• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bunu evde giyeceğim insaAllah.Bi tane daha alacağım benzer.

Eklentiler

• IMAG0342.jpg
    IMAG0342.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 168
selam kızlar ben de daha hiç bişe almadım yavaş yavaş başlamak istiyorum ağırlaşıyorum gitgide ... kaynanam ben gelirim beraber herşeyini ben alacam dedi ne gelen var ne giden ayıp olur diye de sölemek istemiorum ortada dımdızlak kalmasak bari :KK11:
Laf arasinda Havalarda soğuyor alisverisemi çıksak ne dersin :) daha vakit var canım ama hava iyiyken gezmek daha mantıklı tabi.yüzsüzluk yap,söyle bence :)

Bunlarda benim minnaklarimin beşli takımları ateş olceri ve biberonlari da e bebekten aldim

Eklentiler

• IMG_20151005_173137.jpg
    IMG_20151005_173137.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG-20151008-WA0031.jpg
    IMG-20151008-WA0031.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG-20151008-WA0030.jpg
    IMG-20151008-WA0030.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_20151008_200457.jpg
    IMG_20151008_200457.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_20151005_173233.jpg
    IMG_20151005_173233.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20151005_173137.jpg
    IMG_20151005_173137.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 175
Bunlarda benim minnaklarimin beşli takımları ateş olceri ve biberonlari da e bebekten aldim
oyyy,masaAllah yaaa...Allah saglikla kullandirmayi nasip etsin...biz bi tanesinin heyecanina dayanamiyoruz.sizde kim bilir nasildir durumlar....cok cicilermis hepsi de...su temassiz atesolceri pek onermiyorlar ama canim...ben de braun kulaktan olcer alicam.en sagliklisi oymus dijitaller icinde.

oyyy,masaAllah yaaa...Allah saglikla kullandirmayi nasip etsin...biz bi tanesinin heyecanina dayanamiyoruz.sizde kim bilir nasildir durumlar....cok cicilermis hepsi de...su temassiz atesolceri pek onermiyorlar ama canim...ben de braun kulaktan olcer alicam.en sagliklisi oymus dijitaller icinde.
Ayy sorma hep çifter çifter alıyoruz çok heyecanlı. Kulaktanda wardi ama Abimler kullandı menmunlar o yüzden bende aldim

Kesinlikle ben de içi kısa kollu sabahlikli hatta sabahligi truvaka kol olanlara baktım bugün tugse,tuba,marilyn,nena,bondy,bone...markalar .gönül rahatlığı ile alınabilir.
eligooo eligooo cum marilyn in modellerine bak derim.çıtı pıtı güzel bayağı.adres veriyorum.moda çarşı alt katta nena pijama var.orda çeşit çok.bir de aynı markalar kızılay atatürk bulvarı kocabeyoglu pasajinda alt katta var çok daha uyguna.yarın da oraya bakacağım.Ben evde giyebileceğim kırmızı bi ev elbisesi ve gri polar sabahlik aldım.üstünde ayicik var.belki sana da. Hitap eder :KK66:

Canıım çok teşekkür ederim. Notlarımı aldım kayınvalidemle çıkabiliriz biz de haftasonu buralara bakayım. Buarada çok beğendim kırmızı geceliğinle sabahlığı güle güle güzel günlerder giy. Nerden ve ne kadara aldın :)

selam kızlar ben de daha hiç bişe almadım yavaş yavaş başlamak istiyorum ağırlaşıyorum gitgide ... kaynanam ben gelirim beraber herşeyini ben alacam dedi ne gelen var ne giden ayıp olur diye de sölemek istemiorum ortada dımdızlak kalmasak bari :KK11:

Biz de çalışma odası yapmıştık salonda oturuyorduk. Şimdi o odayı oturma odası yapcaz, daha kolay ısınır bebek üşümez diye. Kv dem oturma odasını babanla biz alcaz, şimdi çok masrafınız var hem baban almak istiyo dedi :) E bende madem bu kadar ısrar ediolar kabul edeyim dedim içimden :KK70: Ama sonra bidaha sesi çıkmadı :KK45: Bekliyorum ben de bakalım, eşim de hatırlat diyor da hatırlatmam kendi söylesin diyorum. Bakalım noolcak :))

Canım ben ateşölçeri baya araştırdım. Temassız ateş ölçerlerde, Visio focus ve Beurer marka en iyisiymiş. Uzaklık ayarının olması ve kalibrasyon özellikleri en önemli özellik diyorlar. Ölçüm öncesi ölçeceğin ortamda kalibre ederek ölçüm yaptığında çok doğru sonuç veriyormuş. Ben visio focusa karar verdim netten alacağım. Bi bakın isterseniz siz de.

