Benimki öyleymiş canım muhallebiyi yedirince uyuyor saat 2 gibi kalkıyor emip uyuyor 6 gibi birdaha uyanıyor. Yine emziriyorum uyuyor 7.30 gibi kalkıyor.
Muhallebi vermediğimde bir türlü dalamıyordu gece 1.2 ye kadar habire uyanıyordu. Şimdi gece 2 ye kadar kesintisiz uyuyor.
Ben muhallebiden diye düşünüyorum. Deneme yanılma öğrenecegiz inş.
Birde sen yeni geçtin ya ek gıdalara şuan bünyesi alışma sürecindedir belki.. birkaç gün dene uykusunda bir degişiklik olacakmı?
Birde süt yoğurrt gaz yapabilir ya acaba gazmı yaptı seninkinde. Tekrar uyandığında sen oyalarken gazını çıkarmıltır belki ondan uyumuştur. 4 saat çok iyi bence. Doyduğundan uyumuş gibi gözüküyor :)
Dün önceki gün uyuyormuydu 4 saat?
Ayrıca ben ilk çocuğumda gece çok uyansada hiç mama vermedim. Sadece emzirdim. Memeden kesilince bazıları süt falan veriyor. Oda gece beslenme alışkanlığı yapıyor. Ben vermedim. Nitekim birkaç gece uyansada tekrar uyuttum alıştı beslenmeden uyumaya..
Gece meme hariç beslenmeyede alıştırmamak lazım. Acıksalarda yapacak birşey yok. Sedece gece uyumadan sıkı doyurmak yeterli olur.
İnş canım. Sen yinede ilk çorbasını verince bir gözlemle bakalım ertesi güne kadar birşeyler olacakmı? Olmazsa sıkıntı yok. Sen yinede istersen 3 gün kuralını uygularsın. Nasıl istersen