- 30 Temmuz 2013
- 467
- 640
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.241
çok güzelllllllllllllllllll olmuş,kokoş eligonun kokoş süsleri...Kızın da kokoş olacak kesin :))) maşaAllahSanirim hallettimogret_menim . Bunlar da ani defterimiz, cikolata kavanozlari ve sepetimiz :)
ana kucağım var da sadece arabayı 2250 ye buldum Ankarada...Araba çok rahata benziyor ama,güle güle kullanın...O olmazsa Maclaren Techno düşünüyorum 1300 lerde o da...bakalım duruma göre artık..SEn bayağ uyguna aldın,şimdi acayip zam bindi..Mothercare de çek vardı ama yine de pahalı senin aldığın fiyata oranla...evet cnm ben çok ucuza aldım ana kucağı dahil 2500'e almıştım zamlardan önce, şimdi bayağı zamlandı ana kucağı hariç 3200'e satılıyor ama hediye çeki falan oluyor bazı yerlerde
Tesekkur ederiz teyzesi :) biraz oyle olacak gibi, simdiden bissuru toka aldim, annesine cekerse uzun sure kel olacak ama napalim :))çok güzelllllllllllllllllll olmuş,kokoş eligonun kokoş süsleri...Kızın da kokoş olacak kesin :))) maşaAllah
evdeyim canım,yaparım tabi,eşime yaptırırım akşam gelince de :))) ben instagram da bi kaç yer buldum tanesi 1,5 tl den yapıyorlar,belki onlara da yaptırırım...Süslemesi de dahil fiyata,bi bakıyım bugün çarşıya çıkınca...50 tane yapıcam ben birer kilo mavi beyaz aldim 11 lira tuttu 10 liraya kalıp aldım 5 lira esans 2.5 lira mıknatıs tülle çiçek almadım daha ama 50 lirayı geçmez bana. Yaptrmak için arastırdım da tanesi 2.5 lira en uygun bu şeklde olanlar
bulantın olmadı dimi senin,genelde saçlı çocuklar bulantı yapıyor diyorlar :))) toka takınca hepsi kız zaten :)))baby doranın taçlarına bayılıyorum,kızım olsa takardım o güzel bandanalardan,oğluma da papyon ve askı takacam artık :))Tesekkur ederiz teyzesi :) biraz oyle olacak gibi, simdiden bissuru toka aldim, annesine cekerse uzun sure kel olacak ama napalim :))
bulantın olmadı dimi senin,genelde saçlı çocuklar bulantı yapıyor diyorlar :))) toka takınca hepsi kız zaten :)))baby doranın taçlarına bayılıyorum,kızım olsa takardım o güzel bandanalardan,oğluma da papyon ve askı takacam artık :))
bebek kıyafetleri satan bi mağazadan aldım. 20 tl di. beyaz ekru hatta pembe ve mavi de vardı :)Boş takım bulamadım nerden buldun sen netten baktım ama nerden bulabilirim ki
Bende zaten hastaneden çıkarken giydirmicem onun için yumuşacık şeyler aldim. Sonra fotoğraf falan çekilirken kullanılan o suslu takimlariben süslü püslü çıkışlardan almıcam, idilbabynin orgnik papyonlu takımını aldım onu kullanıcam sadece taşlı falan ya nedense hoşuma gitmiyor
evdeyim canım,yaparım tabi,eşime yaptırırım akşam gelince de :))) ben instagram da bi kaç yer buldum tanesi 1,5 tl den yapıyorlar,belki onlara da yaptırırım...Süslemesi de dahil fiyata,bi bakıyım bugün çarşıya çıkınca...
kulaktan ateş öşçer aldınız mı bu arada kızlar??
Maclaren Techno baston demi, çok kullanışlı diyrlar ben inglesinayı baston gibi olduğu için almıştım, doğrudan baston almaym demiştm belki ana kucağı ile gezdrmek istersem die ama güzel tercih benceana kucağım var da sadece arabayı 2250 ye buldum Ankarada...Araba çok rahata benziyor ama,güle güle kullanın...O olmazsa Maclaren Techno düşünüyorum 1300 lerde o da...bakalım duruma göre artık..SEn bayağ uyguna aldın,şimdi acayip zam bindi..Mothercare de çek vardı ama yine de pahalı senin aldığın fiyata oranla...
