- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Kizlar icimde biseyler pitir pitir hareket edio gibi...gaz mi bu :)) sanki baloncuk olusuyomus gibi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 hafta daha dayan cnm..genelde 12.haftada geciomus...bende cok kotuydum gecti cok sukurKızlar bende bulantı arada kusma oluyor ayrıca tansiyonum hep düşük 10-6 daha da düştüğü oluyor halsizim çok yemek yemek istemiyorum yemek diyince bile midem kalkıyo nolcak benim bu Halim
canım belki bebek hareket ediyordur bu haftalarda hareketlenmeye başlar diye okumuştum netteKizlar icimde biseyler pitir pitir hareket edio gibi...gaz mi bu :)) sanki baloncuk olusuyomus gibi :))
Bende 30 temmuz da yaptiricam kan taahlilinden yapiliyo dedi doktormerhaba kızlar bende 31 yaşındayım iki oğlum var 11 haftalık bebişimde bulantı halsizlik dışında iyiyim cumartesi kontrolüm var aranızda ikili testi yaptıran varmı acaba
2t yazmışım 25 inde demek istedimKizlar bat 16.07.2015, beta hcg 17.07.2015 146.50 20.07.2015 te 431 e çıktı sizce artışı iyi mi? Birde 2t inde dra gitcem sizce kese gözükür mü? Ne olur cevap verin
Canım bat degil sat onemli en son ne zaman oldun ?? Daha yeniyse gözükmeyebiliyor.2t yazmışım 25 inde demek istedim
Ben de yaptıracagım kan tahlili yaptırdın degilmi?? Birde kaç gunde çıkıyormuş sonuçIkili testi bgn yaptirdim kizlar...carsamba sonucu alicam...iki haftayada cinsiyeti belli olur dedi doktor :)
Bu haftalarda hareket ediuor ama onu hissedemezsin canım daha çok minik yaklaşık parmagının iki boğumu kadar :) gazdır o :) Aynısı bendede oluyorKizlar icimde biseyler pitir pitir hareket edio gibi...gaz mi bu :)) sanki baloncuk olusuyomus gibi :))
İnş sonuçlarında bişey çıkmamıştır.. bulaşıcı hastalık çıkaran çocuklara mumkunse hiç yaklaşmamak lazım ozellikle su çiçeği ve kızamık demişti doktor. Allah korumuştur inş merak etmeŞuan kontroldeyim 11 haftalik olduk tahlil sonucu bekliyorum 2 gün önce sucicegi geçiren bi çocukla aynı ortamda bulundum şimdi bağışıklığı ma bakicak lar ve guattimda nodul gözüktü bakalım sonuçlar nasıl olucak bide grip oldum ama bebeğim çok şükür iyi masallah
Kan verdim...iki gunde cikiomus...devlette yaptirdim ben..ozelde daha hizlidirBen de yaptıracagım kan tahlili yaptırdın degilmi?? Birde kaç gunde çıkıyormuş sonuç
Davet eden kişiler haber bile vermedi iki çocuk geciriyormus gittikten 2 saat sonra öğrendik birde 3 yaşında kızım var onada bulaşmış olabilir çok kizginim benim gibi 6 aylık hamile olan bi bayan daha vardı doğum günü partisi veriyoruz diye hiçe saymislar herseyi bu arada ayin 3. De ikili test yapılacak ama dr bana ayrıntılı USG içinde randevu verdi bi karisiklik var anlamadım daha çok erken onun icinİnş sonuçlarında bişey çıkmamıştır.. bulaşıcı hastalık çıkaran çocuklara mumkunse hiç yaklaşmamak lazım ozellikle su çiçeği ve kızamık demişti doktor. Allah korumuştur inş merak etme
Canim sat 21.06.2015Canım bat degil sat onemli en son ne zaman oldun ?? Daha yeniyse gözükmeyebiliyor.
Teşekkür ederim canım desteğin için hayırlısı bakalım ben aldım tahlilleri normal görünüyor senin nasıl canım güzel haberlerini bekliyorum