- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
- 53
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.201
Kumaşın tül mü ben kalın kumaş aldım onunla yapacağım bu arada gupurleri nerden al-din ve metresi ne kadar sorabilir miyimEki Görüntüle 1682393 İci gözüküyor ama karıştırırsam çirkin dururmu
Halledersinnnn daha vakit var
Ben bir de şu antibakteriyel jellerden Alıcam büyük şişelerden koyucam salona gelenler de jel sürünüp de girsinler
Ayıp mı olur ??
Lavanta kesesi yapanlar lavantanın içine silikon elyaf karıştırdınız mı.ben organze aldım ve içi gözüküyor acaba 50 tane için kaç kilo lavanta gider
Ben hemen herşeyini aldım şu ana kadar,zamana yayarak...En fazla 2 günlük iş o da bi günde çok yorulma diye...Geç filan diil canım...Merhaba kızlar. Çok az kaldı bebişleri kucağımıza almamıza. hazırlıklar ne durumda yatağını aldık sadece. haftaya gelcek oda. giysilerine başlıyoruz bu hafta. gec mi kaldım acaba.
Kumaşım tül metresi 1 lira dantellerinKumaşın tül mü ben kalın kumaş aldım onunla yapacağım bu arada gupurleri nerden al-din ve metresi ne kadar sorabilir miyim
benle ilgilenmediler çocuk olunca kan bağları var işler değişebilir =) kiii gerekirse çıldırıcam zaten sağlam bi bahanem var maalesef yumuşak başlı olan değil deli başlı olan yaranıyor gereken neyse yaparız bizdegerekirse çılgın lohusa ol bacım,düşük yaptığında tınlamayan,çocuk olunca hiç sallamaz...Bence çok da ilgilenmezler bebişle rahat ol
Kumaşım tül metresi 1 lira dantellerin
Tabiki de bi fikrim varGunaydin seker anne adaylari nasilsiniz? Canta hazirliklarina yavastan baslayayim diyorum ve malum yatista oldugumdan cok fazla disari cikip gezme ve inceleme sansim olmadigindan netten arastiriyorum. Emzirme sutyeni ve atleti alanlar hangi marka ve modelleri onerirsiniz biraz bilgiye ihtiyacim var bu konuda.
Tabiki de bi fikrim varAnkara da bol bol inceleme fırsatım oldu.Ben penye olanları sevmiyorum öncelikle..göğüs uçları belli olduğu için.yine kalipli emzirme sutyenleri baktım.onda da moonlight,anıl ve ıdil baby ninkini begendim canım.3 markaninki de güzel.Bi de nbb den normal penye olandan aldım.arada evde yalnızken takarım diye düşündüm.
Gunaydin seker anne adaylari nasilsiniz? Canta hazirliklarina yavastan baslayayim diyorum ve malum yatista oldugumdan cok fazla disari cikip gezme ve inceleme sansim olmadigindan netten arastiriyorum. Emzirme sutyeni ve atleti alanlar hangi marka ve modelleri onerirsiniz biraz bilgiye ihtiyacim var bu konuda.
Tabiki en uygun yer,cikrikcilar yokusundan canım :) ara sokaklarda camasircilar var ya oralara bakabilirsin..Tmm cnm bunlara bakayim peki nerden aldin sen? Ben de penye istemiorm hic kullanmadim suana kadar ve kullanamam gibi de geliyor zaten
Olmaz mi :) 1000-1500 arası canım,düğün gibi düşün,gelinlik yok gecelik var,bi de ekstradan bebek :) biz O-ha dedik,gittik profesyonel makine aldık o paraya,video çekimi de iyi kendimiz yap caz çekimi,yanimizdakiler yani...dogum sonrası da bebisin fotolarini çekeriz diye düşündük bir de...doğum fotoğrafçısı hakkında fiyat araştırması yapan var mı arkadaşlar?
bizde kendimiz yapmayı planlıyoruz çekimleri ama sonra keşke der miyim acaba onu düşünüyorum 1000 1500 te gerçekten çokmuş bu aralar herşeye ooo o parayla çocuğuma neler alırım diye bakmaya başladım geçen gün kitap bile alamadım annelik böyle bir şeymişOlmaz mi :) 1000-1500 arası canım,düğün gibi düşün,gelinlik yok gecelik var,bi de ekstradan bebek :) biz O-ha dedik,gittik profesyonel makine aldık o paraya,video çekimi de iyi kendimiz yap caz çekimi,yanimizdakiler yani...dogum sonrası da bebisin fotolarini çekeriz diye düşündük bir de...
Ben almadım canım,abşamın vardı Cybex...Maxi Cossi nin sertifikası çok o nedenle pahalı biraz daha...Cybex aton,tavsiye ederim.Anakucagı ne aldınız acaba? Önerisi olan var mı? Maxi cosi pebble iyi diyorlar. Ama pahalı geldi biraz.
Teşekkür ederim. Hemen inceliyorumBen almadım canım,abşamın vardı Cybex...Maxi Cossi nin sertifikası çok o nedenle pahalı biraz daha...Cybex aton,tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?