2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

zarya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
416
241
(Boy/ Kilo) 05.06.16 tarihinde başladık :kk77: :KK20: 1 ayda toplam verilen kilo

zarya (1.67) :70.8 ile basladi.67.8 ile bitirdi.toplam 3 kg verdi
oznrYLDZ (1.64) :(60.2-59.7=0.5)..(59.7-59.1=0.6)..(3.hafta aynı):KK64:
reklam (1.60) :(69-68.40=0.6)..(68.4-68.10=0.3):KK9:
Zelihagencer(1.75) :80 ile başladı.76.1 ile tamamladı.toplam 3.9 kğ verdi.
ekecik (1.63) :62 ile başladı.59.8 ile tamamladı.toplam 2.2 kg verdi
Zelifme :(65.7-65.8=+0.1)..(65.8-65.4=0.4)..(65.4-64.9=0.5):KK9:
mavvmavv (1.63) :66 ile basladi 63.5 ile tamamladi.toplam 2.5 kğ verdi.

miyya (1.52) :(67-66.3=0.7)..(66.3-65.9=0.4)..(65.9-66.4=+0.5):KK20:
melikeeee(1.60) :(60-59.1=0.8):KK9:
gulizar46 (1.65) :(64.8-63.1=1.7)..(63.1-62.3=0.8)..(62.3-61.7=0.6):KK9:
senilk (1.54) :77.1 ile basladi.75.9 ile tamamladı.toplam 1.2 kğ verdi.

p.patlağı (1.60) 79-77.8=1.2) :KK9:

hayalcik (1.68) :(68-67=1.0)..67(kilo verimi yok) :işsiz:
kardelen (1.65) :95.5 ile başladi. 87.4 ile tamamladı.toplam 8.1 kg verdi
zehragrbzdrn(1.68) :(98-95.2=2.7 )...(95.2-93.9=1.3)..(93.9-93.0=0.9):KK9:

erne :(84-81.3=3.7)(ilk 2hafta toplamı):KK9:
serifeben :(64.8-63.8=1.0) (ilk 2 hafta toplamı):KK9:
esrgzr (1.76) :75-76.5=+1.5) ilk 2 haftada toplamı :cry:
gzdy :73.2-70.1=3.1 (ilk 2 hafta toplamı):KK9:
Asteria : 86.9 ile başladı.84.7 tamamladi.toplam 2.2kğ verdi

Ayın şampiyonu: kardelen 8.1 kğ verdi.tebriklerrr.... :sampiyon: :KK9:

hedef 1 ayda hem ibadetimizi yapıp hemde fazlalıkları vermek.haydi kızlar kolay gelsin

Son düzenleme:
Bende sana katılım diyecem ama uzun süredir oruç tutamadım. Malum iki hamilelik iki çocuk emzirme dönemleri derken ramazanlar son 4 senedir sadece enfes bir yemek masası oldu benim için.inşallah bu yıl bol sevap bol ibadetli bir ramazan nasip olur. Öncelikle 25 eylülde prematüre bir oğlum oldu. Üzerimde ise 72 kilo. Ocak ayından Mart ayına kadar kendi çabamla spor diyet derken 60 ı gördüm. Lakin vücut artık yaşlanıyor ve sanırım 55 i istiyor. Ramazan sonrası ise spor şart. Çok aktif bir gün geçiriyorum çünkü 3 buçuk yaşında bir kızım 8 aylık bir oğlum var
Ramazana ya Allah Bismillah deyip başlıycam.

Ben varim birinci gunu iftara yakin tartilip yazacam kilomu....

Bende varim ins unutmayiz konu sahibi bizi alintilayip ramazanin ilk gunu kilo yazma cagrisinda bulunun lutfen:)

