- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.701
Canım kızını rabbim sana bağışlasın ne güzel bi kızın varmış inşallah tekrar yaşatır rabbim aynı sevinci, hoş geldin topigimize listedeki bilgileri verirsen senide ekleyim listeyeMerhabalar Arkadaslar ben grubu gec farkettim o yuzden bugun transferi yapilmis biri olarak araniza katiliyorumkabul buyurursaniz bende heyecanlarimi paylasmak isterim sizlerle bugun boyunca sizleri takip ettim InsAllah hepimizin emekleri mutlu sonla sonuclanir. Bende ilerlemis pco rahatsizligim nedeni ile 2. kez tup bebek yontemini tercih ettik. ilk denememiz sukurler olsun ki sonucunu vermisti ve suan 2,5 yasinda bir kizimiz var 30 yasindayim, giderek tembelleyen yumurtlamalarim ve artik 6 ayda bir gorulen reglilerim gozumu korkuttu ve tekrar hemen islemlere koyulduk. insAllah bu seferde Rabbim bizi bu en nadide paha bicilemez rizikla riziklandirir. olumsuz sonuc alan kardeslerimiz var sanirim Ne olur pes etmeyin ve hep olumlu dusunun... Bedenimiz olumsuz dusunceyi sevmiyor ve bize küsüyor. Ne olur bedenimizi küstürmeyelim... Mutlu aksamlar hepinize
Amin InsAllah duaniza cok tesekkur ediyorum.Hayırlısı olsun canım eminimki bebislerin annelerine sımsıkı tutulmuşlardır. Ve pozitif sonuçla sağlıkla bebisleriniz olur. Allah herkesin emeklerinin meyvesini verir inşallah.
Benim de 2 tüp bebek denemem yaş 37 ilk denemem de 8 haftalık hamileyken bebeğimi kayıp ettim. Şimdi ikinci denemem dede bugün embriyolog iyi haberler vermedi. 4 yumurtamdam sadece 1 tanesi kalmış ama o da döllenmemiş yarın tekrar ariyacak ama embriyolog da olumlu konuşmadı.
Amin, Rabbim sizlerede nasip edecektir insAllah buradan guzel haberlerinizi alir, paylasiriz sevinclerimizi insAllahCanım kızını rabbim sana bağışlasın ne güzel bi kızın varmış inşallah tekrar yaşatır rabbim aynı sevinci, hoş geldin topigimize listedeki bilgileri verirsen senide ekleyim listeye
Merhaba cnm. Adetşn 2. Yada 3. Günü başlıyorsun zaten farketmiyor. Hormon tahlili için kan vereceksin. Alttan muayne ile yumurta rezervine rahmine falan bakacak doktor. Eşinin yarın için gitmesine gerek yok. İlaç dozu hangi ilaçları kullanacağını belirleyecek doktorun. Şimdiden hayırlı olsun tedavin.Merhaba arkadaşlar, grubun acemisi olarak yardımlarınıza ihtiyacım olacak. Bugün jinekologuma gittim. Adetin 2. Günüydü. Bir yıla yakın takibe ara vermiştim. Artık tüp bebek tedavisine başlayalım dedim. Yarın hastaneye çağırdı. Hastanenin tüp bebek merkezindeki hocayla gorusucez. Yarın 3. Gün olduğu için randevu alma ben de orada olucam senin acil durumun var 3. Gundesin dedi. Benim anladigim yarın gerekli tahlilleri yapıp derhal başlamak istiyor. Ama bu surec nasıl işliyor bilmiyorum. Bizim yumurtlama ya da sperm sorunumuz yok. Yarın ben yalnız gidicem, eşimin gelmesi gerekli değil herhalde ilk günden. Bana bi anlatsaniz ilk önce ne oluyor nasıl oluyor.
Bu arada @cadiprensesss beni de ekler misin listeye? Yaşım 33 ilk denemem olacak florance nigtingale de. Başka detay bilmiyorum henüz.
