• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok da güzel anlatmissin canım.anlaşıldı gayet.Ben almadım çünkü dayimiz 0-3 ay uyku tulumu almış kaç tane.Ben zibin,üstüne pantolon üstüne tulum ve yelek giydirip öyle yatircam uyku tulumu giydirmeyince.çok gerekli mi bilmiyorum.ama pantolonlulari çok kullanışlı.ablam iki çocuk büyüttü.Ben de pantolonlu kullanacagim tulumunu.seçim senin.mothercare chicco gibi markalar indirime giriyor zaten arada.Ben olsam 6-12 ay pantolonlu alırdım.rahat hareket etsin diye.
Teşekkür ederim canım kolları açıkta kaldığı için de üşüyebilir bebiş. Dediğin gibi hem kollu oluyor tulumlar daha sıcak tutacaktır

Sus malzemelerimizi almaya başladık biz teyzeler,volume 1 ;) şişeler taslak.eklemeler yapılacak tabi.şişeye kolonya kavanoza da badem şekeri koyacağım.

Eklentiler

• IMAG0347_1.jpg
    IMAG0347_1.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 182
  • IMAG0345.jpg
    IMAG0345.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 164
Tmm cnm saol, buarada masallah sen baya hallettin isleri darisi bize
Rica ederim canım.daral geliyor bana evde boş boş oturmaktan.hicbisiy yetismicekmis gibi geliyor.aliyim da yapmaya basliyip kurtulayim bari.lavanta kesesini kendimiz dikecegiz bu arada.epey ucuza geliyor yapacaksan bilgin olsun :KK66:

Teşekkür ederim canım kolları açıkta kaldığı için de üşüyebilir bebiş. Dediğin gibi hem kollu oluyor tulumlar daha sıcak tutacaktır
Benimki kış bebeği olacağı için kundak battaniye almayı düşünülüyorum canım uyku tutumunu bir dahaki kış alacağım.

Kızlar nevresim ,halı, duvar kağıdı ,uyku seti, avize, perde alcam. İstanbul'a gidip bakmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yerler var mı

Lohusa tacı,terligine koyacağım...bir de takı yastigi ve bebek hastane yatağı fiyonkunun ortasına takacagim nasip olursa canım.ilk defa böyle güzel parlayanini buldum.
Canım bir kaç örnek yapta bizde Görelim bende Eminönü'nden malzeme almayı düşünüyorum ne alacağımı bilmiyorum.

Kızlar nevresim ,halı, duvar kağıdı ,uyku seti, avize, perde alcam. İstanbul'a gidip bakmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yerler var mı
Canım bugün bizim gruptan 29 haftalık hamile bi arkadaşımız bebeğini kaybetti,şu an suni sanciyla dogurtmaya çalışıyorlar :( hepimizin aklı onda.burayla kimse ilgilenmez sanmıyorum.Ben ıstanbullu olsam yine de yardımcı olmaya çalışırdım.ama malesef.

Canım bugün bizim gruptan 29 haftalık hamile bi arkadaşımız bebeğini kaybetti,şu an suni sanciyla dogurtmaya çalışıyorlar :KK43: hepimizin aklı onda.burayla kimse ilgilenmez sanmıyorum.Ben ıstanbullu olsam yine de yardımcı olmaya çalışırdım.ama malesef.
Cok üzüldüm Canim Allah yardımcısı olur ins

Maşallah canım neler neler almışsın ben bir iğne dahi almadım daha :KK70: Allah napmasın beni
Arkadaşlar çok guzelller bende hamileyim ocak 29 doğumun ve herşeyim hazır çok mutluyum ve sizden yardım alabilirmiyim el işi ile ilgileniyorum keceden kapı süsü ve bebek yastığı yapıyorum bebek şekeri falan ve bunları satarak kendimi eyelemek istiyorum nerelere baş vura bilirim bilmiyorum yeniyim de

İzmir'de oturan anne adayları için Bornova'da çevre yolunun girişinde park Bornova var orada pjs diye bir mağaza var Pierre cardin ve daha bir çok markanın pijamaları sabahlıkları emzirme sütyenleri lohusa külotları var ben her şeyimi oradan aldım outlet olduğu için çok daha uygun 12 takım pijama aldım 4 gecelik 300 küsür tl ye bilginize...

İzmir'de oturan anne adayları için Bornova'da çevre yolunun girişinde park Bornova var orada pjs diye bir mağaza var Pierre cardin ve daha bir çok markanın pijamaları sabahlıkları emzirme sütyenleri lohusa külotları var ben her şeyimi oradan aldım outlet olduğu için çok daha uygun 12 takım pijama aldım 4 gecelik 300 küsür tl ye bilginize...
Nasi yani Busra 12 takım pijama.kendine mi bebegemi.Bi de 4 tane gecelik?:rolleyes:

• Beğen
Reactions: Bdd
Kızlar unnado da primada indirim var yeni Bi adresle üye olursanız ilk alışverişe kargo bedava birde extra%10 indirim

Back