2016 Şubat Anneleri

Canım gece 4-5 kez uyansa gerçekten şükredicem. Saat başıda uyansada şükredicem. Aynı saat içinde 2-3 defa uyanıyor . Normalde dayanıklı biriyim ama vallahi bende tükendim , vücut hiç dinlenmeden çalışıyor hasta olucam bu gidişle gündüz uykusundan uyanmasın diye (sütüm yok emzirmiyorum) elimden geleni yapıyorm canım ama benim kızın bi huyu var. İlk uyandığı an bile hiç uyumamış gibi fıldır fıldır açar gözünü. Asla geri uyumaz gündüz. Uyku yapacak bitkisel bişeyler yok mudur işe yarayan

Anason var ben ilk aylarda rezeneyle anason veriyodm gazi icinde iyi geliyodu

Evet canım mamanin tadi kötü.hemen icemedi tabii alışma süreci oldu Ama yavrum simdi içiyor cok sukur. Başka birşey vermiyorum Zaten ve aynen vanilya şurubu katıyorum içerisine.
Tamam. Dr dönüşü haber ver.

Can'ım bende dogumdan bu yana chicco kullanıyorumgeçen emzik aldım ( biberon için)6. Ay ve sonrası için dediğin gibi ağzı çok açık oğlumu bogacak gibi bende 0 ay kullanıyorum hala
Ayni sekilde benim de oyle oldu. Ne alsam bilemedim
Her seferinde su icin ayri mama icin ayri yikiyorum
Eziyettt :)

Allah kolaylik versin canim
Bana da bazi geceler aynisi oluyor
Anasonlu cay versen yada doymuyor olabilir mama takviyesi yapsan yatmaya yakin ?

Bende avent kullanıyordum şeffaf olanlardan almıştım. Ben de değiştircem nasıl fark var mı ucunda yadırgar bırakır diye korkuyorum.

Anasonlu cay versen yada doymuyor olabilir mama takviyesi yapsan yatmaya yakin ?
Sağol canım. Gerçekten bende halsiz düşüyorum evde tek olunca bide dahada zor. ( karnı tok oluncada aynısı. Diş çıkarıyo desem emin değilim benim dişlerim geç çıkmış babasının da öyle. Diş eti hafif kabarmış ama çok değil. Hem diş bile olsa bu kadar mı etki eder. Saat başı kalksa şükredecek haldeyim düşün ( Anasonlu çay hiç denemedim bide onu deniyim napimm

Kızlar şehiir dışındayım kontrole gidemedik dr a yazdım doymuyor kızom diye aşerjiğiz ya neocate mama verin yazdı. Ben meyve sebze önerisi istemiştim veya kaşık maması ama tekrar hipoalerjen mama dedi. 5ay 10 günlüğüz. Nasıl yapıcam ya o iğrenç şeyi vermek istemiyorum meyve sebze vermek istiyorum

Ben aktardan almstm canim 1 tatli k rezeneyle 1 cay k. Anasonu bi fincanda demliyodum 5 6 cay kasigi veryodm gerisini kendim içiyodm bi dene istersn
Deniyim canım özellikle gece uykusundan önce veririm. Hem gece hem gündüz versem bişey olmaz herhalde dimi bitki sonuçta

Fazlada verme canim internetten biraz arastr istiyorsan bu seferde cock sarhos gibi olmasn anason cok uyku yapan bi bitki
Haha iyice araştırayım canım ondan sonra başlarım . İnşallah işe yararda bende azıcık rahat ederim. Vallahi yorgunluktan kolumu kaldıramaz oldum artık

Can'ım altı temizse gazı yoksa susmayacak kadar ağlıyorsa yani ne yapsan susmuyorsa ki o Zaman zaten bir yeri agrıyordur sen anlarsın tek seçenek karnı aç bende yaklaşık bir haftadır uyutmakta zorlanıyorum aynı oranlarda mana veriyorum geçen biraz daha mama yapayım dedim 20 ml için mil bana yaptığı eziyet sallarım mız mız gezdiririm mız mız 3 gündür manayı 20 ml fazla veriyorum zaten emerken uyuyor birde bunu dene

Haha iyice araştırayım canım ondan sonra başlarım . İnşallah işe yararda bende azıcık rahat ederim. Vallahi yorgunluktan kolumu kaldıramaz oldum artık
Suan kollarim nasl agriyo benmde uyusa da evin isi bitmiyo ki hic bi sekilde dinlenemiyorm bende surekli evi sil supur yemek yap kvdegl de 3 4 gun burdalar 2 kisiye farklı 5 kisiye farkli ywmek yapysn annem yardm ediyodu onceden smdi oda gelince cocugu birakipta yardm etmiyo dun annemgl kvdegl burdayi yiyip içip kenara cekldiler hem yemek yaptm hemde tek basima mutfak topldm bugnde supurdm silmeye halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…