- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.261
Bugün babymalle gittik bebeğimin eksiklerini tamamladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım baya kolaylamışsın alışverişi hazırlıklarına da yaparsın izninde sakin sakin inşallah ,bizde odamızı boyuyoruz yarına biticek inşallah sonrada odasını alıcaz ,benimde bebeğin ve benim bakım ürünlerimiz , uyku grubu kaldı ,bu ay sonuna kadar onları tamamlıcam inşallah , önümüzdeki hafta odanın temizliği hastane çantası hazırlıkları, süslemeler ile geçer benimde anca , tatlı telaşlarımız başladı artık , park yatağı babymallden mi aldın ?Kraft pamuk oyun parkı yatağı, tinylove müzikli oyun halısı, mycey emzirme yastığı azizbebeden ayıcıklı alt acma aldık herşeyi aldık sayılır, sadece Bebek odası için yatağı almadık ona da yarın bakacağız, sonra artık hastane odası hazırlıkları yapmaya başlıcam 2 hafta daha işe gidiyorum 1 ay evde olcam o arada evde hazırlıklarımı bitiririm Allah'ın izni ile bir aksilik olmazsa
Kraft pamuk oyun parkı yatağı, tinylove müzikli oyun halısı, mycey emzirme yastığı azizbebeden ayıcıklı alt acma aldık herşeyi aldık sayılır, sadece Bebek odası için yatağı almadık ona da yarın bakacağız, sonra artık hastane odası hazırlıkları yapmaya başlıcam 2 hafta daha işe gidiyorum 1 ay evde olcam o arada evde hazırlıklarımı bitiririm Allah'ın izni ile bir aksilik olmazsa
foto koysan ya canım,bakaydık :)Bugün 2 tane daha battaniye aldım miniço da çok güzel battaniye ler gelmiş. Bi tane ince aldım kundak yapmak için diğeri de çift kat kalın polar. Hepsi 15 e düşmüş bu arada
Cnm ben aldım ya, büyüyen karyolası 80*140 iç ölçüsü yanı bebeğin yatacağı yer ama yatak alacaksan yatak çekmeceli dolabın altına da giriyor 80*180 oluyor aldın mı senkızlar hanginiz meltem bebeden class boy almıştınız?Bana yatak ölçüsü lazım,uyku setini ona göre alıcam... chibi_chibi senmiydin canım???
Hayırlısı olsun insallah sağ salim doğuralım da :) Yok cnm park yatağı özelcan bebeden aldım daha uyguna veriyorlardımaşallah canım baya kolaylamışsın alışverişi hazırlıklarına da yaparsın izninde sakin sakin inşallah ,bizde odamızı boyuyoruz yarına biticek inşallah sonrada odasını alıcaz ,benimde bebeğin ve benim bakım ürünlerimiz , uyku grubu kaldı ,bu ay sonuna kadar onları tamamlıcam inşallah , önümüzdeki hafta odanın temizliği hastane çantası hazırlıkları, süslemeler ile geçer benimde anca , tatlı telaşlarımız başladı artık , park yatağı babymallden mi aldın ?
Aynen bence de 4moms al daha iyi cok pahalanmış ben de for momsa baktım son çıkana 900 dedi bir yer sağa sola da sallanan, ama şimdi almıcam bu kez alırım kullanmaz boşa gider bebeği de mağazaya götürüp denemeyi düşünüyorumOy maşaallah maşaAllah,hayırlı olsun güle güle kullanın hepsini...Babymall Avrupa nın en büyük bebek mağazası...Ankaradayken gidemedim,ama pek işim kalmadı zaten...Ev tipi ana kucağı alıcaz,e bebekteki joie serina 2 in 1 i beğeniyordum...Fiyatı görünce şok oldum..geçen ay 500 dü,bu ay 750 olmuş...200 daha koyar 4moms mamaro alırım daha iyi...
çok sağol canım,biz daha odayı almadık yazın alıcaz,70x140 park yatağımız...ona da uyku seti lazım,ama 6 ay için geçici bişiy alacağıma alacağım odaya göre alayım dedim iyi bişiy,onun için sordum...Çok güzel bu model,güle güle kullanın inş..İçine yatak almadınız sanırım,almadıysan Yatsan a bi bak derim...Cnm ben aldım ya, büyüyen karyolası 80*140 iç ölçüsü yanı bebeğin yatacağı yer ama yatak alacaksan yatak çekmeceli dolabın altına da giriyor 80*180 oluyor aldın mı sen
Yatağı sectim yataştan cnm bu ayda indirimde haftaya alcaz insallah Meltem mobilyanın kendi yatağı da güzel diyorlar ama ona bakmadımçok sağol canım,biz daha odayı almadık yazın alıcaz,70x140 park yatağımız...ona da uyku seti lazım,ama 6 ay için geçici bişiy alacağıma alacağım odaya göre alayım dedim iyi bişiy,onun için sordum...Çok güzel bu model,güle güle kullanın inş..İçine yatak almadınız sanırım,almadıysan Yatsan a bi bak derim...
Selam arkadaslar hepimize hayirli dogumlar sizlerin az kalmis dogumunuza. Benim dogumum mart ayinda allah nasip ederse.
Sizler bir cok eksiginizi tamamlamissinizdir buyuk ihtimalle. Belki konusulmustur ama ben sormak istiyorum bebek arabasi hangi model marka aldiniz acaba?
Bende alacagim ama cok pahali bisey alamam en fazla 1000 tllik bisey dusunuyorum. Doguma daha vakit oldugu icin modele karar verip kampanyalarida takip ederim uyguna alirim diye dusundum. Travel sistem dusunuyorum siz hangilerini tavsiye edersiniz ?
Tsk ederim canim aslinda bebek arabamiz vardi oglumdan kalma ama 2 gun once calindi pek uzuldugum soylenemez cunku degistirmek istiyordum ama hicbir sorunu yoktu yeni gibiydi daha boylece bana da bahane olmus oldu modele karar verimde sonra nerden alacagima karar veririm. Avmlerde daha pahali oluyor sanirim. Istanbuldayim ben eminonu veya bisikletciler carsisinda dahami uygun olur acaba ?Canım mothercare de graco evo şu an 1500 den 1000 e düşmüş,ana kucağı da dahil...Memnun olan da var olmayan da....daha doğumuna var...maclaren techno öneririm..En iyi bastonlardan,su an 1200-1300 arası,arada indirime giriyor...travel sistemlerde hem iyi hem ucuz pek yok gibi...
Canim internetteki indirimleri takip etmeni oneririm eminonunde de hasim iscanda da fiyatlar makul degil, net fiyatlarindan daha pahaliya sormustum ben bikac modeliTsk ederim canim aslinda bebek arabamiz vardi oglumdan kalma ama 2 gun once calindi pek uzuldugum soylenemez cunku degistirmek istiyordum ama hicbir sorunu yoktu yeni gibiydi daha boylece bana da bahane olmus oldu modele karar verimde sonra nerden alacagima karar veririm. Avmlerde daha pahali oluyor sanirim. Istanbuldayim ben eminonu veya bisikletciler carsisinda dahami uygun olur acaba ?
Ay ne güzel olmuşlar ya eline sağlık anneninBunlar da bizim lavanta keselerimiz kizlarrr.anneanemiz yaptı bende paylasayim dedim. Bir tek zıbın takımı ve taki yastığı süslemesi kaldı.