Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm bende kendim yapmayı düşünüyorum hangi site nasıl yapılıyomuş ?
Ben özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..

Eklentiler

• k29a-500x500.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 83
  • k70-500x500.jpg
    213,9 KB · Görüntüleme: 141
cnm nerden aldın acaba , kokusu nasıl =) benimde yağım bitmek üzere yeni birşey alsam diyordum bende tam
Kokusu filan yok öyle,hatta hoş hafif bi kokusu var.yurtdisindan getirtttim Canim Ben.Amazonda satiliyor bildigim kadarıyla.türkiyede getiren yok artık sanırım.eskiden varmış.

Bende ebebekten aldım ama kokusu Yüzünden suremiyorum guzel kokan bisiler varsa banada söyleyin

ben lierac krem, sebamed catlak önleyici ve burtsbees mamabee krem kullanıyorum, özellikel burtsbees mamabee cok güzel kokuyor doğal içerikli,

Bir de hindistan cevizi yağı kakao yağı ve badem yağı aldım ayrı ayrı damlatıp sürüyorum inşallah çatlak olmaz

Ben özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..
Bana da gönderirmisinnn

Tabi ki ne demek

Kızlar hamile yastığı kullanan varmı? Dünakşam sırt ağrımdan uyuyamadım. Hiç rahat yatamıyorum. Bacağımın arasına yastık koydum ama o da durmuyo sabaha kadar bağımsızlığını ilan ediyo

Kullanıyorum ben canım,burdan bi kaç arkadaşta daha var,sırt ağrılarının birazda sürekli sola yatmaktan olduğunu düşünüyorum ben,bazen yastık büyük gelince bacak arama yastık alıyorum ben yine,tabi o yastığın sırta hiç bir faydası yok.Hamile yastığı başarılı bence.Biz evde kendimiz diktik,burda da paylaştım hatta.100 liraydı nette,40 liraya mal ettik..Daha ucuza da olabilir,o kadar kaliteli kumaştan yapmaya gerek yok.

Aynı şekilde düşünüyorum ben de canım...lavanta kesesi de ekleyebilirim

gerçi kahverengiye de uyku seti daha çok bulursun ya ikisi de güzel,hangisini bulursan al :)
ben odasını bej -toprak yapacağım bir de evim tamamen kahve krem üzerine hiç gri-siyah kullanmadık evde uyum için o renk istiyorum, bebek arabamız da bej rengi en sevdiğim renklerden biri diyebilrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…