Canım emziriyor musun. Gerçekten çok zordu benim oğlum da 5-6 saat birşey yediremiyordum. Sürekli ağlayan kucak isteyen huzursuz bir bebk.
Canım
genc-anne
vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam iştahsız bebeği olan.
Alerji testinde dusuk çıkabiliyor değerler. Ama bu demek değildir.bebeğin alerjik.değil.
Benim bebeğim yazdığım gibi.. İştahsız, kilo almayan,huzursuz ağlayan ayrıca gazi çok kokardı ve karnı gurul gurul birde kakasi bir acayipti. Buna göre alerjik denildi. Ve bu mama da oğlum çok sukur ki 3 saatte bir mamasini içmeye başladı. Maşallah son zamanlarda mamayi ziyan etmiyoruz . önceden aynen mamanin yarisi ziyan olurdu.
Aptamil Pregomin AS %100 amino asit formülüdür. İnek sütü alerjisi durumlarında doktor önerisi ile kullanılmaktadır.
Aptamil Pregomin AS, karbonhidrat, yağ ve serbest amino asit içeren elemental bebek formülüdür. Elemental diyete ihtiyaç duyulan diğer durumlar için de uygundur. Vitamin, mineral ve eser elementler ile zenginleştirilmiştir. İnek Sütü proteini, soya proteini, tavuk yumurtası proteini, buğday proteini, laktoz, galaktoz, fruktoz ve gluten içermez. Aptamil Pregomin AS inek sütü alerjisi ve çoklu gıda proteini intoleransı, sindirim bozukluğu ve malabsorbsiyonu olan bebekler içindir. Büyük bebekler ve çocuklar için inek sütü yerine destekleyici besin olarak da uygundur. Aptamil Pregomin AS kullanmadan önce hastanın toleransı doktor gözetiminde kontrol edilmelidir.
Canım sayfadan alıntı yaptım.
Sen imkânın var ise tlnfla ulas. Dr na sor. Ben vakit geçmeden yollayayim .
Mama için rapor çıkartılıyor canım. Ben 4 kutu ücretli aldım

ne yapayım. Yemiyordu birşey. Sonra bana da mama gönderdiler. Sağolsun
bskn
yardımcı oldu. Geçenlerde rapor çıkarmadan önce Hatay dan mama geldi ogluma. Bende yazina denk geldim. Sana gondereyim dedim.