- 4 Kasım 2014
- 322
- 309
- 23
- 36
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Bende ebebekten aldım ama kokusu Yüzünden suremiyorum guzel kokan bisiler varsa banada söyleyincnm nerden aldın acaba , kokusu nasıl =) benimde yağım bitmek üzere yeni birşey alsam diyordum bende tam
Kendi sitesine baktım ama n11 e bakmadım... Hemen bakayımnette kendi sitesinden daha çok çeşit var canım başka sitelerde,onlara da bak n11 e falan.
Ben özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..cnm bende kendim yapmayı düşünüyorum hangi site nasıl yapılıyomuş ?
Ben de el krem yapmayı düşünüyorum eczanede, eczacıyım kendim umarım güzel olur yaaa, kolonya da harika bir fikir benceKızlar renkli kolonya şişelerin yapmaya karar verdim Şişe ve kolonyasını Alıp süsleyeceğim
Kokusu filan yok öyle,hatta hoş hafif bi kokusu var.yurtdisindan getirtttim Canim Ben.Amazonda satiliyor bildigim kadarıyla.türkiyede getiren yok artık sanırım.eskiden varmış.cnm nerden aldın acaba , kokusu nasıl =) benimde yağım bitmek üzere yeni birşey alsam diyordum bende tam
Bende ebebekten aldım ama kokusu Yüzünden suremiyorum guzel kokan bisiler varsa banada söyleyin
Bana da gönderirmisinnnBen özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..
Tabi ki ne demekben lierac krem, sebamed catlak önleyici ve burtsbees mamabee krem kullanıyorum, özellikel burtsbees mamabee cok güzel kokuyor doğal içerikli,
Bir de hindistan cevizi yağı kakao yağı ve badem yağı aldım ayrı ayrı damlatıp sürüyorum inşallah çatlak olmaz
Bana da gönderirmisinnn
kızzlaaaar park yatak olarak aşağıdakiler var aklımda ne dersiniz? Karar verdiniz mi siz?
-Craft Calypso
-Joie Excursion Change&Rock
-Graco Contour veya Contour Prestige
Kızlar hamile yastığı kullanan varmı? Dünakşam sırt ağrımdan uyuyamadım. Hiç rahat yatamıyorum. Bacağımın arasına yastık koydum ama o da durmuyo sabaha kadar bağımsızlığını ilan ediyo
ebebeğe gitmem lazım hafta sonuuuuuu joie nin kahverengi olan bitmemiştir umarım magazadaCanım Joie benim favorim, ebebege her gittiğimde bakıyorum,mothercareden ahşap almasam onu alacaktım...şu anda da indirimde..
benim hiç ağrım olmadı canım,burdaki arkadaşlar 2-3 günde geçtiğini söylüyor...Asi oldum kolum cik agriyo ya sizin kac günde gectikiii
siyahlı grili daha güzel sankiebebeğe gitmem lazım hafta sonuuuuuu joie nin kahverengi olan bitmemiştir umarım magazada
gerçi kahverengiye de uyku seti daha çok bulursunebebeğe gitmem lazım hafta sonuuuuuu joie nin kahverengi olan bitmemiştir umarım magazada
Aynı şekilde düşünüyorum ben de canım...lavanta kesesi de ekleyebilirimKaç tane model düşünüyorsunuz hepsi cok guzel hepsinden yapmak istiyor insan ama genelde bir tane yapıp dağıtıyorlar.dogumda kolonya şişesi,sabun ve çikolata dağıtsam diyorum. Mevlitte de cok guzel Süslü tesbihler var onlarla Süslü lokum kutuları Alıp incine lokum koysam diyorum offf hersey cok guzel ya.
Benim de hiç ağrım olmadı. O yüzden bünye meselesi canım ..benim hiç ağrım olmadı canım,burdaki arkadaşlar 2-3 günde geçtiğini söylüyor...
ay çok güzelmiş bu,bana da anlatabilirmisiniz Zerrin hanımcım yapılışınıBen özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..
Ya acaba ahşaptan daha mı mantıklı bu yoksa ahşap almak mı daha iyi...siyahlı grili daha güzel sanki
ben odasını bej -toprak yapacağım bir de evim tamamen kahve krem üzerine hiç gri-siyah kullanmadık evde uyum için o renk istiyorum, bebek arabamız da bej rengigerçi kahverengiye de uyku seti daha çok bulursunya ikisi de güzel,hangisini bulursan al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?