Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet cnim cok guzellermis....lavanta henuz hic koymadim boncuk silikonla doldurdum...bunlari denemek icin yaptik...bu senin gonderdigin renkte kumas bulamadim istedigim gibi...bu renkte buldum,hemde koyu mavi tonlara softluk katsin istedim...internette cok pahali...ben tanesini 2 liraya mal etmis oluyorum.50 tane bi de dusunsene,hazir hayatta almazdim...bir de hazir keseler satiliyor 1 tl ye falan aklinda olsun...hic ugrasmiyorsun boyle,biz zevkine takiliyoruz annemle :)
olcusu de 8-12 cm oldu yanilmiyorsam

Yastık nasıl deger mi bu fiyata karar veremedim.2 lira tutuyor mu.yarım kilo lavanta 15 liraydı. Ne kadar çıkar acaba.

Yastık nasıl deger mi bu fiyata karar veremedim.2 lira tutuyor mu.yarım kilo lavanta 15 liraydı. Ne kadar çıkar acaba.
Sen bu gönderdiğin gibi bisiyi tane başı 1 liraya halledersin.Ben gupur filan da aldım maliyet arttı.incisiydi falan.bi tanesine en az 15 gram gider lavanta.ona göre hesap et.
Takı yastigi içinse şunu soyleyebilirim. aynı kumaştan yaparsan 70-80 gram elyaf gidiyor içine.yani 1 lira.astar yapsan elinde dikersin 25 kuruş.kumaş zaten mevcut .kurdalesi ve tulu 1,5 lira.etti mi sana maliyeti 2,75 ten 3 lira :)

Reactions: Bdd
Kızlar bu süsleme için alınacak malzemeleri internetten nerde ucuza alabiliriz hastane süslemesi için özellikle lohusa için bardak kurdele kapı süsü için malzeme kumaş keçe almam lazım

Bugüne dek yaptığım tüm alışveriş, çeşitli giysiler, üç adet battaniye, bebek yorganı ve dekoratif iki adet yastık. Sizlerin yaptığı alışveriş ve değerlendirelerin bundan sonrası için yapacağım seçimlerde etkisi olacak. Ailemde ve çevremde daha önce bebek doğumu ve hazırlıklarına hiç şahit olmadığım için bu denli yavaş kaldım sanırım.

Yaparsın canım daha vakit var şükür.Ben boş boş sıkılıyorum o yüzden başladım erkenden.bi de bulunduğum il itibarıyle annemin yanına gelince hemen koyuldum alışverişe.paylasimlar amacına ulaşıyorsa ne güzel.sormak istediğin bisiyler olursa sor.

Kızlar bu süsleme için alınacak malzemeleri internetten nerde ucuza alabiliriz hastane süslemesi için özellikle lohusa için bardak kurdele kapı süsü için malzeme kumaş keçe almam lazım
Kuzen aliyordu netten uyguna.ona sorup döneceğim sana canım.ama bisiyler alacak olursan sor mutlaka.pahalıya gelmesin sana.Ben hepsinin piyasasını biliyorum artık
3aaaithalat.com sitesine bi bak ama bana uygun gibi gelmişti

Aslında ben de boş sayılırım ama sanki bebek bedeninde bile hata yaparım, aman yüzde yüz pamuklu mu ki bu, bu da gerçekten lazım olur mu yoksa fuzuli mi derken bu zamana dek kaldım işte. Bir de gerçekten yakınında hiç bebek görmemiş biri olarak başlardaki tedirginliğimi yeni yeni attım. Çok teşekkür ederim desteğine.

bende aynı senin gibiyim canım normalde cok garantici ve erkenci bi yapım var , şunada bakıyım bunun için şimdilik erken mi acaba derken hiç bişeye başlamadım daha =) ama ogret_menim gibi arkadaşlar sayesinde rahatlıyorum bende , sanki başladığımda kolaylıkla bitecek gibi hissediyorum , Allah hepimizin işlerini kolaylasın =)

kurdelaları diktin mi canım , bende kendim yapıcam ama en çok dikişli işler kafamı kurcalıyo benim elimden gelmiyo makinamda yok , annemin de yaşı var biraz göz problemi de var eskiden olsa on numara yapardı da şimdi isteyemiyorum kıyamadığımdan , bulursam eminönünden hazır alıp yastığı , fiyonkları vs düz süslemesiz falan üstüne yapıştırmalı süslemeler yapıcam sanırım , hepsi çok güzel emeğinize sağlık anneciğin de senin de

kızlar internetten süsleme alışverişi için bir buldum: e-eminonu.com uygun fiyatlı gibi

bana beyaz çalı lazım kuş yuvası yapacağım da nereden alabilirim sizce ya da nasıl yapabilirim?

kızlar küvez tütüsü için ölçüleri büliyomusunuz ? yapan var mı ? ve şu yuvarlak stickerları kırtasiyelerde mi çıkarttırıcaz

İsanbulda oturuyorsan eger, emınonunde mısırcılar carsısından degıl de sagdındakı penırcıler kuruyemıscılerın ordadan gıddıyorsun, sagda kurukahvecı kalıyo onun oradan hemen saga donuyorsun heh tam orada süper şeyler bulabılırsın, keçe den kapı süsüne kadar

maalesef ankaradayım, burada da ulusta çıkrıkçılar ve suluhanda var ama oralara gidemem çok yoruluyorum aşırı kalabalık olduğu için zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…