Bende sana katılım diyecem ama uzun süredir oruç tutamadım. Malum iki hamilelik iki çocuk emzirme dönemleri derken ramazanlar son 4 senedir sadece enfes bir yemek masası oldu benim için.inşallah bu yıl bol sevap bol ibadetli bir ramazan nasip olur. Öncelikle 25 eylülde prematüre bir oğlum oldu. Üzerimde ise 72 kilo. Ocak ayından Mart ayına kadar kendi çabamla spor diyet derken 60 ı gördüm. Lakin vücut artık yaşlanıyor ve sanırım 55 i istiyor. Ramazan sonrası ise spor şart. Çok aktif bir gün geçiriyorum çünkü 3 buçuk yaşında bir kızım 8 aylık bir oğlum var
Ramazana ya Allah Bismillah deyip başlıycam.
EVET CANIM VÜCUT YAŞLANDIKÇA VARSA KİLO DAHA DA YAŞLI GÖRÜNÜYORUZ.TEMPON YOĞUN 2 ÇOCUKLA HAFİF KISARSAN YEDİKLERİNİ SPORSUZ VERİRSİN BİLE:KK66:)

KIZLAR UYGULAMAMIZI ŞÖYLE YAPALIM.
ORUÇTAN 1 GÜN ÖNCE SABAH AÇ KARNINA MÜMKÜNSE TARTILALIM.CUNKU ORUÇLUYKEN ZATEN SU KAYBI VAR DOĞRU SONUÇ OLMAZ...
DİKKAT EDECEĞİMİZ NOKTA GÜN BOYU AÇ KALIYORUZ İFTARDAN SONRA BOL SIVI ALIP YEMEYİ MİNUMUM A ÇEKMEK. HAMURİŞİ YEMEMEK, ŞEKERLİ VE GAZLI İÇEÇEKLERDEN UZAK DURMAK.ÇAYIN YANINDA BİRŞEYLER ATIŞTIRMAMAK.. VE 1 AY SABREDELİM SADECE. Bİ VERSEK ZATEN ALMAMAYA DİKKAT EDERİZ ORUÇTAN SONRADA...BEN KEŞKE SPOR YAPSAK DİYCEM AMA YAPAMAM GİBİME GELİYOR.ZATEN YEMEYİ İYİCE AZALTIYORUZ BİDE SPOR OLURSA ENERJİMİZ SIFIRA DÜŞER. AMA YAPABİLEN VARSA BRAVO DERİM. 1 AY SONRA İNŞALLAH BU FORUMU OKUDUĞUMDA EN AZ 5 KİLOMU VERMİŞ OLCAM :super:

KIZLAR UYGULAMAMIZI ŞÖYLE YAPALIM.
ORUÇTAN 1 GÜN ÖNCE SABAH AÇ KARNINA MÜMKÜNSE TARTILALIM.CUNKU ORUÇLUYKEN ZATEN SU KAYBI VAR DOĞRU SONUÇ OLMAZ...
DİKKAT EDECEĞİMİZ NOKTA GÜN BOYU AÇ KALIYORUZ İFTARDAN SONRA BOL SIVI ALIP YEMEYİ MİNUMUM A ÇEKMEK. HAMURİŞİ YEMEMEK, ŞEKERLİ VE GAZLI İÇEÇEKLERDEN UZAK DURMAK.ÇAYIN YANINDA BİRŞEYLER ATIŞTIRMAMAK.. VE 1 AY SABREDELİM SADECE. Bİ VERSEK ZATEN ALMAMAYA DİKKAT EDERİZ ORUÇTAN SONRADA...BEN KEŞKE SPOR YAPSAK DİYCEM AMA YAPAMAM GİBİME GELİYOR.ZATEN YEMEYİ İYİCE AZALTIYORUZ BİDE SPOR OLURSA ENERJİMİZ SIFIRA DÜŞER. AMA YAPABİLEN VARSA BRAVO DERİM. 1 AY SONRA İNŞALLAH BU FORUMU OKUDUĞUMDA EN AZ 5 KİLOMU VERMİŞ OLCAM :super:
Bu arada sahurda mutlaka haşlanmış yumurta bir bardak ayran yoğurt yada süt için gün boyu aç kalacağımızdan
kaslar eriyip vücut krize girerek yağ depolamaya başlıyor kilo azalsa bile bölgesel yağlanmada artış olur. Birde tatlı isteği için sütlü incir tatlısını tavsiye ederim. Hem tok tutuyor hemde vücudun ihtiyacı olan insülin doğal yolla karşılanıyor ve ayrıca susatmıyor

bunlari yaparsak zaten kilo vermemek imkansiz :KK76: ayrıc bayramı dusunelım cogumuz 1 yıldır gormedıgımız akrabalarımızı gorucez daha fit ve zayıf gorunmek icin 1 ay var bunu iyi degerlendırelim

