- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- Konu Sahibi ogret_menim
Katiliyorum[/QUOTE]Katılıyorum canım. .beni cevremde hep frenleyenler var.gereksiz fazla hicbirsey aldirmiyorlar.onun yerine bireysel emeklilik yaptirdim simdiden.heray 50 lira kesilecek maastan..oda yapmiyorum kiradayiz diye.seneye kaldi o is.yatagini arabasini ablamdan aliyorum yigenden emanet .kiyafet konusunda yazlık hicbirsey alma dedi arkadadlar malum sicak yerdeyiz giydirilmiyor yaz boyu atletle dolasiyormus cocuk.zaten bebis kilolumu olacak boylumu olacak hic belli degil.ablamdan biliyorum yigen 5, 5 kilo dogunca birak kiyafetleri bezleri bile kullanamadilar, post: 42270838, member: 675628"]Evet canim ama büyük ayları fazla almamaya karar verdim.Dün bi arkadaşa gittik.bebek 7.aya yeni girmiş,9ay bir yaş giydiriyordu.bebek iri idi.bebeklerimizin ne kadar olacağı belli diil.şimdilik aldığımız yeni dogan lar ve ilerki aylar yeter.Bi de çok hediye geliyor.Araç-gereç işine gireceğim artık :)
Aynen canim iri ya da küçük bi bebek belli olmaz.benim ablaminkiler de aksine minik.hep bi yaş geriden alıyor.