• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba kızlar
Doğum sonrasında dağıtmak ikram etmek için neler yapmayı düşünüyorsunuz.Ne yapsam bir türlü karar veremiyoruım kendim yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorummmm
Kokulu taş ve sabun,krem,kolonya,çikolata,şeker,mevlid için tesbih gibi şeyler canım.aklıma gelenler bunlar.

Ben ahşap aldım.mothercare den 375 tl.60cm lik olanı da var orda canım.düşünürseniz bi bak :KK66: öbür dediğine de yarın bakcam ben.bi de e bebek de joie var.ucuz diil ama begendim

ahşap almıcaz sanırım, tatile gidip gelirken kullanrz park yatağı diye park yatak almaya karar verdik en son, bu arada yatak odasını aldık, meltem mobilyadaki classy boy modelini. Joie ye bakmıştım güzeldi hafta sonu bir gidelm diyorz tekrar e bebek ve babymalle

Eki Görüntüle 1649898
ben orandayım, dikmen yakın bana oraya gideyim tam adresini biliyormsn? Bir de ben hastane için kendime kısa kollu gecelik aldım ama boyunu uzun aldım ki bacaklarım üşümesin diye :rolleyes:, sabahlığı da var sabahlığı da çok uzun kollu değil üşürsem giyer katlarım kollarını yukarı kadar :KK53:, natavegada myhamile diye bir mağaza var ordan aldım 130 tl
serum takılırsa diye uzun kollu önermiyorlar, evde kullanım için ise uzun kollu pijama takımı aldım.

Dikmen Caddesi No:377/B diye geçiyor. Dikmen caddesinden aşağı inerken, Cevizlidereye dönüşü de geçince Bp'nin karşısında yolun sağında kalıyor. Ulus la aynı indirimi yaparız dedi. Buarada güzelmiş gecelik takımın güle güle kullan cnm :)

Canım ben sabahlikli gecelik bakıyorum.içi kısa dışı uzun kollu.fotoğraf çekimi için.sezeryan falan olursam pantolonun lastiği rahatsız eder diye düşündüm birde.bondy markanın modelleri güzel.ekru veya vizon ali cam.net ten bi bak istersen.

Baktım canım, sade ve şıkmış modeller. Ben bi pijama takımı bir de gecelik alayım diyorum nolur ne olmaz diye. Biraz daha renkli, kedili, köpekli şeyler daha çok hoşuma gidiyor ama az daha bakınayım madem.

Havlu setini cikrikcilar yokusunda görgülü bebe diye bi yer var.bunların hepsine 250 lira verdim.bornoz takiminida 40 liraya aldim canim.
cnm dün görmüştüm aldıklarını maşallah ya baya ekonomik bir alışveriş olmuş şuan bende eminönüne gitmeye karar verdim =) güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah

Dikmen Caddesi No:377/B diye geçiyor. Dikmen caddesinden aşağı inerken, Cevizlidereye dönüşü de geçince Bp'nin karşısında yolun sağında kalıyor. Ulus la aynı indirimi yaparız dedi. Buarada güzelmiş gecelik takımın güle güle kullan cnm :)
sagol canıımm eşimle gideriz artık, iyi indirim yaparlarsa ulusa kadar gitmeye gerek kalmaz, zaten yağmurlu hava da bakalım napıcaz, yağmurda da gezilmiyor hiç cumartesi pazar iki gün alışveriş planımız vardı

Bende dün çıktım çarşıya kızlar. Cooookk acayip yorulmusum ya al al bitmiyor bu eksikler. Bende dün gecelik, emzirme atleti aldım lohusa terligi ve tacı baktım ama alamadım.

