Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızlar renkli kolonya şişelerin yapmaya karar verdim Şişe ve kolonyasını Alıp süsleyeceğim

Çok güzeller canım güle güle giydir,ayakkabı hastası olacak oğluşun :)))
Renkli kolonya şişesini ben de düşündüm,yanında çikolatası,şekeri,lavanta kesesi,kokulu sabunu falan onlarla beraber.Çok güzel modeller var nette.

Caramell in sitesi de var hatta ben bir takım hastane çıkışı ordan mı alsam diye düşünüyordum.. Organik falan...
İyi diyorsan tekrar inceleyeyim bari..

Caramell in sitesi de var hatta ben bir takım hastane çıkışı ordan mı alsam diye düşünüyordum.. Organik falan...
İyi diyorsan tekrar inceleyeyim bari..
Evet canım kendi sitesine ben de baktım eve gelince...kalitesini görünce hastane çıkışına yogunlastim ben de ...çok kısa süre giycek sonuçta,aman aman para vermeye gerek yok hastane çıkışına diye düşünüyorum.bak burda kayinvalidemin aldigi caramell ler

Eklentiler

• IMAG0247.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 152
  • IMAG0246.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 135
Bu arada çatlak yagi ve kremlerim geldi kızlar..dün ilk kez kullandım.karın çatlak ve yagi,bir de göğüs çatlak kremi.bu kadar mi nemlendirir.gece sürdüm hala nemli vücudum.5li yağ karışımı yapmıştım aktardan.O çok fena kokuyordu,alışmıştık gerçi de.kokusu da yağlar gibi ağır değil.gayet hos.

Eklentiler

• IMAG0248.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 125
Ama ben bunlara bayılllldıımmmmmmmm:)

Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık

cnm bende kendim yapmayı düşünüyorum hangi site nasıl yapılıyomuş ?

Bende ayakkabı hastasıyım Oğlumu da yapicam

Kaç tane model düşünüyorsunuz hepsi cok guzel hepsinden yapmak istiyor insan ama genelde bir tane yapıp dağıtıyorlar.dogumda kolonya şişesi,sabun ve çikolata dağıtsam diyorum. Mevlitte de cok guzel Süslü tesbihler var onlarla Süslü lokum kutuları Alıp incine lokum koysam diyorum offf hersey cok guzel ya.

Babasını zor tutuyorum Butun mağazaları eve getirecek neredeyse ben almadan önce fiyatına bakıyorum kızıyor çocuğuna alirkende mı fiyatına bakacaksın diyor.battik biz
Hevesli ışte ne güzel,zaman geçsin ihtiyaç lar artsın görürümm seni deseydin :)

cnm bende kendim yapmayı düşünüyorum hangi site nasıl yapılıyomuş ?
cnm ileriki sayfalarda yazdıklarını gördüm heyecandan sabırsızlık yaptım =) sağol çok güzel bi site bayıldım =)

cnm nerden aldın acaba , kokusu nasıl =) benimde yağım bitmek üzere yeni birşey alsam diyordum bende tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…