Canıım çok teşekkür ederim. Notlarımı aldım kayınvalidemle çıkabiliriz biz de haftasonu buralara bakayım. Buarada çok beğendim kırmızı geceliğinle sabahlığı güle güle güzel günlerder giy. Nerden ve ne kadara aldın :)
Amin canım İnsaAllah.Çok sevindim.insaAllah sen de bulursun aradiklarini.Çok ozendim ankara da yasamaya.Çok ozlemisim.:nazar::KK200::KK200: geceligim moda carsidaki alt katta berfu pijama var.ordan aldım nena marka 125 e.takım diildi kendim takım yaptım.ora biraz kazık biliyorum.Çok hoşuma gitti kacirmiyim dedim.ama asıl gecelik için kocabeyoglu pasajina gideceğim.net te baktım orda daha uygun.bence iki yere de bak.

Canım ben ateşölçeri baya araştırdım. Temassız ateş ölçerlerde, Visio focus ve Beurer marka en iyisiymiş. Uzaklık ayarının olması ve kalibrasyon özellikleri en önemli özellik diyorlar. Ölçüm öncesi ölçeceğin ortamda kalibre ederek ölçüm yaptığında çok doğru sonuç veriyormuş. Ben visio focusa karar verdim netten alacağım. Bi bakın isterseniz siz de.
Kulaktan olcenlerde hata payı daha azmis.o markalari bende arastirmistim kulaktan a karar vermeden önce.yine bakarım ama.bak aynı yerlere bakıyoruz hep:)

Amin canım İnsaAllah.Çok sevindim.insaAllah sen de bulursun aradiklarini.Çok ozendim ankara da yasamaya.Çok ozlemisim.:nazar::KK200::KK200: geceligim moda carsidaki alt katta berfu pijama var.ordan aldım nena marka 125 e.takım diildi kendim takım yaptım.ora biraz kazık biliyorum.Çok hoşuma gitti kacirmiyim dedim.ama asıl gecelik için kocabeyoglu pasajina gideceğim.net te baktım orda daha uygun.bence iki yere de bak.
Çok şirin ama ben de bu tarz bakıyorum. İki yere de bakacağım. Ben bi tek soysal pasajını biliyodum iyi oldu öğrendiğim buraları saol tatlım :) Buarada sabahlıkla birlikte mi 125?

lohusa tacı ve terlikleri gereksiz pahalı iyiki almamışsın bence kendimiz yapalım kızlar ya, ben madame cocodan o terliklerdn aldım pofidik banyo terliği 12 lira mı ne, üstüne kurdele çiçek bişi yapıştırırz die düşünüyorum :KK49:

Canım 10marifet.org ta birsürü modeller var, tokalardan bile çıkartıp silikon tabancası ile yapıştırabilirsin. ben de öyle yapıcam.

Çok şirin ama ben de bu tarz bakıyorum. İki yere de bakacağım. Ben bi tek soysal pasajını biliyodum iyi oldu öğrendiğim buraları saol tatlım :) Buarada sabahlıkla birlikte mi 125?
Evet canım.sabahlikla 125.soysal da orta katta cantaci var adı aklıma gelmedi.fırat var orda çalışan.benim liseden arkadaşım.çantalarımı hep ondan alırım.m&d ayakkabının yanında.hep marka çantalar var.dün baktım hoşuma gitti.bebek bakımı için bi tane de normal çanta ali cam sanırım.içi geniş.oraya uğramani tavsiye ederim.daha pasaj çok canım kizilayda.süslemeler için ben suluhana gidicem bide.ulustaki halin karşısında.haber veririm ne bulursam.ay kitliktan çıktım sanki tam gaz geziyorum ora senin bura benim:KK55::KK55::KK55:

Evet canım.sabahlikla 125.soysal da orta katta cantaci var adı aklıma gelmedi.fırat var orda çalışan.benim liseden arkadaşım.çantalarımı hep ondan alırım.m&d ayakkabının yanında.hep marka çantalar var.dün baktım hoşuma gitti.bebek bakımı için bi tane de normal çanta ali cam sanırım.içi geniş.oraya uğramani tavsiye ederim.daha pasaj çok canım kizilayda.süslemeler için ben suluhana gidicem bide.ulustaki halin karşısında.haber veririm ne bulursam.ay kitliktan çıktım sanki tam gaz geziyorum ora senin bura benim:KK55::KK55::KK55:

İkisiyse yine iyi almışsın canım. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim buarada, soysala da bakayım madem. Valla çok iyi yapıosun ben de bu haftadan sonra haftasonları çıkıcam. Çok yormadan kendini hallet işleri ne güzel :)

Back