• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çeşit çok olunca insan şaşırıyor.yatak başı koruma ve yan koruma derdi olmasa kesinlikle yorgan alıp istediğim kadar nevresim alırdım.Ben sade şeyler bakıyorum daha çok.
Acık mavi tonlarında bakıyorum beyaz bebek odasına uyabilecek gibi

Canım bu söylediğin yerler peki hangi semtte ulusta mi? Biz etimesguta gelicez arası uzak mi inan hiç bilmiyorum da kusura bakma. Birde beşiğini, pusetini falanda almayı düşünüyoruz hani sadece kıyafet olarak değil, bu söylediğin yerlerde vardır değil mi

İstanbul yolunda babymall ve e Bebek var ayrıca sögütözünde özelcan bebede Bebek arabası ve park yataklar uygun oluyor, Ulus'ta çıktıkları yokuşu girişinde hemen solda pasajda şirinler bebe var, kıyafet için ayrıca toker bebe var acity Avmde de var İstanbul yolunda, özellikle sana yakın olanları yazmaya çalıştım İstanbul yolu etimesguta yakın oluyor. Etimesgutun içinde de vardır kesin mağazalar uygun fiyatlılar çıkabilir bilen vardır belki

ulusta canim,pijama gecelikle ilgili paylastigim seyler kizilayda idi...etimesgut sincan haric her yere uzak zati,arabayla gelecekseniz sikinti diil de otobusle de bi saate gelinir sanirim.
Hmm tamam canım evet arabayla gelcez. Su 29 ekim tatilini birleştirirlerse bol bol gezme fırsatı olur:))

İstanbul yolunda babymall ve e Bebek var ayrıca sögütözünde özelcan bebede Bebek arabası ve park yataklar uygun oluyor, Ulus'ta çıktıkları yokuşu girişinde hemen solda pasajda şirinler bebe var, kıyafet için ayrıca toker bebe var acity Avmde de var İstanbul yolunda, özellikle sana yakın olanları yazmaya çalıştım İstanbul yolu etimesguta yakın oluyor. Etimesgutun içinde de vardır kesin mağazalar uygun fiyatlılar çıkabilir bilen vardır belki
Tamam canım notunu aldım tesekkur ederim:) evet orayida gezerim yinede

kızlar ben evlenirken bu kadar çok şey almamıştım al al bitmiyor kredi kartım uçtu daha da daha da alınacak çok şey var bu minnaklar bizi borç batağına sürüklüyor galiba sizce de öyle değil mi ama yine de çokkkkkkk güzel rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar ben evlenirken bu kadar çok şey almamıştım al al bitmiyor kredi kartım uçtu daha da daha da alınacak çok şey var bu minnaklar bizi borç batağına sürüklüyor galiba sizce de öyle değil mi ama yine de çokkkkkkk güzel rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen ben de öyle düşünüyorum.çocuk sahibi olmaya çalışırken daha fazlasını harcamak zorunda kalabilirdik.tadını çıkara çıkara alışveriş ediyorum o yüzden.sağlıkla gelsin de borç mühim diil ;)

Maalesef cok zor cidden, büyükler para biriktirin derken ne kadar haklılarmış ben şimdi hiç gereksiz para harcamıyorum kendime eşimle cok dikkat ediyoruz Bebek için harcıyoruz sadece

Maalesef cok zor cidden, büyükler para biriktirin derken ne kadar haklılarmış ben şimdi hiç gereksiz para harcamıyorum kendime eşimle cok dikkat ediyoruz Bebek için harcıyoruz sadece
evet canım haklılarmış şimdi eskiden çarçur ettiğim paralara acıyorum keşke zamanında biriktirseymişim hepsini bebeğim için harcasaymışım neyse buna da şükür helal olsun bebişlerimize

Kızlar merhaba ben Mart annesi Olacağım inşallah sizlere birşey danışmak istiyorum. Bugün lcw de bebek uyku tulumu vardı. Resmini Aradım bulamadım alt tarafı uzun yuvarlak gece üstünü açmasın diye onlardan bana tavsiye eder misiniz kullanışlı olur mu? Evim kaloriferli geceleri ihtiyaç duyar mıyım? Iki boyu vardı 0-6 ay ve 6-12 ay olmak üzere. Sizin bebişler daha kışa gelecek almışsınızdır belki. Umarım anlatabilmişimdir :)

Kızlar merhaba ben Mart annesi Olacağım inşallah sizlere birşey danışmak istiyorum. Bugün lcw de bebek uyku tulumu vardı. Resmini Aradım bulamadım alt tarafı uzun yuvarlak gece üstünü açmasın diye onlardan bana tavsiye eder misiniz kullanışlı olur mu? Evim kaloriferli geceleri ihtiyaç duyar mıyım? Iki boyu vardı 0-6 ay ve 6-12 ay olmak üzere. Sizin bebişler daha kışa gelecek almışsınızdır belki. Umarım anlatabilmişimdir :)
Çok da güzel anlatmissin canım.anlaşıldı gayet.Ben almadım çünkü dayimiz 0-3 ay uyku tulumu almış kaç tane.Ben zibin,üstüne pantolon üstüne tulum ve yelek giydirip öyle yatircam uyku tulumu giydirmeyince.çok gerekli mi bilmiyorum.ama pantolonlulari çok kullanışlı.ablam iki çocuk büyüttü.Ben de pantolonlu kullanacagim tulumunu.seçim senin.mothercare chicco gibi markalar indirime giriyor zaten arada.Ben olsam 6-12 ay pantolonlu alırdım.rahat hareket etsin diye.

Back