• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

ben de eylülde 2 senedir evliyim 1 senedir istiyorum kafam rahat değil evet çok stres yapıyorum bir sorun da çıkmadı ama olmuyor :KK43:
Canım sorun yoksa herşey kafada bitiyor. Bende ikinciyi 1 senedir istiyordum amaneden olmuyor diye çok sıkıntı yapıyordum. sonra rahat bıraktım kendimi hiç duşunme oluruna bırak. Kısmetin ne zamansa o zaman geliveriyor.

Kişiden kişiye değişiyor ama.. gene de insanda tedirginlik hat sanada benimde günüm geçtiği halde çizgi çok silik. Bu arada 3 gun gecti. Dün yaptım bugünde yaptım sabah silik korkuyorum ya.. Arkadaşım yaptı ikinci çizgi tam belli ..
Canım dollenme gunleri farklıdır. Hamile olmasan çizgi hiç çıkmaz. Sen daha fazla test yapma direk kan tahlili yaptır. Onda kaç haftalık olduğu çıkıyor

Selamlar herkese güzel bir hafta diliyorum, aranızda 2. Hamileliği yaşayan arkadaşlar varsa sormak istiyorum belirtilerinizi.. Ben de hiç belirti olmadı da merak ettim.. Sadece geçen hafta adetimin başlayacağı tarihlerde kasık ağrım oldu, şimdi hiç belirti yok, fikri olan var mı ?

5+0 da kesem göründü......

allaha cok sukur..

2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor...

allah hepimizin yavrusunu korusun... adet olcakmışım gibi ağrılarım da kalmadı çok sukur ama ara ara batmalar oluyo...

varsın olsun..

allaha her an şükür ediyorum...çok bekledim...çok istedim....:nazar::anneadayı::21:

allaha cok sukur..

allah hepimizin yavrusunu korusun... adet olcakmışım gibi ağrılarım da kalmadı çok sukur ama ara ara batmalar oluyo...

varsın olsun..

allaha her an şükür ediyorum...çok bekledim...çok istedim....:nazar::anneadayı::21:
Âmin Canımmmm Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.olmayanlara da en kısa zamanda evlat mutluluğunu tattır ya Rabbim

Doktora gittim kan vermeye ultrasyonla bakti ufak bişi var gibi kan testi birde cikacakkk

allaha cok sukur..

varsın olsun..

Yrn inşallah ben de görürüm yaaa

Tebrikler , sanırım ben de bu hafta doktora gitsem iyi olacak.. 7-8de giderim diyordum ama bekleyemiycem sanırım

Git canim keseni gor hayirlisiyla insaallah. Ayrica belirti bendede hic yok bulanti yok kusma yok sadece adet gnumde biraz agri oldu adet olacak gibi ve yalnizca uyku halim var. Canini skma hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah :) Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin..

Dayanamadım öğle arası gidip kan verdim, beta değerim 8700 telde öğrendim sonucu, sabah uğrayıp alırım, ama böyle bişeydi..:) sırada bu hafta doktora gitmek var..
Git canim keseni gor hayirlisiyla insaallah. Ayrica belirti bendede hic yok bulanti yok kusma yok sadece adet gnumde biraz agri oldu adet olacak gibi ve yalnizca uyku halim var. Canini skma hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah :) Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin..

Dayanamadım öğle arası gidip kan verdim, beta değerim 8700 telde öğrendim sonucu, sabah uğrayıp alırım, ama böyle bişeydi..:) sırada bu hafta doktora gitmek var..
Vauvvv baya yuksek :) harika s.a.t ne ? Rabbim tamamina erdirsin inss :D

Back