• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

7 derkn canm 7. Ayın içinde olacak asm.deki ebe demişti yani sütüm olmadığı için mama veriyorm ama çok pahalı mamalar almakta zorlanıyorm kimi süt verebilirsn diyor kimi verme çok kafam karıştı.
Canım merhaba ben de Şubat annesiyim.eğer yanlış anlamazsaniz bebeğiniz için mama göndermek istiyorum.sizin için de uygunsa adresinizi adinizla birlikte özelden msj atarsaniz çok sevinirim.bebeğinizle sağlıklı mutlu nice yıllar yaşayın inşallah.bir de özel msj atmak istedim ama gitmedi sanırım kapalı özel msj larıniz.o yüzden burdan yazdım kusuruma bakmayın lütfeno_O

78cm mi??? Biraz zorlasa bana yetişecek oğlun Maşallah :KK70:
:) maşallah oğluma evt 78 geçenlerde 3 yaşında bir tanıdığımızın bebeği vardı tesadüf yan yana durdurduk maşallah boyları aynı gbiydi yaklaşmıştı oğlişim bayağı :):)

Evet canım rapor çıkardık biz. Bu mama iyi geldi ogluma. Su an sadece mama alıyor. Çok şükür daha iyi manasını içiyor canım. Aptamil Pregomin kullanıyoruz biz. Pregomin olabilir Dr.unuz yazdığı. Net öğren ismini yardımcı olurum sana. Mama ücretli 15o TL. Ben ücretli almak zorunda kalmıştim bir sure
çok ssevindim canım sende çok uğraşıyordun beslemek içün zaten sen ben bir arkadaş daha vardı iştahsız bebişi olan peki bu mamanın içinde ne var canım çok merak ettim neden bu kadar pahalı şuan ben evolvia kullanıyorum şuan ama kutunun çoğu çöpe gidiyor 3-4 saate bir vermeye çalışıyorum çoğu kez 30 ml içipbırakıyor atıyorum geri kalanını dr a bir sorayım mamayı hemen almayı düşünmüyordum alerji testi yaptıracaktım ama randevu alamadım

çok ssevindim canım sende çok uğraşıyordun beslemek içün zaten sen ben bir arkadaş daha vardı iştahsız bebişi olan peki bu mamanın içinde ne var canım çok merak ettim neden bu kadar pahalı şuan ben evolvia kullanıyorum şuan ama kutunun çoğu çöpe gidiyor 3-4 saate bir vermeye çalışıyorum çoğu kez 30 ml içipbırakıyor atıyorum geri kalanını dr a bir sorayım mamayı hemen almayı düşünmüyordum alerji testi yaptıracaktım ama randevu alamadım
Canım emziriyor musun. Gerçekten çok zordu benim oğlum da 5-6 saat birşey yediremiyordum. Sürekli ağlayan kucak isteyen huzursuz bir bebk.
Canım genc-anne genc-anne vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam iştahsız bebeği olan.
Alerji testinde dusuk çıkabiliyor değerler. Ama bu demek değildir.bebeğin alerjik.değil.
Benim bebeğim yazdığım gibi.. İştahsız, kilo almayan,huzursuz ağlayan ayrıca gazi çok kokardı ve karnı gurul gurul birde kakasi bir acayipti. Buna göre alerjik denildi. Ve bu mama da oğlum çok sukur ki 3 saatte bir mamasini içmeye başladı. Maşallah son zamanlarda mamayi ziyan etmiyoruz . önceden aynen mamanin yarisi ziyan olurdu.
Aptamil Pregomin AS %100 amino asit formülüdür. İnek sütü alerjisi durumlarında doktor önerisi ile kullanılmaktadır.

