- 14 Mayıs 2014
- 745
- 630
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Teşekkür ederim canım kolları açıkta kaldığı için de üşüyebilir bebiş. Dediğin gibi hem kollu oluyor tulumlar daha sıcak tutacaktırÇok da güzel anlatmissin canım.anlaşıldı gayet.Ben almadım çünkü dayimiz 0-3 ay uyku tulumu almış kaç tane.Ben zibin,üstüne pantolon üstüne tulum ve yelek giydirip öyle yatircam uyku tulumu giydirmeyince.çok gerekli mi bilmiyorum.ama pantolonlulari çok kullanışlı.ablam iki çocuk büyüttü.Ben de pantolonlu kullanacagim tulumunu.seçim senin.mothercare chicco gibi markalar indirime giriyor zaten arada.Ben olsam 6-12 ay pantolonlu alırdım.rahat hareket etsin diye.
Cok sirinler canim, nerden aldin Suluhan mi ?Sus malzemelerimizi almaya başladık biz teyzeler,volume 1şişeler taslak.eklemeler yapılacak tabi.şişeye kolonya kavanoza da badem şekeri koyacağım.
aynen canim suluhanCok sirinler canim, nerden aldin Suluhan mi ?
Tmm cnm saol, buarada masallah sen baya hallettin isleri darisi bizeaynen canim suluhanalt kata bak amaust kat pahali...kurdale tul gibi seyleri de cikrikcilar yokusundan alacagim insaAllah...onlari da paylasirim...
Rica ederim canım.daral geliyor bana evde boş boş oturmaktan.hicbisiy yetismicekmis gibi geliyor.aliyim da yapmaya basliyip kurtulayim bari.lavanta kesesini kendimiz dikecegiz bu arada.epey ucuza geliyor yapacaksan bilgin olsunTmm cnm saol, buarada masallah sen baya hallettin isleri darisi bize
Benimki kış bebeği olacağı için kundak battaniye almayı düşünülüyorum canım uyku tutumunu bir dahaki kış alacağım.Teşekkür ederim canım kolları açıkta kaldığı için de üşüyebilir bebiş. Dediğin gibi hem kollu oluyor tulumlar daha sıcak tutacaktır
kral taçlarına ne yapacaksın canımSus malzemelerimizi almaya başladık biz teyzeler,volume 1şişeler taslak.eklemeler yapılacak tabi.şişeye kolonya kavanoza da badem şekeri koyacağım.
Lohusa tacı,terligine koyacağım...bir de takı yastigi ve bebek hastane yatağı fiyonkunun ortasına takacagim nasip olursa canım.ilk defa böyle güzel parlayanini buldum.kral taçlarına ne yapacaksın canım
Canım bir kaç örnek yapta bizde Görelim bende Eminönü'nden malzeme almayı düşünüyorum ne alacağımı bilmiyorum.Lohusa tacı,terligine koyacağım...bir de takı yastigi ve bebek hastane yatağı fiyonkunun ortasına takacagim nasip olursa canım.ilk defa böyle güzel parlayanini buldum.
Canım bugün bizim gruptan 29 haftalık hamile bi arkadaşımız bebeğini kaybetti,şu an suni sanciyla dogurtmaya çalışıyorlarKızlar nevresim ,halı, duvar kağıdı ,uyku seti, avize, perde alcam. İstanbul'a gidip bakmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yerler var mı
Cok üzüldüm Canim Allah yardımcısı olur insCanım bugün bizim gruptan 29 haftalık hamile bi arkadaşımız bebeğini kaybetti,şu an suni sanciyla dogurtmaya çalışıyorlarhepimizin aklı onda.burayla kimse ilgilenmez sanmıyorum.Ben ıstanbullu olsam yine de yardımcı olmaya çalışırdım.ama malesef.
Arkadaşlar çok guzelller bende hamileyim ocak 29 doğumun ve herşeyim hazır çok mutluyum ve sizden yardım alabilirmiyim el işi ile ilgileniyorum keceden kapı süsü ve bebek yastığı yapıyorum bebek şekeri falan ve bunları satarak kendimi eyelemek istiyorum nerelere baş vura bilirim bilmiyorum yeniyim deMaşallah canım neler neler almışsın ben bir iğne dahi almadım dahaAllah napmasın beni
Nasi yani Busra 12 takım pijama.kendine mi bebegemi.Bi de 4 tane gecelik?İzmir'de oturan anne adayları için Bornova'da çevre yolunun girişinde park Bornova var orada pjs diye bir mağaza var Pierre cardin ve daha bir çok markanın pijamaları sabahlıkları emzirme sütyenleri lohusa külotları var ben her şeyimi oradan aldım outlet olduğu için çok daha uygun 12 takım pijama aldım 4 gecelik 300 küsür tl ye bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?