Canım hayırlısı olsun arkadaşımız yukarıda detaylı olarak olabilecekleri yazmış.aramiza HosgeldinMerhaba arkadaşlar, grubun acemisi olarak yardımlarınıza ihtiyacım olacak. Bugün jinekologuma gittim. Adetin 2. Günüydü. Bir yıla yakın takibe ara vermiştim. Artık tüp bebek tedavisine başlayalım dedim. Yarın hastaneye çağırdı. Hastanenin tüp bebek merkezindeki hocayla gorusucez. Yarın 3. Gün olduğu için randevu alma ben de orada olucam senin acil durumun var 3. Gundesin dedi. Benim anladigim yarın gerekli tahlilleri yapıp derhal başlamak istiyor. Ama bu surec nasıl işliyor bilmiyorum. Bizim yumurtlama ya da sperm sorunumuz yok. Yarın ben yalnız gidicem, eşimin gelmesi gerekli değil herhalde ilk günden. Bana bi anlatsaniz ilk önce ne oluyor nasıl oluyor.
Bu arada @cadiprensesss beni de ekler misin listeye? Yaşım 33 ilk denemem olacak florance nigtingale de. Başka detay bilmiyorum henüz.
Doğru canım ekledimAmin, Rabbim sizlerede nasip edecektir insAllah buradan guzel haberlerinizi alir, paylasiriz sevinclerimizi insAllah
bilgilerimi paylasiyorum;
NİCK : mmevsimm YAŞ: 30 SEBEP : PCO MERKEZ: yurtdisindayim KAÇINCI DENEME : 2 KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR: Gonal-F, Progestan, Menegon TRANSFER TARİH:21 Ocak 2016 SONUÇ:4 Subat 2016
bu sekilde yazdim ama dogrudur insAllah :)
Ekledim canımMerhaba arkadaşlar, grubun acemisi olarak yardımlarınıza ihtiyacım olacak. Bugün jinekologuma gittim. Adetin 2. Günüydü. Bir yıla yakın takibe ara vermiştim. Artık tüp bebek tedavisine başlayalım dedim. Yarın hastaneye çağırdı. Hastanenin tüp bebek merkezindeki hocayla gorusucez. Yarın 3. Gün olduğu için randevu alma ben de orada olucam senin acil durumun var 3. Gundesin dedi. Benim anladigim yarın gerekli tahlilleri yapıp derhal başlamak istiyor. Ama bu surec nasıl işliyor bilmiyorum. Bizim yumurtlama ya da sperm sorunumuz yok. Yarın ben yalnız gidicem, eşimin gelmesi gerekli değil herhalde ilk günden. Bana bi anlatsaniz ilk önce ne oluyor nasıl oluyor.
Merhaba cnm. Adetşn 2. Yada 3. Günü başlıyorsun zaten farketmiyor. Hormon tahlili için kan vereceksin. Alttan muayne ile yumurta rezervine rahmine falan bakacak doktor. Eşinin yarın için gitmesine gerek yok. İlaç dozu hangi ilaçları kullanacağını belirleyecek doktorun. Şimdiden hayırlı olsun tedavin.
Canım hayırlısı olsun arkadaşımız yukarıda detaylı olarak olabilecekleri yazmış.aramiza Hosgeldin
Doğru canım ekledim
Ekledim canım
xerpost: 44775993 .!.:Tedavin hayırlısı olsun inşallah benim çarşamba opu oldum 4 yumurtadan 2 geriden geliyor 1 anormalmis diğeri de dollenmemisti yanı sonuç kötü inşallah senin tedavin olumlu olur mu ve 2016 annesi olursun
günaydın kızlarbende yeniyim buralarda bilgilerimi eklemek istedim bende listeye eklenmek istoyorummm.daha dun basladim ignelere yaş 26
2.deneme
bursa jinemed
sayı ve hareket azlığı var
canım ben de bursadayım ben acıbademe gidiyorum. Nasıl tüp bebek merkezinden memnunmusun önceden de oraya mı yaptırdın. ve ücretleri nasılgünaydın kızlarbende yeniyim buralarda bilgilerimi eklemek istedim bende listeye eklenmek istoyorummm.daha dun basladim ignelere yaş 26
2.deneme
bursa jinemed
sayı ve hareket azlığı var
canım ben de bursadayım ben acıbademe gidiyorum. Nasıl tüp bebek merkezinden memnunmusun önceden de oraya mı yaptırdın. ve ücretleri nasıl
Eşimin iş yerindeki arkadaşının da sperm sayısı 2 milyondan az çıkmış bizde sorun benim yumurtalarımın az olması olduğu için erkek sorunlarını çok bilmiyorum ama çok mutsuzlar ve bize soruyorlar nereyi önerirsiniz diye.. Konu hakkında bilgim olmadığından bir şey diyemedim ama siz sayı az demişsiniz ya mesela ne kadardan aşağısı az olarak kabul ediliyor?