çokk tatlılarrSanirim hallettimogret_menim . Bunlar da ani defterimiz, cikolata kavanozlari ve sepetimiz :)
yok canım almadım,ben temassız düşünmüyorum..Visio focus u bende arastırmıstım baya,ama sonunda temassız almamaya karar verdim...Braun 4520 alacağım gibi görünüyor şimdilik...taş gibi...Biz almadik daha ama visio focus alcam canim ben netten, gecen eltim almis cok memnunum dedi bir de o markaya bakicam ama ismi aklima gelmiyor suan medikalciden almis o da. Sen aldin mi
Fazlası var eksiği yok gibi canım..Kendi hasta yatağın için nevresim götürmeni tavsiye ederim...ben bide bebeğin yatağının içine küçük bi çarşaf diktirdim 60x90...Bebeğin pusetini unutma :)Hastaneye ilk giderken elbiseli olmak daha mantıklı geliyor bana,normal doğumda açıp bakıyorlar çünkü alttan,tabi kış olunca mevsim hayaller ve hayatlar çatışıyor :)kızlar hastane çantamı hazırlıcam bu hafta koymayı düşündüklerimiş yazsam sizee eksiğimi fazlamı söyleseniz ne güzel olur
BEBEK İÇİN
iki tane 5li hastane çıkış seti
bi tane zıbın takım
bi tane tulum takım
bi tane süslü takım ve battaniyesi
bi tane pembe battaniye
bi tane kundak
bi kaç çift çorap ,bi tane patik
bebek bezi 20 tane
kusmuk bezi
tek kullanımlık alt açma
hastaneden çıkarken polar alt üst takım almama gerek varmı , bi tane daha tulum ,bi kaç tane yedek patikli pantolon ,yedek battaniye almama gerek varmı ? bide çıkarken ana kucağında rahat edermi bebişlerimiz tam yatmıyo ya onlar, port bebe mi alsam yoksa?
ANNE İÇİN
2 sabahlık
2 pijama
2 gecelik
hamile tek kullanımlık külot ,depend bez,orkid
göğüs pedi, kremi
1 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti
çıkış için bir takım kıyafet
nevresim takımı
havlu , sabun diş fırçası vs.
lohusa terliği
çorap
tarak ,makyaj çantası , taçlar ,şallar
ODA İÇİN
anı defteri ,takı yastığı
ikramlıklar ,hediyelikler
oda süslemeleri
fotoğraf makinası
bide kızlar hastaneye ilk gidicez ya doğumdan önce muayene vs olucaz ya sürekli ne giycez o zaman biz =) kafamda deli sorular kurtarın beni
holeyy senden ilk onayı almak süper olduuFazlası var eksiği yok gibi canım..Kendi hasta yatağın için nevresim götürmeni tavsiye ederim...ben bide bebeğin yatağının içine küçük bi çarşaf diktirdim 60x90...Bebeğin pusetini unutma :)Hastaneye ilk giderken elbiseli olmak daha mantıklı geliyor bana,normal doğumda açıp bakıyorlar çünkü alttan,tabi kış olunca mevsim hayaller ve hayatlar çatışıyor :)
Aynen canım ana kucağı...Göğüs pompası dert diil de göğüs ucu kremi al mutlaka,göğüs kalkanı olabilir bi de...Göğüs ucu yara olunca lazım oluyor...Olmasın inşaAllah tabi...Göğüs pompası sonradan gelebilcek bişiy,ihtiyaç olcak diye bişiy yokholeyy senden ilk onayı almak süper olduuevet canım tavsiyenize uyup alıcam kendime bi nevresim mutlaka ,bebeğin puseti derken çıkarken ki ana kucağı mı canım ? göğüs pompası da alsammı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?