Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlarrr napiyosunuz süslü puslun hastane cikislari oluyor ya tulum şapka eldiven set olarak aldınız ya da yaptiniz mi onlardan
Kızlarrr napiyosunuz süslü puslun hastane cikislari oluyor ya tulum şapka eldiven set olarak aldınız ya da yaptiniz mi onlardan

Abimin esi hastane odasi susleme, tulum susleme gibi islere giristi. Bana da yapcak bakalim, o konuda rahatim ben :)

Kızlar Günaydın
Doğumdan sonra dağıtmak için bunlardan yapmayı düşünüyorum bide isimli çikolatalardan dağıtacağım sizce nasıl olur mu?

Çok güzeller canım,neden olmasın...Ben de kokulu taş beğenmeye çalışıyorum şu an...kendin mi yapmayı planlıyorsun?

Benim denk geldi 10 lu hastane çıkışı seti içindekiler bembeyaz çıktı..Kiti&kate in 50 tl ye aldım...Hem ekstra tulum almaktan kurtuldum hem de bedavaya geldi 10lu set o fiyata...Süslüceksen pahalı bişiye gerek yok zaten,sevi bebe de falan da var bildiğim kadarıyla...

Çok güzeller canım,neden olmasın...Ben de kokulu taş beğenmeye çalışıyorum şu an...kendin mi yapmayı planlıyorsun?

Evet aslında yapmaya başladım hemen anca yetişir diye malum tek kalıp olunca daha uzun sürüyor ama ben zaman varsa eğer kendi yapılmasından yanayım hem maddi olarak hemde çok eğlenceli ve kesinlikle kolay arkasına mıknatıs takacağım dolap süsü şeklinde

ne kadara mal oluyor peki canım?60 gün var daha her gün bi tane yapsam yeter :)))

Sen de az diilsin,arabası da güzel bişiydi :) güle güle kullanın canım..bu arada inglesina trilogy miydi...Ben de ona ısındım baya,bi de ne kadara almıştın hatırlayamadım...
evet cnm ben çok ucuza aldım ana kucağı dahil 2500'e almıştım zamlardan önce, şimdi bayağı zamlandı ana kucağı hariç 3200'e satılıyor ama hediye çeki falan oluyor bazı yerlerde

ne kadara mal oluyor peki canım?60 gün var daha her gün bi tane yapsam yeter :)))

50 tane yapıcam ben birer kilo mavi beyaz aldim 11 lira tuttu 10 liraya kalıp aldım 5 lira esans 2.5 lira mıknatıs tülle çiçek almadım daha ama 50 lirayı geçmez bana. Yaptrmak için arastırdım da tanesi 2.5 lira en uygun bu şeklde olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…