2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

Kızlar ayrıntılı ultrasona bende ataturke gittim evet ali bey bakıyo cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi gerçektende kibar ve çok iyi bi doktor eşim ve kızım bile girdi benimle birşey demedi bazı doktorlar almıyo bile
Ay bunu bildiğim iyi oldu Cnm tsk ederim benim esimide alırlar inşallah. Cinsiyete önceden de erkek demişler miydi peki ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Hadi bakalim en azindan bi ihtimal soylemisler bukez.hayirlisi olsun haber ver net belli olunca bende merak ediyorum :)
Senin net belli oldu mu Cnm ayrıntılıya girdin mi? Çoğu ayrıntılı da onceki cinsiyet tahminin değiştiğini söylüyor da. Kız erkek farketmez Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :) ama doğru cinsiyeti de öğrenelim de doğumda onca hazırlıktan sonra sürpriz olmasın di mi :)

Bana kesin kiz dediler ayrintili 15eylulde umarim degismez ben yavastan hazirliga basladim cunku.örgü bilmedigim halde tanidiklarin yardimiyla biseyler örmeye calisiyorum kendi emeğim olsun bebisim icin :)
Senin net belli oldu mu Cnm ayrıntılıya girdin mi? Çoğu ayrıntılı da onceki cinsiyet tahminin değiştiğini söylüyor da. Kız erkek farketmez Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :) ama doğru cinsiyeti de öğrenelim de doğumda onca hazırlıktan sonra sürpriz olmasın di mi :)

Bana kesin kiz dediler ayrintili 15eylulde umarim degismez ben yavastan hazirliga basladim cunku.örgü bilmedigim halde tanidiklarin yardimiyla biseyler örmeye calisiyorum kendi emeğim olsun bebisim icin :)
Eline sağlık Cnm Allah gönlüne gore versin :) bende örgü bilmiyorum bende öğrenip birşeyler yapmak istiyorum bebisime tabi cinsiyet net belli olunca :) tetanoz aşısı yaptırdın mi ben dün vuruldum fena agriyor ya :'(

Eline sağlık Cnm Allah gönlüne gore versin :) bende örgü bilmiyorum bende öğrenip birşeyler yapmak istiyorum bebisime tabi cinsiyet net belli olunca :) tetanoz aşısı yaptırdın mi ben dün vuruldum fena agriyor ya :'(
Sali gunu yaptirdim o gun agridi sonra agri olmadi ama yuksege kaldirinca aciyor yada uzerine yatinca.örgü icin battaniye yapmaya kadife ipler cikmis o kadar guzel ki bence mutlaka kullan duz birsey bile orsen pamuk gibi yumusacik.

Ben de dün ataturk hastanesine randevu alıp gittim. Ayrıntılı USG icin 4 eylule randevu verdiler Ali ipek bakıyor dediler yine. Cinsiyet içinde asistan kız dedi :KK73::KK200: ama yine net degil uygun pozisyonda değilmiş inşallah ayrıntılı da net belli olur da bebisimin cicilerini almaya baslarim :emir_bebek::nazar:
Canım merakla bekliyorum seni. Sonuçlar inşallah iyidir. Ve radyolog kimdi? :))

Kızlar ayrıntılı ultrasona bende ataturke gittim evet ali bey bakıyo cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi gerçektende kibar ve çok iyi bi doktor eşim ve kızım bile girdi benimle birşey demedi bazı doktorlar almıyo bile
Canım fotoğraf fln veriyorlar mı? Kaç dk ilgilendi yaklaşık? Benim randevum da 18 eylülde. Sabredemiyorum :KK70:

Canım fotoğraf fln veriyorlar mı? Kaç dk ilgilendi yaklaşık? Benim randevum da 18 eylülde. Sabredemiyorum :KK70:
Cnm ortalama 10-15 dk sürdü ultrason ayrıntılı ama renkli değil Ali ipek baktı esimde girebildi. İyice inceliyor ama öyle çok konuşan bi doktor değil anca sorarsan cvp veriyor. Bana bebeğin sağlığı gelişimi suyu herşey iyi dedi çok sukur :nazar:
Resim iki tane verdi ama açıkçası bebeğin nereleri olduğunu anlamadım :)) sonuçları aldim ama ordaki Dr.a hiç gostermedim gata da kendi Dr. Uma gostericem ama Dr net konuştu sukur bi problem Yok herşey yolunda dedi gelişim önden gidiyor dedi :nazar:
Cinsiyeti de öğrendik kızımız olacak inşallah hemde baya bi nazlı 22. Haftada öğrenebildik:nazar::KK200:

Cnm ortalama 10-15 dk sürdü ultrason ayrıntılı ama renkli değil Ali ipek baktı esimde girebildi. İyice inceliyor ama öyle çok konuşan bi doktor değil anca sorarsan cvp veriyor. Bana bebeğin sağlığı gelişimi suyu herşey iyi dedi çok sukur :nazar:
Resim iki tane verdi ama açıkçası bebeğin nereleri olduğunu anlamadım :)) sonuçları aldim ama ordaki Dr.a hiç gostermedim gata da kendi Dr. Uma gostericem ama Dr net konuştu sukur bi problem Yok herşey yolunda dedi gelişim önden gidiyor dedi :nazar:
Cinsiyeti de öğrendik kızımız olacak inşallah hemde baya bi nazlı 22. Haftada öğrenebildik:nazar::KK200:
Aaa sonunda gosterdimi nazli bebisin.gozun aydin canim hayirli olsun :)

Sanirim bu kaucuk emzikler yeni cikti cunku kimse hakkinda birşey bilmiyor.biberonu da simdilik dr.browns diye dusunuyorum gaz yapmiyormus ama henuz bi karar verip alabilmis degilim.bikac kiyafet disinda birşey almadim.bez stogu yap diyorlar ama alerji olursa diye stok yapmayi dusunmuyorum
Cnm inan hiç bir fikrim yok ilk bebeğim bnde arastiricam 30 . haftadan sonra alicam emzik biberon vs. Şeyleri. Sende bilgilerini paylasirsan sevinirim

arkadaşlar merhaba benim de haftaya ayrıntılı olacak ankaradayım ben özel doktora gidiyorum doktorum ali bey yapacak ultrasonu çok iyi biri dedi cinsiyeti de iki kez erkek dedi ama %70 dedi ali bey daha iyi bu konuda dedi acaba sizin gittiğiniz ali bey mi Atatürk hastanesinden geleceğini söyledi inşallah bebeğim sağlıklıdır merakla bekliyorum çarşambayı hayırlısı hepimiz için :)

X