2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba hanimlar, nasılsınız?

Nurcan82 tebrik ederim. Darisi basimiza insallah.

SGK ile aramdaki sorunu hallettim. Geçen yıl ofisi tasiyinca nakil aldığım vergi dairesi ne akla hizmet yaptıysa SGK kaydimi kapatmış. SGK ya gidince açtılar sukur.

Sonra ayın 18 ine beyin cerrahide kontrol için randevumu aldım. Rontgen tomografi ne varsa çekilecek cektireyim de sonra tedaviye başlayınca arıza çıkarmasını dedim.
Doktorumdan da ayın 21 ine randevu aldım. Takvime gore tam bat tarihim. Tabi önce gelmezse. Bu ay bir garibim zaten usuttum mu nedir. Sürekli adet olacakmış gibi sancılar sizilar dolanıyor karnımda.

Ondan sonra da jinekologumla birlikte tüp bebek merkezinin doktorlariyla hareket etmeye baslayacagiz inşallah. Bir aksilik olmazsa Şubatı kullanırız herhalde. Hiç tecrubem yok. Buradan okuduklarima bakınca bir sıkıntı çıkmazsa şubatta bismillah deriz gibi geliyor. Ne dersiniz?

Dün bir rüya gordum. Hamileymisim kızım olacakmış. İsmine karar veremiyorum. Elif mi olsun zeynep mi diye. Bir an iki kızım olursa birini elif birini zeynep koyarim demisim. Sonra aman bu zor oldu ikinciyi nerde bulacam elif zeynep koyayim içimde kalmasındiyorum. İkinci de olursa onu da fatma Zehra koyarim diyorum. Rüya işteRabbim o günleri de nasip eder inşallah.

Keşke diyorum bir mucize bir supriz olsa,tam da ümidi kesmisken, tüp bebege başlamaya karar vermişken geliverse güzel haber.. Ne güzel olur değil mi?

Daha önce de sordum ama arada kaynadi. Raporsuz maliyeti ne oldu sizlere? Tedavi ve ilaçlar toplam olarak? Bana verilecek fiyatı değerlendirebilmek açısından bu bilgiye ihtiyacım var, paylasirsaniz sevinirim.
 
 
Ben adana acıbadem de yaptırdım canım. 4600 tl hastaneye verdik, 2000tl de ilaçlara gidiyor. Ama ilaç fiyatları degise biliyormuş.
 
Hangi Acibadem sizinki? Bizde Maslak´a gidiyoruz, yarin tekrar kan verip kontrole gidecegiz. Hayirli ve saglikli sonuclar aliriz insallah.
 
Yarin kan verme & kontrol günü. Ruh halim dengesiz, bi gergin bi simarik. Istahim kapali, fazladan hicbirsey yiyesim yok. Havalarda cok etkiliyor beni. Mümkün mertebe gereksiz insanlardan uzak durmaya calisiyorum. Bindik bi alamete, Hayirlisi Allah´tan.
 

Güzel haberlerle gelirsin inşallah.. Allah yardimcin olsun.
 
Ya kizlar, benim Dr. yumurtalarin gelisimi icin beslenme ile ilgili hicbirsey demedi. Sadece ilk günden itibaren Gida takviyesi Decavit yazdi, onu kullaniyorum. Onun disinda normal besleniyorum ama ekstrada birsey yapmiyorum. Burda bazi yazilari okuyunca eyvah dedim ama istahimda kapali, hatta ara ara migdem bile bulaniyor. Bilemedim simdi...
 
Nar suyu rahim duvari kalinlastiriyormus ananasta tutunmasini etkiloyormus. Ben bunlari yiyorum iciyorum. Protein agirlikli besleniyorum. Sigarayi biraktim hazor corbayi biraktim ketcap mayonez kullanmiyorum agır yagli yiyeceklerden uzak duruyorum asitli icecek asla icmiyorum 20 gunde hayatimi degistirdim
 
Sağol arkadasim inancımı kaybetmedim hicbirzaman korkular var tabi ama biz umutlarimizi yesertecegizz insallah Allahin izniyle sonuna kadar mucadele olacak. Tabi taktir rabbimin sevgimle
 
Sağol arkadasim inancımı kaybetmedim hicbirzaman korkular var tabi ama biz umutlarimizi yesertecegizz insallah Allahin izniyle sonuna kadar mucadele olacak. Tabi taktir rabbimin sevgimle
Bu arada hayirli ve guzel sonuçlar. Bekliyorum senden korku ve stres yok herseyi akisina birak olacaksa olur zaten umarim gonlunce olur
 
Ben memorialda yaptiriyorum 4950 hastane 1500civari ilaclar tutacak insallh hayirlisi olur
 
Kizlar bugun ilk yumos kontrolu var kimse yok mu benim gibi baslamis herkes transfwr sonucu yada adet bekliyor tek kaldimmm
 
Canım bende 7. Gündeyim. İnşallah güzel güzel büyüyorlardır. Nerde tedavı oluyrsun problem neydı senin
 
Canım bende 7. Gündeyim. İnşallah güzel güzel büyüyorlardır. Nerde tedavı oluyrsun problem neydı senin
Oo yakiniz desene sevindim buna bizde problem yok canim pko var ama etkileri yok normal olur dediler 3 yil gecti yok olmuyor. 2. Tedavim bu insallah olur. Sizde sorun ne?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…