- 4 Kasım 2014
- 322
- 309
- 23
- 36
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Bi deyatak seçmesi kaldı. Şu işler bitse bi oh dicem ya. Iyimi erken başlamışım al al bitmiyor.daha Süs olaylarına baslayamadımgule gule kullanin,guzel bi secim olmus...
suslerle ilgili ben detayli paylasimda bulunacagim insaAllah...bir btireyim:) kidboo nun uyku setlerini begenmedim ben malesef...Uyku seti icin Sareve de bak derim...Birde yatak icin yatsan kesinlikle oneririm...fiyatlari da uygun diger lux markalara oranla...Bi deyatak seçmesi kaldı. Şu işler bitse bi oh dicem ya. Iyimi erken başlamışım al al bitmiyor.daha Süs olaylarına baslayamadım
Tam takım olsun istıyorum. Çünkü renk tonlarını uyduramam perde ve halının.zaten Düzce'de yasıyorum hiçbir şey yok burda park yatağı bile hiç görmeden aldım.il dışına çıkmam gerekiyor o da artık çok yoruyor beni.ayak bileklerim şişiyor. Kidboo nun rabitto modeli var bulamazsam onu alacam herhalde.ben Odayı alırken içine ayni babynin Prince modelini koymuşlardı.hiç beğenmedim pamuk gibi değildi bizde uygun halı bulamazsam diye korktum.suslerle ilgili ben detayli paylasimda bulunacagim insaAllah...bir btireyim:) kidboo nun uyku setlerini begenmedim ben malesef...Uyku seti icin Sareve de bak derim...Birde yatak icin yatsan kesinlikle oneririm...fiyatlari da uygun diger lux markalara oranla...
Cok gecmiş olsun Canim. Tamamen geçer insEşim geçen ayın 6 sında sabah bir uyandı duyamıyorum dedi sol kulağım sanki yok gibi dedi ses yerine sadece tiz bir ses var kafayı yicem dedi o gün hadi geçer diye gitmedik. Ertesi gün dayanamadı özel bir hastaneye gitti ani işitme kaybı teşhisi koydular yatman lazım dediler biz özel hastane diye inanmadık. Bir sonraki gün devlet hastanesine gittik orada da aynı teşhisi koydular %60 işitme kaybı var yatman lazım dediler eşim yine dinlemedi ilaç tedavisi verdi doktor dört gün geçmezse yatacaksın dedi. Sonraki gün profesöre gittik kulağını kaybetmeye hazır ol bu düzelmez dedi. Tekrar devlet hastanesine gittik aynı testi tekrarladılar %90 olmuş işitme kaybı. Hemen yatırdılar altıncı günümüz bugün. İşitme kaybı %45-50 ye geriledi inşallah daha da iyi olacak. Sebebi bulunamadı mr çekildi tomografi ne beyinden kaynaklı bir şey ne de iltihap vs.. Tek söyledikleri stres ve aşırı kafein. Eğer çevrenizde benim eşim gibi çok gergin ve devamlı kahve tüketen biri varsa bir uyarın en azından. Eşim şimdi çok pişman o tiz sesle ben Nasıl yaşardım diyip duruyor kahve çay sürmüyor ağzına
çok geçmiş olsun canım , bende hemen eşime anlatıcam stresli bi işi var ve kafein sigara çok kullanıyo maalesef =(Eşim geçen ayın 6 sında sabah bir uyandı duyamıyorum dedi sol kulağım sanki yok gibi dedi ses yerine sadece tiz bir ses var kafayı yicem dedi o gün hadi geçer diye gitmedik. Ertesi gün dayanamadı özel bir hastaneye gitti ani işitme kaybı teşhisi koydular yatman lazım dediler biz özel hastane diye inanmadık. Bir sonraki gün devlet hastanesine gittik orada da aynı teşhisi koydular %60 işitme kaybı var yatman lazım dediler eşim yine dinlemedi ilaç tedavisi verdi doktor dört gün geçmezse yatacaksın dedi. Sonraki gün profesöre gittik kulağını kaybetmeye hazır ol bu düzelmez dedi. Tekrar devlet hastanesine gittik aynı testi tekrarladılar %90 olmuş işitme kaybı. Hemen yatırdılar altıncı günümüz bugün. İşitme kaybı %45-50 ye geriledi inşallah daha da iyi olacak. Sebebi bulunamadı mr çekildi tomografi ne beyinden kaynaklı bir şey ne de iltihap vs.. Tek söyledikleri stres ve aşırı kafein. Eğer çevrenizde benim eşim gibi çok gergin ve devamlı kahve tüketen biri varsa bir uyarın en azından. Eşim şimdi çok pişman o tiz sesle ben Nasıl yaşardım diyip duruyor kahve çay sürmüyor ağzına