Kizlar bwnde katilmak isterim 3 yasinda bi kizim var ve benim 10 kilo fazlam kaldi zaten 14 kilo almistim keske biraz azalsa

merhaba ben siteye daha yeni uye oldum bu konu cok ilgimi cekti gercekten benimde bu ramazanda zayiflamam lazim sanirim yaklasik 80 kilo olmusumdur :KK43: aralika kadar 60 olmaliyim ramazanin sonunda 70 olsam bi İnsallah 6 Haziranda kilomu bildiricem hep beraber zayiflariz insallah

Ben de katılmak istiyorum hatta bilenler varsa Ramazan için diyet menüler yazsa ya da tavsiyelerde bulunsa şunu yiyin tok tutuyor vs gibisinden süper olur :) ben bir tane söyliyim sahurda kıymalı yumurta hem çok tok tutuyor hem de protein kaynağı :KK66:

Hayirli gunler bende vermek istiyorum ama.olmuyor birturlu bende baskadim.bugun 6 dan sonra yemeyi ve bugunden sonra kesinlikle yasaklarim var .

Ben de katılmak istiyorum hatta bilenler varsa Ramazan için diyet menüler yazsa ya da tavsiyelerde bulunsa şunu yiyin tok tutuyor vs gibisinden süper olur :) ben bir tane söyliyim sahurda kıymalı yumurta hem çok tok tutuyor hem de protein kaynağı :KK66:
EVET.. KESİNLİKLE ÇOK İYİ TUTUYOR.
YAPACAĞIMIZ ŞEYLER ASLINDA ÇOK BASİT.GEREKSİZ IVIR ZIVIR YEMEMEK VEEE BOL SU, KARPUZ..
İNŞALLAH BAŞARACAZ...DEFALARCA REJİM YAPIP BIRAKAN BİR İNSAN OLARAK BU SEFER ORUCA ÇOK GÜVENİYORUM VE İLK DEFA DENİYCEM RAMAZANDA KİLO VERMEYİ

ORUÇ AÇTIKTAN BİR SONRAKİ GÜN İFTARDAN SONRA NEYİ GERİ ÇEVİRDİYSEK PASTA OLUR, ÇEREZ, CİPS, KOLA MEYVE SUYU VSS OLUR BURAYA YAZALIM.. SONUÇTA BAŞARIDIR BİZİM İÇİN ONLARA EL UZATMAMAK:KK66:
MOTİVASYONUMUZ TAM OLSUN, BİR OLSUN......
BİDE BEN İSİM LİSTESİNİ ŞİMDİ YAPIYORUM AMA KİLOLARI PAZAR ALICAM SİZDEN.. AMAN UNUTMAYIN TARTILMAYI

egzelden harıka bı tablo hazırlamıştım liste için. ama yapıştırınca olmadı malesef.

Kızlar bende varım vermem gereken ni on kilo var bakalım ramazan boyunca ne kadar gidecek aslında ben dün başladım rejime ama burdan devam edicem bakalım nekadar gidecek yada gidecekmi kilolar

Bende varim kızlar son 6 kilo ve ramazanda kilo vermeyi ilk kez deneyeceğim ve arastırmalari yaptım kafamda menuleri bile hazırladım.bu topic çoook güzel olmuş kızlar beni de yazın unutmayşn lütfen :-)

Ben bu gün regl oldum. Ama sonuçta hepimiz ramazanda bu güne elbet yakalanacaktık. Hamilelik şüphem olduğundan regl olmama çooook sevindim. O sebeple Ramazanın 3 günü oruçlu olmayacağım ama ondan sonrası tam gaz devam. Ramazan konusunda bir kaç makale okudum ve bunlarda özellikle meyve konusunda sadece bir porsiyon meyve yenilebileceğini ve özellikle kavun karpuzun içerisinde çok fazla şeker olduğundan ince bir dilimden fazlasının ertesi gün vücutta şeker ihtiyacını aç kalındığında dolayı çok daha fazla istek uyandırdığını okumuştum. Akşamları ya bir porsiyon meyve yada sütlü tatlı ( dondurma olabilirmiş ) tercih edilmesi gerekiyormuş.

X