Aptamil Pregomin AS, karbonhidrat, yağ ve serbest amino asit içeren elemental bebek formülüdür. Elemental diyete ihtiyaç duyulan diğer durumlar için de uygundur. Vitamin, mineral ve eser elementler ile zenginleştirilmiştir. İnek Sütü proteini, soya proteini, tavuk yumurtası proteini, buğday proteini, laktoz, galaktoz, fruktoz ve gluten içermez. Aptamil Pregomin AS inek sütü alerjisi ve çoklu gıda proteini intoleransı, sindirim bozukluğu ve malabsorbsiyonu olan bebekler içindir. Büyük bebekler ve çocuklar için inek sütü yerine destekleyici besin olarak da uygundur. Aptamil Pregomin AS kullanmadan önce hastanın toleransı doktor gözetiminde kontrol edilmelidir.
Canım sayfadan alıntı yaptım.
Sen imkânın var ise tlnfla ulas. Dr na sor. Ben vakit geçmeden yollayayim .
Mama için rapor çıkartılıyor canım. Ben 4 kutu ücretli aldım :( ne yapayım. Yemiyordu birşey. Sonra bana da mama gönderdiler. Sağolsun bskn bskn yardımcı oldu. Geçenlerde rapor çıkarmadan önce Hatay dan mama geldi ogluma. Bende yazina denk geldim. Sana gondereyim dedim.

Benimki de emmiyor. Binbir guclukle mama iciriyoruz. O yuzden kilomuz biraz geriden geliyor. Yogurt veriyorum onu da yemiyor. Iki ayliktan beri boyle hicbir cozum bulamadik. Uc doktor degistirdik sonuc degismiyor malesef
aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim kızımda 2 aylıkken sadece uykuda emmeye başladı uuyanıkken kesinlikle emmiyordu hep uyutup emzirmeye çalıştım bazen uyumuyorduda ağlıyordu birgün emecek ümidi vardı baktım olmuyor doktorlar sordum mamaya gerek yok dediler ama kilosu çok az kızımın geçen ay mamaya başladım bu sefer artık uykudada emmedi mamayıda çok zor içiyor bende 5 özel doktora gittim 3 defa falanda dev hast doktorlarına gittim ama ssebep bulamıyor kimse

Canım emziriyor musun. Gerçekten çok zordu benim oğlum da 5-6 saat birşey yediremiyordum. Sürekli ağlayan kucak isteyen huzursuz bir bebk.
Canım genc-anne genc-anne vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam iştahsız bebeği olan.
Alerji testinde dusuk çıkabiliyor değerler. Ama bu demek değildir.bebeğin alerjik.değil.
Benim bebeğim yazdığım gibi.. İştahsız, kilo almayan,huzursuz ağlayan ayrıca gazi çok kokardı ve karnı gurul gurul birde kakasi bir acayipti. Buna göre alerjik denildi. Ve bu mama da oğlum çok sukur ki 3 saatte bir mamasini içmeye başladı. Maşallah son zamanlarda mamayi ziyan etmiyoruz . önceden aynen mamanin yarisi ziyan olurdu.
Aptamil Pregomin AS %100 amino asit formülüdür. İnek sütü alerjisi durumlarında doktor önerisi ile kullanılmaktadır.

Aptamil Pregomin AS, karbonhidrat, yağ ve serbest amino asit içeren elemental bebek formülüdür. Elemental diyete ihtiyaç duyulan diğer durumlar için de uygundur. Vitamin, mineral ve eser elementler ile zenginleştirilmiştir. İnek Sütü proteini, soya proteini, tavuk yumurtası proteini, buğday proteini, laktoz, galaktoz, fruktoz ve gluten içermez. Aptamil Pregomin AS inek sütü alerjisi ve çoklu gıda proteini intoleransı, sindirim bozukluğu ve malabsorbsiyonu olan bebekler içindir. Büyük bebekler ve çocuklar için inek sütü yerine destekleyici besin olarak da uygundur. Aptamil Pregomin AS kullanmadan önce hastanın toleransı doktor gözetiminde kontrol edilmelidir.
Mama için rapor çıkartılıyor canım. Ben 4 kutu ücretli aldım :( ne yapayım. Yemiyordu birşey. Sonra bana da mama gönderdiler. Sağolsun bskn bskn yardımcı oldu. Geçenlerde rapor çıkarmadan önce Hatay dan mama geldi ogluma. Bende yazina denk geldim. Sana gondereyim dedim.
yok canım artık emmiyor önceden uykuda emerdi mamaya başladıktan sonra onuda bıraktı mamayı yese bari oda yok sağol canım tşk ederim doktırumla görüşeyimde bakalum nw diyecek benim kuzımın çok gazı oluyor kakası mamadan sonra ekşimsi kokuyor

Kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor pek vakit bulamıyorum girmeye. Bizim ufaklıklar bu ara hasta. Yarın tahlil sonuçlarımız var ona göre 6. Ay aşımızı olacağız. 1 hafta gecikti hastalar diye olamadık. Kusuyorlar hep. Dr gastronomi ye gönderecek bakalım ora ne dicek. Zaten hpa var oğlumda başka birşey çıkmaz inşlallah. Onun dışında daha emeklemiyor hatta popomuzu bilem çeviremiyoruz. Bizden haberler bu kadar. Dualarınızda unutmayın bizi. Hepinizi çok öptüm :KK200:

Mama için rapor çıkartılıyor canım. Ben 4 kutu ücretli aldım :KK43: ne yapayım. Yemiyordu birşey. Sonra bana da mama gönderdiler. Sağolsun bskn bskn yardımcı oldu. Geçenlerde rapor çıkarmadan önce Hatay dan mama geldi ogluma. Bende yazina denk geldim. Sana gondereyim dedim.
Benim oğlumda sürekli kusması var. Hep reflü dendi bilemiyorum gastronomi ne direk. Kakası hep koyu yeşil kokar. Karnı gür gür. Ve hep gazı var. Çıkartıyor ama bitmiyor mübarek ondan hep ıkınma durumunda. Bi kez kakada reduktan madde baktılar bili yok dediler. Başka test yapmadılar. Gecen aptamil ar verdi dr. O bile kusmayı geçirmedi. Sizdeki belirtiler buna benziyor mu.

bazen bana da illallah geliyor. hamileikten çok yorulurdum şimdi o günleri arar oldum. bazen ninni de söylendiği gibi "akşam baban gelince önüne atem ben seni" diyor ya hah işte öyle bekliyorum eşimi. insan rahatlıyor bazen çocuğu birinin eline verince
Canım çocuklar olduğundan beri misafirliğe daha çok gider oldum hiç almıyorum çocukları kucağıma. O kadar güzel geliyo ki.

Benim oğlumda sürekli kusması var. Hep reflü dendi bilemiyorum gastronomi ne direk. Kakası hep koyu yeşil kokar. Karnı gür gür. Ve hep gazı var. Çıkartıyor ama bitmiyor mübarek ondan hep ıkınma durumunda. Bi kez kakada reduktan madde baktılar bili yok dediler. Başka test yapmadılar. Gecen aptamil ar verdi dr. O bile kusmayı geçirmedi. Sizdeki belirtiler buna benziyor mu.
Oglumda kusuyordu reflu dedi Dr.ilaç verdi
Kusmasi nasıl oğlunun fışkırır gibi mi.
Bizim ki öyle değildi. Böyle özellikle bu son mamada artmisti mamayi olduğu gibi çıkarır oldu ağzının kenarından akardı.bu mamayi biraz daha sıcak suda yapıp daha çok calkalamaya başladım kusma azaldı gibi. Canım senin bebekler antibiyotik kullanmış miydi. Erken kullanilan antibiyotik bağırsak florasını bozuyor dedi Dr. O yüzden böyle sorunlar olabilir dedi. Biz 32 günlükken başladık antibiyotiklere hala da kullanıyoruz.gastrolog ne diyecek acaba.

yok canım artık emmiyor önceden uykuda emerdi mamaya başladıktan sonra onuda bıraktı mamayı yese bari oda yok sağol canım tşk ederim doktırumla görüşeyimde bakalum nw diyecek benim kuzımın çok gazı oluyor kakası mamadan sonra ekşimsi kokuyor
:( üzüldüm emmemesine. Sen gorus canım haber verirsin bana

aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim kızımda 2 aylıkken sadece uykuda emmeye başladı uuyanıkken kesinlikle emmiyordu hep uyutup emzirmeye çalıştım bazen uyumuyorduda ağlıyordu birgün emecek ümidi vardı baktım olmuyor doktorlar sordum mamaya gerek yok dediler ama kilosu çok az kızımın geçen ay mamaya başladım bu sefer artık uykudada emmedi mamayıda çok zor içiyor bende 5 özel doktora gittim 3 defa falanda dev hast doktorlarına gittim ama ssebep bulamıyor kimse
Benim de kizim 2 ay emdi sadece :( Senin kizinin dogum kilosu ve simdiki kilosu nasil? Aylik ne kadar aliyor mesela. Bizim komsuda da ayni sikinti var onun kizi hic almamis ayni kiloda kalmis. Sebep bulunamadigi icin cozemiyoruz da bu sorunu

Back