Bende yumoslardan haber almak icin sabahi zor ettim sende insallah gzuel haberler alacaksin bugunİnşallah canım yarını merakla bekliyorum :)
Canim hep bol yumurta var diyordu ama 10 tanesini olcuyordu genelde en buyuklerini.e2 940 ti bende o yuzden korkugorum acaba kalitesiz bos mu cikacaklar diye.haber alana kadar da rahatlamicam sanirim29 muu masallah hepsi dollenir peki o kadar var demis miydi son ultrasonda? Senin e2 kacti
Insallah hayirli olur hersey senin icin canim baya bir tavsiyeler var forumu oku canim insallah hep birlikte guzel haberler aliriZmerhaba arkadaş lar..bende bugün 2.tedaviye başladım.sizler epey ilerlemişsiniz ama bende aramıza katılmak istedim sizlerle beraber günlerini saymak istedim
Canim benimde en buyuk 14 mm di 9.gunde.gayet normal degrrlrinkızlar adetin 9. günü e2 587, 7mm ve 13 mm arası 6 yumurtam oluşmuş nasıl sizce değerler?
Canim cok iyi cikmis 5.gun transferi miydi? Tek olsa bile saglikli demektir cunku degrrin coo iyi cok sevindim.Kızlar bugün kanda test verdim. Transfer günümü sayarsak bugün 9. Günüm. Betahcg değerim 205 çıktı. Çok mu yüksek 9. Güne göre
Canim cok iyi ya dua et bende oyle haberler alayim ya cok korkuyorum bos cikacaklar diye. Balli limonlu ilik su ic canim birada duymustum sislige iyi geliyor diye.canım e2 bakılmadı toplamadan sonra. ama sisim iner diye dusunurken sistiğini hissediyrum. gerci doktorum gonapeptly iğnesinde öyle bir ihtimal olmaz rahat ol ineceksin yazmıs. umarım inerizz:)
bu arada20 si döllenmis canım cumartesiyi bekliyorum kalite icin:))
senin nasıl durumlar?
Dun hix oturup kalkamiyordum da bugun iyiyim canim dun tuvaletimi yaparken perisandim ama sabah kalktigimdan beri cok hafif var sukurler olsun azalmis. Bugunde yine istirahat edicem bi hafta okuldan rapor almistim. E2 cok yuksek cikmadi ama insallah yukselmez daha fazla.maşallah canım yumurtan çokmuş belki de ağrıların ondandır dikkat et kendine ohss olma sakın bol bol su iç
Canim dondurulmuş transf3r miydi seninTatlım benim de transfer tarihim belli oldu. 8 Şubat ultrason, 10 şubat transfer tarihim :)
cenım benim de ilki 5500 tuttu. şimdi ne kadar vereceğim hakkında bir bilgim yok. çünkü çarşamba opum yapıldı 4 yumurtadan 1 anormal 2 geriden geliyor 1 de dün öğlene kadar döllenmemişti.bugün telefon bekliyrum. transfer olmayacağı için ücret ne olacak hiçbir bilgim yokmerkezden memnunum canim bundan dolayı ikinci de aynivyerde devam ediyorum.ücret olarak ilk denemede merkeze verdiğimiz para 5500, ikinci denemeye 4500 ödeyeceğiz.sizin nasıl merkez
cenım benim de ilki 5500 tuttu. şimdi ne kadar vereceğim hakkında bir bilgim yok. çünkü çarşamba opum yapıldı 4 yumurtadan 1 anormal 2 geriden geliyor 1 de dün öğlene kadar döllenmemişti.bugün telefon bekliyrum. transfer olmayacağı için ücret ne olacak hiçbir bilgim yok
hangi ilaçları kullanıyorsun ve tedavi merkezinde yoğunluk nasıl mesala ben randevu saatinden her zman 1 saat 1,5 saat sonra muayeneye girebiliyorum. doktor seni sadeece muayene ediyor yapılması gerekenleri hemşire anlatıyor.
doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?