- 4 Kasım 2014
- 322
- 309
- 23
- 36
- Konu Sahibi ogret_menim
-
evet cnim cok guzellermis....lavanta henuz hic koymadim boncuk silikonla doldurdum...bunlari denemek icin yaptik...bu senin gonderdigin renkte kumas bulamadim istedigim gibi...bu renkte buldum,hemde koyu mavi tonlara softluk katsin istedim...internette cok pahali...ben tanesini 2 liraya mal etmis oluyorum.50 tane bi de dusunsene,hazir hayatta almazdim...bir de hazir keseler satiliyor 1 tl ye falan aklinda olsun...hic ugrasmiyorsun boyle,biz zevkine takiliyoruz annemle :)Eki Görüntüle 1660831 Eki Görüntüle 1660831 Eki Görüntüle 1660832 Bende bunları gördüm çok Hoşuma gıtı
Yastık nasıl deger mi bu fiyata karar veremedim.2 lira tutuyor mu.yarım kilo lavanta 15 liraydı. Ne kadar çıkar acaba.evet cnim cok guzellermis....lavanta henuz hic koymadim boncuk silikonla doldurdum...bunlari denemek icin yaptik...bu senin gonderdigin renkte kumas bulamadim istedigim gibi...bu renkte buldum,hemde koyu mavi tonlara softluk katsin istedim...internette cok pahali...ben tanesini 2 liraya mal etmis oluyorum.50 tane bi de dusunsene,hazir hayatta almazdim...bir de hazir keseler satiliyor 1 tl ye falan aklinda olsun...hic ugrasmiyorsun boyle,biz zevkine takiliyoruz annemle :)
olcusu de 8-12 cm oldu yanilmiyorsam
Sen bu gönderdiğin gibi bisiyi tane başı 1 liraya halledersin.Ben gupur filan da aldım maliyet arttı.incisiydi falan.bi tanesine en az 15 gram gider lavanta.ona göre hesap et.Yastık nasıl deger mi bu fiyata karar veremedim.2 lira tutuyor mu.yarım kilo lavanta 15 liraydı. Ne kadar çıkar acaba.
Yaparsın canım daha vakit var şükür.Ben boş boş sıkılıyorum o yüzden başladım erkenden.bi de bulunduğum il itibarıyle annemin yanına gelince hemen koyuldum alışverişe.paylasimlar amacına ulaşıyorsa ne güzel.sormak istediğin bisiyler olursa sor.Bugüne dek yaptığım tüm alışveriş, çeşitli giysiler, üç adet battaniye, bebek yorganı ve dekoratif iki adet yastık. Sizlerin yaptığı alışveriş ve değerlendirelerin bundan sonrası için yapacağım seçimlerde etkisi olacak. Ailemde ve çevremde daha önce bebek doğumu ve hazırlıklarına hiç şahit olmadığım için bu denli yavaş kaldım sanırım.
Kuzen aliyordu netten uyguna.ona sorup döneceğim sana canım.ama bisiyler alacak olursan sor mutlaka.pahalıya gelmesin sana.Ben hepsinin piyasasını biliyorum artıkKızlar bu süsleme için alınacak malzemeleri internetten nerde ucuza alabiliriz hastane süslemesi için özellikle lohusa için bardak kurdele kapı süsü için malzeme kumaş keçe almam lazım
Yaparsın canım daha vakit var şükür.Ben boş boş sıkılıyorum o yüzden başladım erkenden.bi de bulunduğum il itibarıyle annemin yanına gelince hemen koyuldum alışverişe.paylasimlar amacına ulaşıyorsa ne güzel.sormak istediğin bisiyler olursa sor.
Bir grupta birmax ın ucuz OLDUĞUNU duymuştumKızlar bu süsleme için alınacak malzemeleri internetten nerde ucuza alabiliriz hastane süslemesi için özellikle lohusa için bardak kurdele kapı süsü için malzeme kumaş keçe almam lazım
bende aynı senin gibiyim canım normalde cok garantici ve erkenci bi yapım var , şunada bakıyım bunun için şimdilik erken mi acaba derken hiç bişeye başlamadım daha =) amaAslında ben de boş sayılırım ama sanki bebek bedeninde bile hata yaparım, aman yüzde yüz pamuklu mu ki bu, bu da gerçekten lazım olur mu yoksa fuzuli mi derken bu zamana dek kaldım işte. Bir de gerçekten yakınında hiç bebek görmemiş biri olarak başlardaki tedirginliğimi yeni yeni attım. Çok teşekkür ederim desteğine.
kurdelaları diktin mi canım , bende kendim yapıcam ama en çok dikişli işler kafamı kurcalıyo benim elimden gelmiyo makinamda yok , annemin de yaşı var biraz göz problemi de var eskiden olsa on numara yapardı da şimdi isteyemiyorum kıyamadığımdan , bulursam eminönünden hazır alıp yastığı , fiyonkları vs düz süslemesiz falan üstüne yapıştırmalı süslemeler yapıcam sanırım , hepsi çok güzel emeğinize sağlık anneciğin de senin deHenüz tamamlamadim ama bu fiyonklarin biri hastanede bebek yatagina tulden eteğin uzerine asılacak biri benim yatağımın ucuna tulun üzerine takılacak.altlatindan tül kurdale sarkicak...İnşaAllah yani.Allahtan bi zarar ziyan gelmezse.
bakıyorum hemengunaydinn cannlaarrrbende nette dolanirken emeksensin.com sitesini buldum isterseniz bir bakin
Kızlar bu süsleme için alınacak malzemeleri internetten nerde ucuza alabiliriz hastane süslemesi için özellikle lohusa için bardak kurdele kapı süsü için malzeme kumaş keçe almam lazım
İsanbulda oturuyorsan eger, emınonunde mısırcılar carsısından degıl de sagdındakı penırcıler kuruyemıscılerın ordadan gıddıyorsun, sagda kurukahvecı kalıyo onun oradan hemen saga donuyorsun heh tam orada süper şeyler bulabılırsın, keçe den kapı süsüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?