- 7 Ağustos 2015
- 207
- 122
- 53
- 34
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.221
Kızlar Günaydın
Doğumdan sonra dağıtmak için bunlardan yapmayı düşünüyorum bide isimli çikolatalardan dağıtacağım sizce nasıl olur mu?
ben bugun süslerini aldım. tulum takımını süsleyecem inş. :)Kızlarrr napiyosunuz süslü puslun hastane cikislari oluyor ya tulum şapka eldiven set olarak aldınız ya da yaptiniz mi onlardan
ben bugun süslerini aldım. tulum takımını süsleyecem inş. :)
Butikbebe.com a sürekli geliyor. Ordan bulabilirsin.hatta su an minna baby kampanyası içinde var.Boş takım bulamadım nerden buldun sen netten baktım ama nerden bulabilirim ki
Benimde suslerim tulum hazir bi basina oturup yapamadim yapar yapmaz paylasicam burda tum cicileri , artik hastane cantami hazirlamaya baslicam insallahben bugun süslerini aldım. tulum takımını süsleyecem inş. :)
Tamam hemen bakayım sağol canım bnmButikbebe.com a sürekli geliyor. Ordan bulabilirsin.hatta su an minna baby kampanyası içinde var.
Ben Bebek arabası ile aynı aldım inglesina huggy 900 fiyatıAnakucagı ne aldınız acaba? Önerisi olan var mı? Maxi cosi pebble iyi diyorlar. Ama pahalı geldi biraz.
Kızlarrr napiyosunuz süslü puslun hastane cikislari oluyor ya tulum şapka eldiven set olarak aldınız ya da yaptiniz mi onlardan
Kızlarrr napiyosunuz süslü puslun hastane cikislari oluyor ya tulum şapka eldiven set olarak aldınız ya da yaptiniz mi onlardan
Kizlar gunaydin, fotograf yukluyorm yan cikiyor, ters cikiyo neden duz yukleyemiyorm acaba bilen var mi ?
Kızlar Günaydın
Doğumdan sonra dağıtmak için bunlardan yapmayı düşünüyorum bide isimli çikolatalardan dağıtacağım sizce nasıl olur mu?
Sen de az diilsin,arabası da güzel bişiydi :) güle güle kullanın canım..bu arada inglesina trilogy miydi...Ben de ona ısındım baya,bi de ne kadara almıştın hatırlayamadım...Ben Bebek arabası ile aynı aldım inglesina huggy 900 fiyatı
Çok güzeller canım,neden olmasın...Ben de kokulu taş beğenmeye çalışıyorum şu an...kendin mi yapmayı planlıyorsun?
ne kadara mal oluyor peki canım?60 gün var daha her gün bi tane yapsam yeter :)))Evet aslında yapmaya başladım hemen anca yetişir diye malum tek kalıp olunca daha uzun sürüyor ama ben zaman varsa eğer kendi yapılmasından yanayım hem maddi olarak hemde çok eğlenceli ve kesinlikle kolay arkasına mıknatıs takacağım dolap süsü şeklinde
evet cnm ben çok ucuza aldım ana kucağı dahil 2500'e almıştım zamlardan önce, şimdi bayağı zamlandı ana kucağı hariç 3200'e satılıyor ama hediye çeki falan oluyor bazı yerlerdeSen de az diilsin,arabası da güzel bişiydi :) güle güle kullanın canım..bu arada inglesina trilogy miydi...Ben de ona ısındım baya,bi de ne kadara almıştın hatırlayamadım...
ben süslü püslü çıkışlardan almıcam, idilbabynin orgnik papyonlu takımını aldım onu kullanıcam sadece taşlı falan ya nedense hoşuma gitmiyorKızlarrr napiyosunuz süslü puslun hastane cikislari oluyor ya tulum şapka eldiven set olarak aldınız ya da yaptiniz mi onlardan
ne kadara mal oluyor peki canım?60 gün var daha her gün bi tane yapsam yeter :)))
ne kadara mal oluyor peki canım?60 gün var daha her gün bi tane yapsam yeter :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?