• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Offf ya evet kizlar nerde hani susler pusleerrr. Benden bu kadar artik yapamiyorum sizden bekliyorummm cicsleeinizi:KK200::KK200:
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Yavaştan masa düzenine bakıyorum kızlar eksiklerimi anlayayım diye,fikirlerinizi de alacağım masa örtüsü vs konusunda tabi.kavanozlari suslemedim henüz...kokulu taşlarımi da sipariş vercem ama şekle karar veremedim.

Böyle gibi...tesbihler ve şişeler için ferforje katli servislikler alacağım o çiçek topu da 2 tane olacak iki yanda...cerceveleri susleyip içine bebisin fotolarini koyucam.

Eklentiler

• IMAG0532.jpg
    IMAG0532.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 192
  • IMAG0537.jpg
    IMAG0537.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 192
  • IMAG0535.jpg
    IMAG0535.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 195
Böyle gibi...tesbihler ve şişeler için ferforje katli servislikler alacağım o çiçek topu da 2 tane olacak iki yanda...cerceveleri susleyip içine bebisin fotolarini koyucam.
çiçek topunu nereden aldın canım? ben de istiyorum serum bağladıkları demirin üstüne takıyorlar onlardan kurdele ile bir de yatağın üstüne çok güzel duruyor:D bir de yatak üstü için cinilik takıyorlar onu da çok begendm ama pek mümkün değil sanırım onu yapmamz

Köpük top ve eva gülleri ile kendim yaptım canım ama yetmedi güllerim,bulamadım da sonra...Eşim aliekspresten gül isticek bugün yarın 50 tane,bunu tamamlayıp ikinciyi yapıcam...Bi de bunun dışında 17 şer liraya 2 tane gül topu aldım...Onları da hastanede kullanıcam...Bu masa hastane için diil,mevlüt için evde...hastanede sadece anı defteri,takı yastığı ve çikolata sepeti olacak inş....cibinlik işini de şu şekilde halledicem...bebeğe cibinlik demiri alcam,onu götürcem hastaneye :KK76:

çiçek topları çok hoş duruyo gerçekten , mevlidde lohusa şerbeti dağıtıcakmısın onlarda musluklu sürahilerde çok hoş duruyo :KK200:

dilek ağacına ne koyucaksın bu arada canım , dizaynı sevdim ellerine sağlık :KK200:

Köpük top ve eva gülleri ile kendim yaptım canım ama yetmedi güllerim,bulamadım da sonra...Eşim aliekspresten gül isticek bugün yarın 50 tane,bunu tamamlayıp ikinciyi yapıcam...Bi de bunun dışında 17 şer liraya 2 tane gül topu aldım...Onları da hastanede kullanıcam...Bu masa hastane için diil,mevlüt için evde...hastanede sadece anı defteri,takı yastığı ve çikolata sepeti olacak inş....cibinlik işini de şu şekilde halledicem...bebeğe cibinlik demiri alcam,onu götürcem hastaneye :KK76:
sizin ordan mı aldınn 2 tane gül topunu cnm?

Ben hastane odasında böyle ufak bir ikram masası hazırlıycam canım... Tabi zamanında gelmeyi başarabilirsek... Çünkü 3 hafta daha yataktan kalkmam yasak...

Arkadaşlar bazı konularda da sizden yardım isteyeceğim bileniniz vardır mutlaka... Hazır olun baya soru var çünkü..
*emzirme sütyenini hangi ölçüye göre aldınız.. Ne renk ve nasıl tercih ettiniz...
*Hastane çantanızda nasıl külot koyacaksınız.. Normal doğumda korseli sezeryanda yüksek belli tercih ediliyormuş?
*Doğum sonrası için özel kadın pedi var mı yoksa normal kadın pedi mi kullanılıyor?
*Göğüs pedi ve kremi için iyi marka hangisi..
*Meme kalkanı alırken nelere dikkat etmeli?
*Bebek şampuanı , nemlendirici , pişik kremi gibi bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz?
*Göbek bağı bandı nasıl olmalı ?

Back