Bende dün çıktım çarşıya kızlar. Cooookk acayip yorulmusum ya al al bitmiyor bu eksikler. Bende dün gecelik, emzirme atleti aldım lohusa terligi ve tacı baktım ama alamadım.
lohusa tacı ve terlikleri gereksiz pahalı iyiki almamışsın bence kendimiz yapalım kızlar ya, ben madame cocodan o terliklerdn aldım pofidik banyo terliği 12 lira mı ne, üstüne kurdele çiçek bişi yapıştırırz die düşünüyorum :KK49:

lohusa tacı ve terlikleri gereksiz pahalı iyiki almamışsın bence kendimiz yapalım kızlar ya, ben madame cocodan o terliklerdn aldım pofidik banyo terliği 12 lira mı ne, üstüne kurdele çiçek bişi yapıştırırz die düşünüyorum :KK49:
Ya bende o terliklerin bos halini nerden bulabilirim diye dusunuyordum madamme coco da war miiiii yasasiiinnnnn cok tesekkurler canimm uzerin e cicek aldimmm mii tammm gercekten cok pahali 35 40 tan adagiya yok

Baktım canım, sade ve şıkmış modeller. Ben bi pijama takımı bir de gecelik alayım diyorum nolur ne olmaz diye. Biraz daha renkli, kedili, köpekli şeyler daha çok hoşuma gidiyor ama az daha bakınayım madem.
0356879819_2_3_2.jpg 0696889812_1_1_2.jpg 1927889812_1_1_2.jpg 5003061009_2_2_2.jpg

Bende pazar günü mağazasından bakma fırsatı bulacağım.. Terlikte ufak bir oynama yapıp yanına kurdele takabilirim..
Fotoğraf çekimi için eltimden bir takım alacağım (beyaz). Hastanede gecelik giyiliyor dediler.. Fotoğraf çekimi yaptırmayacaksan 1 tane giyiliyor dendi ama ben yine de yedek götüreceğim.. Pijama takımıda ev için.. Ben birazda ev kıyafeti gibi olsun istiyorum.. Bakalım inşallah beğendiklerimi bulabilirim...

Eki Görüntüle 1650165 Eki Görüntüle 1650167 Eki Görüntüle 1650168 Eki Görüntüle 1650170

Bende pazar günü mağazasından bakma fırsatı bulacağım.. Terlikte ufak bir oynama yapıp yanına kurdele takabilirim..
Fotoğraf çekimi için eltimden bir takım alacağım (beyaz). Hastanede gecelik giyiliyor dediler.. Fotoğraf çekimi yaptırmayacaksan 1 tane giyiliyor dendi ama ben yine de yedek götüreceğim.. Pijama takımıda ev için.. Ben birazda ev kıyafeti gibi olsun istiyorum.. Bakalım inşallah beğendiklerimi bulabilirim...

Hangi marka bu canım? Yedek olması lazım bencede kirlenme olasılığı yüksek çünkü doğumdan sonra

Oysho ya baktım bi iki model dışında önden düğmeli göremedim. Bu modelleri hatırlamıyrum ama sen bak bakalım bulursun belki cnm
Bende uzun zamandır bakıyorum yoktu canım hatta hamile loğusa falan hiç görmemiştim... Bunlar yeni sezon umarım bulabilirim...

ahşap almıcaz sanırım, tatile gidip gelirken kullanrz park yatağı diye park yatak almaya karar verdik en son, bu arada yatak odasını aldık, meltem mobilyadaki classy boy modelini. Joie ye bakmıştım güzeldi hafta sonu bir gidelm diyorz tekrar e bebek ve babymalle

benim alacagim modelin aynisi,6 aylik olunca falan alicaz canim biz insaallah...gule gule kullanin:21::21::21:

fotosunu koysan ya canim geceligin...emzirme sutyeni idil baby alacagim sanirim...biraz tuzlu ama kalibi guzel...lohusa terliginin bos halini bulabilirsin sus esyasi malzemesi satan yerlerde...sadece madame coco da yok canim,orda bulamazsan oralara da bak.

fotosunu koysan ya canim geceligin...emzirme sutyeni idil baby alacagim sanirim...biraz tuzlu ama kalibi guzel...lohusa terliginin bos halini bulabilirsin sus esyasi malzemesi satan yerlerde...sadece madame coco da yok canim,orda bulamazsan oralara da bak.
Yikadim kurusun çekip koyayim canimm benim

Back