- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.681
Hayırlısı canım Rabbim en hayırlısını versinamin inş canım bu arada 5.günü embriyosu bölünmez diye duymuştum ama yanılırım inş ikiz olur bana da ümit olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım Rabbim en hayırlısını versinamin inş canım bu arada 5.günü embriyosu bölünmez diye duymuştum ama yanılırım inş ikiz olur bana da ümit olursun
hangi un v canmCnm, ben de Üniversite hastanedeyim, işlem 20 dk gibi sürüyor, narkoz veriliyor, uyanma odasinda uyaniyorsun, 1,5 saat yatiriyorlar ameliyat sonrasi odada, sonra kalkiyorsun.
tum detaylari anlat yarn canm cok sevndm ocak aynn 2 .poztfisin sanrm .hepimze nasip etsn allahmmmYarın doktora gidicez detayları anlatırım kızlar sizede herşeyin hayırlısı. Rabbim herşeyin en hayırlısını versin
Evet canim bazi sansli annelerde oluyor cok guzel bisey insallah sanada olmustur :)Kızlar tek embriyo ikiye bölünmüş olabilirmi. Daha önce duydunuz mu böyle bişey. 9. Günüm ve kanda değerim 205 çıktı
Agrin oldu mu canim cikinca?Ay canım inşallah yarın ogrenicem artik
Canim cok tesekkurler icimi rahatlattin Rabbim hepimize en yakın zamanda sağlıklı evlatlar versin insallahCnm, ben de Üniversite hastanedeyim, işlem 20 dk gibi sürüyor, narkoz veriliyor, uyanma odasinda uyaniyorsun, 1,5 saat yatiriyorlar ameliyat sonrasi odada, sonra kalkiyorsun.
Canim sonunda bebeğimiz sağlıklı sıhhatli olsun da önemli değil ama yine de merak ediyor insan çok teşekkürler canimCanim ben 2 farkli yerde yaptirdim 2 side anestezi ile. Ama.universite hastanelerini bilmiyorum hic. Islem sirasinda uyudugun icin hic anlamiyoraun yatkta uyaniyorsun ama bugun biraz kasik agrisi oldu ilkinde hicbirsey yoktu. Herkes farkli yani olabilir de olmayabilir de ama olsa da oturup kalkarken biraz olur o kadar korkma yani
Hayır çok iyiydim sanki bi işlem yapilmamis gibiydim biraz önce çiş yapınca sancı oldu biraz rahat geçti sukurAgrin oldu mu canim cikinca?
Amin inşallah Allahım sizleri de müjdeli haberlerle mutlu etsintum detaylari anlat yarn canm cok sevndm ocak aynn 2 .poztfisin sanrm .hepimze nasip etsn allahmmm
Hayırlısı canım tek bebişden yanayım ama rabbim bize neyi hayırlı kıldıysa razıyımEvet canim bazi sansli annelerde oluyor cok guzel bisey insallah sanada olmustur :)
Canım allah yardımcımız olsun. Bursa Acıbadem hastanesinde tedavi oldum sizin kaçıncı tedaviniz ve diğerleri nasıl sonuckandi. Yaş kaç ve sorun varmiydiCanım nerede tedavi oldun benimde 4 yumurta vardı.3 u döllenmiş dün görüştük opunun 4.günüydü gelisimleri yavaşlamış transfer edilmesi donduruldu.bi donem daha tedavi uygulanacak.aynı durumda sayiliriz
Tedavin hayırlısı olsun inşallah benim çarşamba opu oldum 4 yumurtadan 2 geriden geliyor 1 anormalmis diğeri de dollenmemisti yanı sonuç kötü inşallah senin tedavin olumlu olur mu ve 2016 annesi olursunmerhaba arkadaş lar..bende bugün 2.tedaviye başladım.sizler epey ilerlemişsiniz ama bende aramıza katılmak istedim sizlerle beraber günlerini saymak istedim
Canım okuduğum kadarı ile tek yumurta olma olasılığı yüksek. Hadi hayırlısıYaaaa ben şoklardayımmm
Ayyy heyecan yaptım bian önce doktora sormak istiyorumCanım okuduğum kadarı ile tek yumurta olma olasılığı yüksek. Hadi hayırlısı
hoşgeldin canım ne güzel yazmışssın hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhabalar Arkadaslar ben grubu gec farkettim o yuzden bugun transferi yapilmis biri olarak araniza katiliyorum kabul buyurursaniz bende heyecanlarimi paylasmak isterim sizlerle bugun boyunca sizleri takip ettim InsAllah hepimizin emekleri mutlu sonla sonuclanir. Bende ilerlemis pco rahatsizligim nedeni ile 2. kez tup bebek yontemini tercih ettik. ilk denememiz sukurler olsun ki sonucunu vermisti ve suan 2,5 yasinda bir kizimiz var 30 yasindayim, giderek tembelleyen yumurtlamalarim ve artik 6 ayda bir gorulen reglilerim gozumu korkuttu ve tekrar hemen islemlere koyulduk. insAllah bu seferde Rabbim bizi bu en nadide paha bicilemez rizikla riziklandirir. olumsuz sonuc alan kardeslerimiz var sanirim Ne olur pes etmeyin ve hep olumlu dusunun... Bedenimiz olumsuz dusunceyi sevmiyor ve bize küsüyor. Ne olur bedenimizi küstürmeyelim... Mutlu aksamlar hepinize
Hayırlısı olsun canım eminimki bebislerin annelerine sımsıkı tutulmuşlardır. Ve pozitif sonuçla sağlıkla bebisleriniz olur. Allah herkesin emeklerinin meyvesini verir inşallah.Merhabalar Arkadaslar ben grubu gec farkettim o yuzden bugun transferi yapilmis biri olarak araniza katiliyorum kabul buyurursaniz bende heyecanlarimi paylasmak isterim sizlerle bugun boyunca sizleri takip ettim InsAllah hepimizin emekleri mutlu sonla sonuclanir. Bende ilerlemis pco rahatsizligim nedeni ile 2. kez tup bebek yontemini tercih ettik. ilk denememiz sukurler olsun ki sonucunu vermisti ve suan 2,5 yasinda bir kizimiz var 30 yasindayim, giderek tembelleyen yumurtlamalarim ve artik 6 ayda bir gorulen reglilerim gozumu korkuttu ve tekrar hemen islemlere koyulduk. insAllah bu seferde Rabbim bizi bu en nadide paha bicilemez rizikla riziklandirir. olumsuz sonuc alan kardeslerimiz var sanirim Ne olur pes etmeyin ve hep olumlu dusunun... Bedenimiz olumsuz dusunceyi sevmiyor ve bize küsüyor. Ne olur bedenimizi küstürmeyelim... Mutlu aksamlar hepinize
Çok sevindim sağlıkla kucağına almanı dilerim Allah tan.☺Kızlar bugün kanda test verdim. Transfer günümü sayarsak bugün 9. Günüm. Betahcg değerim 205 çıktı. Çok mu yüksek 9. Güne göre