- 18 Mart 2015
- 2.651
- 4.884
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Ehehe,biz kadinlar yokmuyuz :) fotoğraf paylassan ya canım,bedavaya almışsın.çok merak ettim.güle güle giy bu arada.Kendime ya abarttım biraz ama öyle giymelik pijamam yoktu kimi hastanelik daha süslü uzun kollusu kısa kollusu dantellisi evde normal giyilebilecek olan kalını havlu gibi olanı incesi derkeeenn..
Canım unnadodan hiç alışveriş yaptın mi guvenlimi?sağol bilgi için.Bu arada ne güzel aldığın şeyler.güle güle kullanın ınş .bebek odası bizim beğendiğimiz e çok yakın.biz de sırf beyaz alıp aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyoruz ınş.Kızlar unnado da primada indirim var yeni Bi adresle üye olursanız ilk alışverişe kargo bedava birde extra%10 indirim
Aldigim bebek bezleri 2 günde geldi unnadodan.cok uyguna aldım. Göbek oyuntulu diye molfix in doguma hazırlık setini aldım. Bide primanin beyazını aldım.karsilastirdim prima daha pamuksu molfixi beğenmedim primada da göbek oyuntusu varmış. Alerji yapmazsa hep prima almayı düşünüyorum.toplam 400 adet bez oldu.bakalim ne kadar gidecek.1 ve 2 numara aldım bezleri.Canım unnadodan hiç alışveriş yaptın mi guvenlimi?sağol bilgi için.Bu arada ne güzel aldığın şeyler.güle güle kullanın ınş .bebek odası bizim beğendiğimiz e çok yakın.biz de sırf beyaz alıp aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyoruz ınş.
Atarım Canım eşim hastanede yatıyor beş gündür onunla kalıyorum eve döneceğiz inşallahEhehe,biz kadinlar yokmuyuz :) fotoğraf paylassan ya canım,bedavaya almışsın.çok merak ettim.güle güle giy bu arada.
Geçmiş olsun canım..Atarım Canım eşim hastanede yatıyor beş gündür onunla kalıyorum eve döneceğiz inşallah
duvar kagıdı avize perde halı işi benim de canımı sıkıyor hiçbişi begenemiyorumAldigim bebek bezleri 2 günde geldi unnadodan.cok uyguna aldım. Göbek oyuntulu diye molfix in doguma hazırlık setini aldım. Bide primanin beyazını aldım.karsilastirdim prima daha pamuksu molfixi beğenmedim primada da göbek oyuntusu varmış. Alerji yapmazsa hep prima almayı düşünüyorum.toplam 400 adet bez oldu.bakalim ne kadar gidecek.1 ve 2 numara aldım bezleri.
Resimdeki piercardinin hastane çıkısını butik bebeden aldım.15 günde kargoya verdiler bir daha oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Bebek odasıni iyiki erken almışım araligin 15 inde gelicek. Odayı aldıkta uyku seti hali perde avize duvar kağıdı isleri daha zor. İnternette bakmaktan yoruldum. Beynim dondu artık
bence güzel ama daha fazla süsleme ekleyebilirsin üzerine bir de ismini daha belirgin yap istersen, keçeleri harf olarak kessen nasıl olur?Kizlar merhaba.. Kendim yapmaya calistim ama nasil oldu bilmiyorum icime sinmedi sanki bide sizden fikir aliyim kullanayimmi sizce hastane icin?
kesmeye calistimda beceremedim elimin hic ise yatkinligi yokdabence güzel ama daha fazla süsleme ekleyebilirsin üzerine bir de ismini daha belirgin yap istersen, keçeleri harf olarak kessen nasıl olur?
ay busra yazdim sandim unutmusum...hayirdir kuzum gecmis olsun onemli birsey yok degil mi?Atarım Canım eşim hastanede yatıyor beş gündür onunla kalıyorum eve döneceğiz inşallah
aynen katiliyorum...ismin harflerini tektek kessen yaa daha belirgin olur...bence kullan,eline saglik...bence güzel ama daha fazla süsleme ekleyebilirsin üzerine bir de ismini daha belirgin yap istersen, keçeleri harf olarak kessen nasıl olur?
gercekten zor aksesuarda secim yapmak....tamami takim bi funna baby bi de aybi baby de gordum ben...gelin home un nevresim ve uyku setleri de hosuma gitti...bebek odasini yazin yapacagimiz icin ben uyku seti almadim simdilik...nevresim diktirdim 35 liraya...bebek odan bayagi gec geliyor...kis vakti nasi cam acip havalandircaksin?prima konusunda aynisini dusunuyorum cunku bebek bezlerinin yenidoganlari hep gobek bagi oyuntulu...molfix 5 para etmez bence..primadan vazgecmem benAldigim bebek bezleri 2 günde geldi unnadodan.cok uyguna aldım. Göbek oyuntulu diye molfix in doguma hazırlık setini aldım. Bide primanin beyazını aldım.karsilastirdim prima daha pamuksu molfixi beğenmedim primada da göbek oyuntusu varmış. Alerji yapmazsa hep prima almayı düşünüyorum.toplam 400 adet bez oldu.bakalim ne kadar gidecek.1 ve 2 numara aldım bezleri.
Resimdeki piercardinin hastane çıkısını butik bebeden aldım.15 günde kargoya verdiler bir daha oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Bebek odasıni iyiki erken almışım araligin 15 inde gelicek. Odayı aldıkta uyku seti hali perde avize duvar kağıdı isleri daha zor. İnternette bakmaktan yoruldum. Beynim dondu artık
ne guzel bulmussun,english home da hicbisiy bulamiyorum benEki Görüntüle 1659968 Bunlarda english homedan bulabildiklerim
gule gule kullanin,guzel bi secim olmus...Eki Görüntüle 1659742 Kızlar bunu aldım
Kidboo ve dinoboo da var canım tam takım.english homedan park yatağa nevresim aldım 25 lira.pamuk yastık kalmamış Yün aldım.bide yorgan bulabilseydim iyidi.gercekten zor aksesuarda secim yapmak....tamami takim bi funna baby bi de aybi baby de gordum ben...gelin home un nevresim ve uyku setleri de hosuma gitti...bebek odasini yazin yapacagimiz icin ben uyku seti almadim simdilik...nevresim diktirdim 35 liraya...bebek odan bayagi gec geliyor...kis vakti nasi cam acip havalandircaksin?prima konusunda aynisini dusunuyorum cunku bebek bezlerinin yenidoganlari hep gobek bagi oyuntulu...molfix 5 para etmez bence..primadan vazgecmem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?