- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Ha onu bilmiyordum.Ben hiç görmedim kendisi yapan hastane,ondan dedim canım.Sen de doğum yapacağın yere bir sor istersen,ona göre boşuna yapmamış olursunYoookk onu yaparım Tulu alıp ama yengem doğum yaptı omda wardi bu tül kapıyada yyapmışlardı hatta o hiç uğraşmadıhastane direk yyaptı da ondan demistim
Dogum yapacagim yerde serbet dagitimi war onu yazmislar gordum ama tutu yuu gormedim bi sorayim bakalimHa onu bilmiyordum.Ben hiç görmedim kendisi yapan hastane,ondan dedim canım.Sen de doğum yapacağın yere bir sor istersen,ona göre boşuna yapmamış olursun
Kurdaleleri kendim diktim canım ama sadece ucundaki gizli dikisleri kendim diktim.diğer taraflarda dikilirdi elle ama annem hazır açmışken makineyi diktirdim.makine şart değil ,annecigine kiymazsinkurdelaları diktin mi canım , bende kendim yapıcam ama en çok dikişli işler kafamı kurcalıyo benim elimden gelmiyo makinamda yok , annemin de yaşı var biraz göz problemi de var eskiden olsa on numara yapardı da şimdi isteyemiyorum kıyamadığımdan , bulursam eminönünden hazır alıp yastığı , fiyonkları vs düz süslemesiz falan üstüne yapıştırmalı süslemeler yapıcam sanırım , hepsi çok güzel emeğinize sağlık anneciğin de senin de
kızlar internetten süsleme alışverişi için bir buldum: e-eminonu.com uygun fiyatlı gibi
bana beyaz çalı lazım kuş yuvası yapacağım da nereden alabilirim sizce ya da nasıl yapabilirim?
Biz bi hastanede ölçtük 40x70 cm gibi bisiydi canım.en az kivirma olmadan yani 2.5 m hayal tül gerekiyor.kızlar küvez tütüsü için ölçüleri büliyomusunuz ? yapan var mı ? ve şu yuvarlak stickerları kırtasiyelerde mi çıkarttırıcaz
Sana da kolay gelsin canım,maraton koşuyoruz zaman daralıyor,destek sart birbirimize...çok şükür herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyorarkadaşlar bir sürü foruma bakıyorum, valla bunun kadar faydalı bilgi olanı yok :) hepinize ayrı ayrı teşekkür bilgiler, site tavsiyeleri için... sevgiler, kolaylıklar...
kızlar internetten süsleme alışverişi için bir buldum: e-eminonu.com uygun fiyatlı gibi
bana beyaz çalı lazım kuş yuvası yapacağım da nereden alabilirim sizce ya da nasıl yapabilirim?
MaaşAllah,Allah içinde yatirmayi oynatmayi da nasip etsin canım.Eki Görüntüle 1663111Park yatağımız geldii
İnsan canım Allah hepimize nasip etsinMaaşAllah,Allah içinde yatirmayi oynatmayi da nasip etsin canım.
Iyi olur Canim ya :)Daha önce bikaç kez ordan hazırlayıp çıktı aldım stickerları, takıldığın bişi olursa yardımcı olurum canım
Benim hastanem de serbet veriyo ama yogunlukta vermedikleri olmus ben kendim yapip yine susleyip goturcem :)Dogum yapacagim yerde serbet dagitimi war onu yazmislar gordum ama tutu yuu gormedim bi sorayim bakalim
Solak beceriksizligi var bende dikis nakistaKurdaleleri kendim diktim canım ama sadece ucundaki gizli dikisleri kendim diktim.diğer taraflarda dikilirdi elle ama annem hazır açmışken makineyi diktirdim.makine şart değil ,annecigine kiymazsinyastigi da elinde yaparsın canım hiç endişe etme.yeterki malzemen olsun :)
Hemen not aliyorum sagol kuzumBiz bi hastanede ölçtük 40x70 cm gibi bisiydi canım.en az kivirma olmadan yani 2.5 m hayal tül gerekiyor.
Guzel gunlerde rahat uyumali bol oynamali gunleriniz olsun canim:)Eki Görüntüle 1663111Park yatağımız geldii
Ya bu kuvez tütüsü dediğimiz sey i hastane vermiyor mu hatta kapıyi da tulluyorlar bu beşiği de özelhastaneler yyapmıyor mu acabaaaa
Ankara da cikrikcilar yokusundan tesbihlerini aldım 75 kurusa.kurdalelerini de ordan aldım incecik.keseleri ve uğur böceklerlerini suluhandan aldım 15 kurusa geldi tanesi.çok teşekkür ederiz canım.tesbihlerin rengiyle keserler aynı renk geldi sansima :)
Bunlar da benim hazırlıklar, her ne kadar keyifsiz olsam da
Eki Görüntüle 1663111Park yatağımız geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?