- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Tmm canım transfer olduğundà yazarsan onuda ekleyimBenim 10 günü 16 mm, 15,5 mm, 14 mm saydı doktor.
Bende .... yazıyor, tedaviye başlama tarihim 4 ocak, eklermisiniz lütfen.
beni de yazın listeye tek tüp tıkalı eşimde varikosel ameliyartı oldu ama olmaması için yine de bi neden yok kimse bişe anlamadı benden yaş 35Benide eklersenız sevinirşm. Rezerv azlıgı ve sperm hareketsızlıgı yas 30 ankar novart kullandıgım ilaçlar merional gonal f ceyrotide
sabahları yoğurda bir tatlı kaşığı karıştırıp yiyorum.Merhaba, isirgan otu tohumunu hangi miktarda tüketiyorsunuz? Sanirim önümüzdeki sürec icin deneyecegim.
ben niğdedeyim ama konyada tedai görüyorum.siz konyada mısınızKonyada mı yaşıyorsunuz arladaşar
neden devam etmedinizAnladım canım bende 1 sefer gittim nova fertıle ama devam etmedım.
benim 3 kere yumurta gelişmedi.folikül görülüyor ama gelişmiyordu.1 kere gelişti erken çatladı 1 kere toplandı boş çıktı.uğraşıyoruz hayırlısı artıkanladım canım teşekkür ederim .. inşallah allahım senin ve hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah....sende folükül göründümü canım iptallerin sebebi nedir ? BU AY İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GİDER SENİN İÇİN.. GÜZEL HABERLER ALIRSIN İNŞALLAH... AMİN...
ALLAHIM İNŞALLAH SENİ SEVİNDİRSİNKızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum lütfen
Canım kaçıncı günün dü, moralini bozma lütfen inşallah değerlerin artarSelam kızlar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir degermiş. C.tesi tekrar test yapılacak moralim çok bozuldu
Canım hangi hastanede yaptircak sın ,kaçıncı deneme, kullandığın ilaç varmı ve adet olmayı mi bekliyorsun yada başladın mı tedaviye onlarıda yazarmısiñ bilgileri eksik vermişsinbeni de yazın listeye tek tüp tıkalı eşimde varikosel ameliyartı oldu ama olmaması için yine de bi neden yok kimse bişe anlamadı benden yaş 35
Heeeeeyyyy :) darisi basima cok takintili bi insanim ya yarin gelsin yada oazar gelsin yaaaaKızlaaarr beklenen adetim geldi şükür yarın gidiyorum hastaneye
İnşallah canım iyice sinir stres olmuştum hafta sonuna kalacak diyeHeeeeeyyyy :) darisi basima cok takintili bi insanim ya yarin gelsin yada oazar gelsin yaaaa
Canim benim de 10 mm en buyugu iyi dedi doktor bence iyi 12 mmİyi ozaman benimkiler 12 mm olmuş. Ortalamalardayım. Dr da biley söylemeyince tedirgin oldum
Hadi gozunaydin canim son olsun uzun bir sureİnşallah canım iyice sinir stres olmuştum hafta sonuna kalacak diyeinşallah seninki de fazla bekletmeden gelir
Bende konyadayım fakat ankarada tedavi görüyrmben niğdedeyim ama konyada tedai görüyorum.siz konyada mısınız
Ayy hadi inş iyi gider cnm ya valla yalnız başıma git gel konya ankara herşeyi takar oldum apIm dilim dönmüyr konusamıyrm bile ya canım bişey istemiyorCanim benim de 10 mm en buyugu iyi dedi doktor bence iyi 12 mm
Allah büyük canım ne olacagını bilemezsin inş şyi olur sonucSelam kızlar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir degermiş. C.tesi tekrar test yapılacak moralim çok bozuldu
Tıp fakultesınde devam ettim o anda direk tüp demişlerdi şok oldum yakıştıramadım oanda ama sonuç gene aynı benim arkadaşlarımdan nova fertıle gidenler var ve bebekleri kucaklarında suandaneden devam etmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?