Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kendime ya abarttım biraz ama öyle giymelik pijamam yoktu kimi hastanelik daha süslü uzun kollusu kısa kollusu dantellisi evde normal giyilebilecek olan kalını havlu gibi olanı incesi derkeeenn..
Ehehe,biz kadinlar yokmuyuz :) fotoğraf paylassan ya canım,bedavaya almışsın.çok merak ettim.güle güle giy bu arada.

Kızlar unnado da primada indirim var yeni Bi adresle üye olursanız ilk alışverişe kargo bedava birde extra%10 indirim
Canım unnadodan hiç alışveriş yaptın mi guvenlimi?sağol bilgi için.Bu arada ne güzel aldığın şeyler.güle güle kullanın ınş .bebek odası bizim beğendiğimiz e çok yakın.biz de sırf beyaz alıp aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyoruz ınş.

Reactions: Bdd
Aldigim bebek bezleri 2 günde geldi unnadodan.cok uyguna aldım. Göbek oyuntulu diye molfix in doguma hazırlık setini aldım. Bide primanin beyazını aldım.karsilastirdim prima daha pamuksu molfixi beğenmedim primada da göbek oyuntusu varmış. Alerji yapmazsa hep prima almayı düşünüyorum.toplam 400 adet bez oldu.bakalim ne kadar gidecek.1 ve 2 numara aldım bezleri.
Resimdeki piercardinin hastane çıkısını butik bebeden aldım.15 günde kargoya verdiler bir daha oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Bebek odasıni iyiki erken almışım araligin 15 inde gelicek. Odayı aldıkta uyku seti hali perde avize duvar kağıdı isleri daha zor. İnternette bakmaktan yoruldum. Beynim dondu artık

Bana da hediye gelmişti English Home'dan, değiştirip bebek için bi nevresim takımı, bir de örgü battaniye aldım. Nevresimler 25'e, örgü battaniyeler de 20'ye düşmüş kızlar aklınızda olsun :)

duvar kagıdı avize perde halı işi benim de canımı sıkıyor hiçbişi begenemiyorum

Kizlar merhaba.. Kendim yapmaya calistim ama nasil oldu bilmiyorum icime sinmedi sanki bide sizden fikir aliyim kullanayimmi sizce hastane icin?

Eklentiler

• image.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 141
gercekten zor aksesuarda secim yapmak....tamami takim bi funna baby bi de aybi baby de gordum ben...gelin home un nevresim ve uyku setleri de hosuma gitti...bebek odasini yazin yapacagimiz icin ben uyku seti almadim simdilik...nevresim diktirdim 35 liraya...bebek odan bayagi gec geliyor...kis vakti nasi cam acip havalandircaksin?prima konusunda aynisini dusunuyorum cunku bebek bezlerinin yenidoganlari hep gobek bagi oyuntulu...molfix 5 para etmez bence..primadan vazgecmem ben

Reactions: Bdd
Kidboo ve dinoboo da var canım tam takım.english homedan park yatağa nevresim aldım 25 lira.pamuk yastık kalmamış Yün aldım.bide yorgan bulabilseydim iyidi.
Mecbur odanın kapısını kapatıp camı acıcam mobilyayı havalandırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…