesit ben dediler bize ins sizinki de vitiligo degildir insallah gecmis olsun
Ya nasıl tespit ettiler peki benim kardeşimde vitiligonoldugu için korktum genetik mi diye karnında var venkulaknarkasinda işte tam egzema olan bolge

Ya nasıl tespit ettiler peki benim kardeşimde vitiligonoldugu için korktum genetik mi diye karnında var venkulaknarkasinda işte tam egzema olan bolge
Canim biz de o zaman cok korktuk 3 4 tane ciltdoktoruna goturduk benim de kaynimda vardi cocuk doktoru bizi korkuttu vitiligo bu diye ama cilt doktorlari degil dedi kimisi takip edicez dedi en son gittigimiz mavi isikla bakti cizdi bakti vitiligo olunca o bolgede kizariklik tahris olmuyormus bizimkinde oldu o doktor sagolsun dedi hayir vitiligo degil cilt doktoruna gotur isikla bakip anliyorlar o bolgede koyu renk killar olusuyorsa kagit kadar beyaz da degilse korkma biz cok tedirgin olmustuk insallah degildir canim

Canim biz de o zaman cok korktuk 3 4 tane ciltdoktoruna goturduk benim de kaynimda vardi cocuk doktoru bizi korkuttu vitiligo bu diye ama cilt doktorlari degil dedi kimisi takip edicez dedi en son gittigimiz mavi isikla bakti cizdi bakti vitiligo olunca o bolgede kizariklik tahris olmuyormus bizimkinde oldu o doktor sagolsun dedi hayir vitiligo degil cilt doktoruna gotur isikla bakip anliyorlar o bolgede koyu renk killar olusuyorsa kagit kadar beyaz da degilse korkma biz cok tedirgin olmustuk insallah degildir canim

Eklentiler

• IMG-20180610-WA0021.jpg
    IMG-20180610-WA0021.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Canim m elbet hekime de sor ama bence vitiligo degil hafif bi aciklik var cok net fark oluyor vitiligoda senin kullandigin egzama kremini yayarak surduysen o da yapmis olabilir

Bizde d3 boyle tenden acik asimetrok bi leke var ama bence degil yine bikac dr fikri alin yayiliyor mu buyuyor mu takip edin Allahin izniyle degildir vitiligo bana oyle geldi

Mrb anneler ben de hamilelik takvimle geldim:anneadayı: bugün beklenen adet günüm. Adete 4 gün kala testle öğrendim bu sabah koyu kırmızıyı gördüm. Tam 4 hafta şuan. Daha kan testi kese vs bişey yok ortada ama sizle paylaşmak istedim:KK16: tahmini doğum 1 mart görünüyor belki yine şubat annesi olurum kısmet :emir_bebek:

Mrb anneler ben de hamilelik takvimle geldim:anneadayı: bugün beklenen adet günüm. Adete 4 gün kala testle öğrendim bu sabah koyu kırmızıyı gördüm. Tam 4 hafta şuan. Daha kan testi kese vs bişey yok ortada ama sizle paylaşmak istedim:KK16: tahmini doğum 1 mart görünüyor belki yine şubat annesi olurum kısmet :emir_bebek:
sevindim canim kismet ben bu sene ocak annesiyim allah kismet ederse

Evet tekrar aynı şeyleri yaşamak çok güzel :) iyiyim sen nasılsın
Aa canim sen de hamileymissin hayirli olsun yeniymis ama nasil gidiyor :) ben cok fenayim ya ilkinden beter bu kusmaktan bulantidan oldum gunde 2bulanti ilaci iciyorum ancak oyle kusmam 2 3 e dustu istah sifir

X