Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet cnm ben çok ucuza aldım ana kucağı dahil 2500'e almıştım zamlardan önce, şimdi bayağı zamlandı ana kucağı hariç 3200'e satılıyor ama hediye çeki falan oluyor bazı yerlerde
ana kucağım var da sadece arabayı 2250 ye buldum Ankarada...Araba çok rahata benziyor ama,güle güle kullanın...O olmazsa Maclaren Techno düşünüyorum 1300 lerde o da...bakalım duruma göre artık..SEn bayağ uyguna aldın,şimdi acayip zam bindi..Mothercare de çek vardı ama yine de pahalı senin aldığın fiyata oranla...

evdeyim canım,yaparım tabi,eşime yaptırırım akşam gelince de :))) ben instagram da bi kaç yer buldum tanesi 1,5 tl den yapıyorlar,belki onlara da yaptırırım...Süslemesi de dahil fiyata,bi bakıyım bugün çarşıya çıkınca...

Tesekkur ederiz teyzesi :) biraz oyle olacak gibi, simdiden bissuru toka aldim, annesine cekerse uzun sure kel olacak ama napalim :))
bulantın olmadı dimi senin,genelde saçlı çocuklar bulantı yapıyor diyorlar :))) toka takınca hepsi kız zaten :)))baby doranın taçlarına bayılıyorum,kızım olsa takardım o güzel bandanalardan,oğluma da papyon ve askı takacam artık :))

Yok cnm asiri derecede olmadi, kel olcak gibi nasip bakalim :) ona ben de bakiyorum henuz almadim ama pixy love a da bayiliyorum. Kiz olunca susleniyor baya ama erkek icin de cok tarz seyler var dediklerini yaparsan kizlar pesinden kosar valla senin kuzunun demedi deme :)

Yaptırmak istediğin yerleri iyice araştır delikli delikli olabiliyor bazıları o zamanda güzel durmuyor bilgin olsun Nasıl kolayına gelirse o şekilde de halledersin

Maclaren Techno baston demi, çok kullanışlı diyrlar ben inglesinayı baston gibi olduğu için almıştım, doğrudan baston almaym demiştm belki ana kucağı ile gezdrmek istersem die ama güzel tercih bence

Biz almadik daha ama visio focus alcam canim ben netten, gecen eltim almis cok memnunum dedi bir de o markaya bakicam ama ismi aklima gelmiyor suan medikalciden almis o da. Sen aldin mi
yok canım almadım,ben temassız düşünmüyorum..Visio focus u bende arastırmıstım baya,ama sonunda temassız almamaya karar verdim...Braun 4520 alacağım gibi görünüyor şimdilik...taş gibi...

kızlar hastane çantamı hazırlıcam bu hafta koymayı düşündüklerimiş yazsam sizee eksiğimi fazlamı söyleseniz ne güzel olur
BEBEK İÇİN
iki tane 5li hastane çıkış seti
bi tane zıbın takım
bi tane tulum takım
bi tane süslü takım ve battaniyesi
bi tane pembe battaniye
bi tane kundak
bi kaç çift çorap ,bi tane patik
bebek bezi 20 tane
kusmuk bezi
tek kullanımlık alt açma
hastaneden çıkarken polar alt üst takım almama gerek varmı , bi tane daha tulum ,bi kaç tane yedek patikli pantolon ,yedek battaniye almama gerek varmı ? bide çıkarken ana kucağında rahat edermi bebişlerimiz tam yatmıyo ya onlar, port bebe mi alsam yoksa?
ANNE İÇİN
2 sabahlık
2 pijama
2 gecelik
hamile tek kullanımlık külot ,depend bez,orkid
göğüs pedi, kremi
1 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti
çıkış için bir takım kıyafet
nevresim takımı
havlu , sabun diş fırçası vs.
lohusa terliği
çorap
tarak ,makyaj çantası , taçlar ,şallar
ODA İÇİN
anı defteri ,takı yastığı
ikramlıklar ,hediyelikler
oda süslemeleri
fotoğraf makinası

bide kızlar hastaneye ilk gidicez ya doğumdan önce muayene vs olucaz ya sürekli ne giycez o zaman biz =) kafamda deli sorular kurtarın beni

Fazlası var eksiği yok gibi canım..Kendi hasta yatağın için nevresim götürmeni tavsiye ederim...ben bide bebeğin yatağının içine küçük bi çarşaf diktirdim 60x90...Bebeğin pusetini unutma :)Hastaneye ilk giderken elbiseli olmak daha mantıklı geliyor bana,normal doğumda açıp bakıyorlar çünkü alttan,tabi kış olunca mevsim hayaller ve hayatlar çatışıyor :)

holeyy senden ilk onayı almak süper olduu evet canım tavsiyenize uyup alıcam kendime bi nevresim mutlaka ,bebeğin puseti derken çıkarken ki ana kucağı mı canım ? göğüs pompası da alsammı acaba ?

holeyy senden ilk onayı almak süper olduu evet canım tavsiyenize uyup alıcam kendime bi nevresim mutlaka ,bebeğin puseti derken çıkarken ki ana kucağı mı canım ? göğüs pompası da alsammı acaba ?
Aynen canım ana kucağı...Göğüs pompası dert diil de göğüs ucu kremi al mutlaka,göğüs kalkanı olabilir bi de...Göğüs ucu yara olunca lazım oluyor...Olmasın inşaAllah tabi...Göğüs pompası sonradan gelebilcek bişiy,ihtiyaç olcak diye bişiy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…