• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Kızlar bende bulantı arada kusma oluyor ayrıca tansiyonum hep düşük 10-6 daha da düştüğü oluyor halsizim çok yemek yemek istemiyorum yemek diyince bile midem kalkıyo nolcak benim bu Halim

Kızlar bende bulantı arada kusma oluyor ayrıca tansiyonum hep düşük 10-6 daha da düştüğü oluyor halsizim çok yemek yemek istemiyorum yemek diyince bile midem kalkıyo nolcak benim bu Halim
2-3 hafta daha dayan cnm..genelde 12.haftada geciomus...bende cok kotuydum gecti cok sukur

Şuan kontroldeyim 11 haftalik olduk tahlil sonucu bekliyorum 2 gün önce sucicegi geçiren bi çocukla aynı ortamda bulundum şimdi bağışıklığı ma bakicak lar ve guattimda nodul gözüktü bakalım sonuçlar nasıl olucak bide grip oldum ama bebeğim çok şükür iyi masallah

merhaba kızlar bende 31 yaşındayım iki oğlum var 11 haftalık bebişimde bulantı halsizlik dışında iyiyim cumartesi kontrolüm var aranızda ikili testi yaptıran varmı acaba:KK49:

Kizlar bat 16.07.2015, beta hcg 17.07.2015 146.50 20.07.2015 te 431 e çıktı sizce artışı iyi mi? Birde 2t inde dra gitcem sizce kese gözükür mü? Ne olur cevap verin

Şuan kontroldeyim 11 haftalik olduk tahlil sonucu bekliyorum 2 gün önce sucicegi geçiren bi çocukla aynı ortamda bulundum şimdi bağışıklığı ma bakicak lar ve guattimda nodul gözüktü bakalım sonuçlar nasıl olucak bide grip oldum ama bebeğim çok şükür iyi masallah
İnş sonuçlarında bişey çıkmamıştır.. bulaşıcı hastalık çıkaran çocuklara mumkunse hiç yaklaşmamak lazım ozellikle su çiçeği ve kızamık demişti doktor. Allah korumuştur inş merak etme

İnş sonuçlarında bişey çıkmamıştır.. bulaşıcı hastalık çıkaran çocuklara mumkunse hiç yaklaşmamak lazım ozellikle su çiçeği ve kızamık demişti doktor. Allah korumuştur inş merak etme
Davet eden kişiler haber bile vermedi iki çocuk geciriyormus gittikten 2 saat sonra öğrendik birde 3 yaşında kızım var onada bulaşmış olabilir çok kizginim benim gibi 6 aylık hamile olan bi bayan daha vardı doğum günü partisi veriyoruz diye hiçe saymislar herseyi bu arada ayin 3. De ikili test yapılacak ama dr bana ayrıntılı USG içinde randevu verdi bi karisiklik var anlamadım daha çok erken onun icin

Teşekkür ederim canım desteğin için hayırlısı bakalım ben aldım tahlilleri normal görünüyor senin nasıl canım güzel haberlerini bekliyorum

Benimde kan tahlillerim güzel çıkmış canım bir sıkıntı görünmüyor. Bakalım 2 gün sonra kontrolüm var. Mide bulantısı ve kusmalar ara ara devam ediyor bende. Bide kasıklarıma ,belime sancı giriyor ara ara . Sen nasılsın , görüşmeyeli var mı herhangi bir durum . Kanaman devam etti mi , durdu mu ?

Back