Canım yazıcıdan istediğin boyutta ismi çıktı al, kes. Sonra da keçede onları kalıp olarak kullan. ,çok daha şık gözükür bence.kesmeye calistimda beceremedim elimin hic ise yatkinligi yokdaolmayinca ojeyle yazdim gitti
Canım benim ya,çok geçmiş olsun.sıfıra düşer insaAllah işitme kaybı.Allah sifasini versin.sen de bu halde yorulma daha fazlaEşim geçen ayın 6 sında sabah bir uyandı duyamıyorum dedi sol kulağım sanki yok gibi dedi ses yerine sadece tiz bir ses var kafayı yicem dedi o gün hadi geçer diye gitmedik. Ertesi gün dayanamadı özel bir hastaneye gitti ani işitme kaybı teşhisi koydular yatman lazım dediler biz özel hastane diye inanmadık. Bir sonraki gün devlet hastanesine gittik orada da aynı teşhisi koydular %60 işitme kaybı var yatman lazım dediler eşim yine dinlemedi ilaç tedavisi verdi doktor dört gün geçmezse yatacaksın dedi. Sonraki gün profesöre gittik kulağını kaybetmeye hazır ol bu düzelmez dedi. Tekrar devlet hastanesine gittik aynı testi tekrarladılar %90 olmuş işitme kaybı. Hemen yatırdılar altıncı günümüz bugün. İşitme kaybı %45-50 ye geriledi inşallah daha da iyi olacak. Sebebi bulunamadı mr çekildi tomografi ne beyinden kaynaklı bir şey ne de iltihap vs.. Tek söyledikleri stres ve aşırı kafein. Eğer çevrenizde benim eşim gibi çok gergin ve devamlı kahve tüketen biri varsa bir uyarın en azından. Eşim şimdi çok pişman o tiz sesle ben Nasıl yaşardım diyip duruyor kahve çay sürmüyor ağzına
Denicem tekrar bakalimCanım yazıcıdan istediğin boyutta ismi çıktı al, kes. Sonra da keçede onları kalıp olarak kullan. ,çok daha şık gözükür bence.
Ben de anca bunları aldımne guzel bulmussun,english home da hicbisiy bulamiyorum ben
Çok kalabalık oluyor indirim günleri ben bisiy anlamıyorum baktığım şeyden.gitmedim o yüzden indirimi duydum da.güle güle kullanın canım.Ne güzel bulmuşsun sen de.Ben de anca bunları aldım
İnternet mağazasından da yün yastıkla yatak alezi buldum bebek için
Annemler karacadan almışlar uyku seti cok beğendim paylaşayım birazdansuslerle ilgili ben detayli paylasimda bulunacagim insaAllah...bir btireyim:) kidboo nun uyku setlerini begenmedim ben malesef...Uyku seti icin Sareve de bak derim...Birde yatak icin yatsan kesinlikle oneririm...fiyatlari da uygun diger lux markalara oranla...
Evet canım çok güzel mis.güle güle kullanin.kaça almışlar.ben baktım da bu modeli goremedim.150 demişlerdi bana pazarlıksiz.kumaşı çok hoşuma gitmisti.korumaları benim yatağa kısa gelir diye pek bakmadım,aramadım.Beşik için kenar koruyucusu da var cok beğendim ben
Yok be harıl harıl calismaktansa geziyorum :) geçen hafta sürekli alışveriş yaptım.şimdi dizayna başladım.Dün alt açmayı paylaştım,bugün tulumunu.diğerleri zamanla olur sanırım.ha bi de lavanta keselerini bi de sus için yaptığım çiçek topunu koyim canım dur :)Güzel olmuş canım. Maşallah sen harıl harıl çalışıyorsun. Başka neler yaptın bize göster.
Güzel olmuş canım.lavanta keselerinin boyutlarını nasıl yapıyorsun.bide ne kadar lavanta gidiyor.Yok be harıl harıl calismaktansa geziyorum :) geçen hafta sürekli alışveriş yaptım.şimdi dizayna başladım.Dün alt açmayı paylaştım,bugün tulumunu.diğerleri zamanla olur sanırım.ha bi de lavanta keselerini bi de sus için yaptığım çiçek topunu koyim canım dur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?